2021 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    298
Ben hastaneye götürmüştüm makineyi. Bebek uyuduğunda en düşük derecede çalıştırıyordum süt gelsin diye. Şimdi düşünüyorum da bebeği hiç memeden ayırmasam daha iyiymiş ama insan ameliyatlı olunca hep kucağında tutamıyor
Yani doğumdan önce almak daha iyi diyorsunuz

Neler aldınız 🤩 ben de bi yandan almak isteyip bi yandan da erken diye düşünüyorum. 2 kıyafet 2 de battaniye aldım şimdilik. Nereden başlayacağımı da pek bilmiyorum 😊
Bende henüz birşey almadım ,6,7. Ayımda başlarım diye düşünüyorum :) internetten araştırıp bir liste çıkardım ,hepsini bir alırım ,bütün heyecanımı oraya sakladım öylede çok zevkli olur diye düşünüyorum 😆

Neler aldınız 🤩 ben de bi yandan almak isteyip bi yandan da erken diye düşünüyorum. 2 kıyafet 2 de battaniye aldım şimdilik. Nereden başlayacağımı da pek bilmiyorum 😊
Bol bol beyaz çıtçıtlı badi al ama sadece 0-3 ay alma. 3-6 ay da al. Ağız bezi çok, eldiven, bere birkaç tane olsun. Penye battaniyeler dışında yaz bebeği olacağı için müslin battaniye de lazım. Kırkı çıktıktan sonra giydirmek için biraz tişört lazım. Ben ne kadar sıcak olsa da şort giydirmem. İnce uzun altlar kullanacağım.

Banyo gereçlerini şimdiden almaya başlayabilirsin.
Küvet, file, lif, havlu, tarak, tırnak makası gibi.
Şimdilik bunlar geldi aklıma 😊

Kızlar trendyolda indirim var . Buraya bırakıyorum . Sepete ekstradan indirim oluyor

Eklentiler

• EB8C1859-786E-469F-9327-E4F4E5663703.png
    EB8C1859-786E-469F-9327-E4F4E5663703.png
    241,1 KB · Görüntüleme: 73
  • 90D7D710-56FC-48D7-89CE-420532E2FFD1.png
    90D7D710-56FC-48D7-89CE-420532E2FFD1.png
    197 KB · Görüntüleme: 61
  • D03D829A-3112-490A-B031-68F77CAFB952.png
    D03D829A-3112-490A-B031-68F77CAFB952.png
    256,7 KB · Görüntüleme: 60
  • 8FCF4A54-5683-4B1A-BBB0-9DDD4BABE017.png
    8FCF4A54-5683-4B1A-BBB0-9DDD4BABE017.png
    191,7 KB · Görüntüleme: 65
  • 053BDF2A-4CA7-47A3-883D-984C8E7AFF3F.png
    053BDF2A-4CA7-47A3-883D-984C8E7AFF3F.png
    306,9 KB · Görüntüleme: 74
Kızlar trendyolda indirim var . Buraya bırakıyorum . Sepete ekstradan indirim oluyor
Canim ben sali gunu civil magazasina gittim citcitlilar 5.90 tl di 5 adet aldim yeni dogan sapkali tulum 24 tl di int daha cok magazasi uygundu sanirim e bebek magzasinada gidecegim 19 subatta ins

Bende henüz birşey almadım ,6,7. Ayımda başlarım diye düşünüyorum :) internetten araştırıp bir liste çıkardım ,hepsini bir alırım ,bütün heyecanımı oraya sakladım öylede çok zevkli olur diye düşünüyorum 😆
Burda herkesin birşeyler aldığını ve e bebekte de indirimler olduğunu görünce hevesleniyor insan 😊
Bol bol beyaz çıtçıtlı badi al ama sadece 0-3 ay alma. 3-6 ay da al. Ağız bezi çok, eldiven, bere birkaç tane olsun. Penye battaniyeler dışında yaz bebeği olacağı için müslin battaniye de lazım. Kırkı çıktıktan sonra giydirmek için biraz tişört lazım. Ben ne kadar sıcak olsa da şort giydirmem. İnce uzun altlar kullanacağım.

Banyo gereçlerini şimdiden almaya başlayabilirsin.
Küvet, file, lif, havlu, tarak, tırnak makası gibi.
Şimdilik bunlar geldi aklıma 😊
Öneriler için çok teşekkürler. Ben de şort giydiremem diye düşünüyorum.
Chicco nun bakım setini görmüştüm Trendyolda , tırnak makası vs ürünler vardı içinde. Onu ve ikili tarak setini alabilirim 😊

Canim ben sali gunu civil magazasina gittim citcitlilar 5.90 tl di 5 adet aldim yeni dogan sapkali tulum 24 tl di int daha cok magazasi uygundu sanirim e bebek magzasinada gidecegim 19 subatta ins
canım bende bugün civildeydim bir takım aldım. zıbınları bende gördüm hatta alacaktım ama şuan 8 tane zıbını var zaten vazgeçtim o yüzden. ben tam takım hastane çıkışı almıycam sanırım. bürümcük battaniye falanda aldım şimdilik bunlar yeter. ama ben hep sade şeylere bakıyorum. hatta bugün aldığıma dibim düştü sadecik.🤣🤣🤣
20210204_162850.jpg

Ben bunu e bebekte gördüm bugün çok şirin🥰. Yalnız 9 şubatta tekstil indirimi olacak ya o zamana da aliriz insallah
Evet hem mavisi de var 🙂 Benim yaşadığım şehirde ebebek yok canım. Çalışanlar da dedi indirim olacak diye. Bugün alışveriş için gitmişken aldım

canım bende bugün civildeydim bir takım aldım. zıbınları bende gördüm hatta alacaktım ama şuan 8 tane zıbını var zaten vazgeçtim o yüzden. ben tam takım hastane çıkışı almıycam sanırım. bürümcük battaniye falanda aldım şimdilik bunlar yeter. ama ben hep sade şeylere bakıyorum. hatta bugün aldığıma dibim düştü sadecik.🤣🤣🤣
Eki Görüntüle 2776415
Çok tatlıymış 🥰 Ben de baktım evde her şey var. Takım almaktan vazgeçtim. Doğduğu an giydirilecekler yeni olacak, ondan sonra hep eski şeyler giyecek 😂

Çok tatlıymış 🥰 Ben de baktım evde her şey var. Takım almaktan vazgeçtim. Doğduğu an giydirilecekler yeni olacak, ondan sonra hep eski şeyler giyecek 😂
bizim cinsiyet değiştiği için abladan kalanlar olmayacak gerçi değişmesede ablasının yenidoğanlarını hep vermişim birilerine. Bizim battaniyemiz çok fazla şimdiden iki tane aldım ama daha almaz pembede olsada en azından evde onları kullanıyorum diyorum.🙈

X