- 8 Mayıs 2015
- 10.506
- 16.872
Biraz önce dolaptakilere baktım. Tam 11 tane takım var. Takımlar dışında alt ve üstler, yelekler, tulumlar, elbiseler dolu. Neyse ki iki kardeşim var. Onların bebelerine dağıtırım ilerideHahaha, benim kızımda öyle
Ay benim de bugün aklıma geldi. Doktor kız dedi ama bir dahaki kontrole değişmez inşallah diye. Doktor kesin demişti amabizim cinsiyet değiştiği için abladan kalanlar olmayacak gerçi değişmesede ablasının yenidoğanlarını hep vermişim birilerine. Bizim battaniyemiz çok fazla şimdiden iki tane aldım ama daha almaz pembede olsada en azından evde onları kullanıyorum diyorum.
Ay bende hep bugün kızım kızım diyip sevdim içime kurt düştü. Pazartesi konturol var. Bakalım ne çıkacak.Ay benim de bugün aklıma geldi. Doktor kız dedi ama bir dahaki kontrole değişmez inşallah diye. Doktor kesin demişti ama
Cinsiyetinin değişmesinden çok korkuyorum 23. Haftadayım daha bu gün öğrendim cinsiyeti gelecek ay değişirse diye ödüm kopuyor alışverişe başlıycam çünkü bu aybizim cinsiyet değiştiği için abladan kalanlar olmayacak gerçi değişmesede ablasının yenidoğanlarını hep vermişim birilerine. Bizim battaniyemiz çok fazla şimdiden iki tane aldım ama daha almaz pembede olsada en azından evde onları kullanıyorum diyorum.
ben kıza alışmışken erkek dendi. alıştım ve isimli tulum siparişi verdim. eğer yine değirse artık doğana kadar inanmam sanırım.Cinsiyetinin değişmesinden çok korkuyorum 23. Haftadayım daha bu gün öğrendim cinsiyeti gelecek ay değişirse diye ödüm kopuyor alışverişe başlıycam çünkü bu ay
Bende bunun tulumunu aldim canim cok guzeller hepsini alasim gelmisdi cok eksigim var benim liste yaptim bende hastane cikisi almayacagim boyle takim yaparim daha mantikli geldicanım bende bugün civildeydim bir takım aldım. zıbınları bende gördüm hatta alacaktım ama şuan 8 tane zıbını var zaten vazgeçtim o yüzden. ben tam takım hastane çıkışı almıycam sanırım. bürümcük battaniye falanda aldım şimdilik bunlar yeter. ama ben hep sade şeylere bakıyorum. hatta bugün aldığıma dibim düştü sadecik.
Eki Görüntüle 2776415
Komşumuza iki tane kız demişlerdi. İki kız, bir erkek doğduben kıza alışmışken erkek dendi. alıştım ve isimli tulum siparişi verdim. eğer yine değirse artık doğana kadar inanmam sanırım.
kesinlikle banada. artık battaniye almak istemiyorum ya. kızımdan kalan o kadar çok var ki. dışarıda kullanmak için iki tane aldım belki bir tane daha alırım ama onun dışında evde pembelerle büyüyecek bizim oğlan. napalım o kadar şeyi atamam da sonuçta.Bende bunun tulumunu aldim canim cok guzeller hepsini alasim gelmisdi cok eksigim var benim liste yaptim bende hastane cikisi almayacagim boyle takim yaparim daha mantikli geldi
Bizim akraba doğana kadar oğlan biliyordu mavi takımlarla eve getirdiler kızını hala şaşırıyorum. Olabiliyor demek ki. Aman inşallah bize son dakka golü atmazlar.Komşumuza iki tane kız demişlerdi. İki kız, bir erkek doğdu
Ay yok ya senin değişmemiştir bana iki farklı doktor farklı şey söylediği için kafam karıştı sadece. Gerçi bana da pipi gösterdi ama kızımdan alışmışım ya sanki hiç oğlum olabilirmiş gibi gelmiyor.Siz cinsiyet deyince bende takildim simdi sali gunu gittim dr tekrar sormak aklima gelmedi oda soylemedi acaba hala erkekmi diye dusundum
Canım inşallah sorunsuz geçer. Çok güzel fotoları olur paşanın. Benim daha nerde olacağı tam net değil ama bence devlette verir ayrıntılıda fotoğraf.Yarin benim detaylı usg var kizlar. Insallah sorunsuz gecer bir de güzel foto verir mi acaba uni hastanesinde yaptiricam çünkü.
Geçmiş olsun canım az lekelenme gibi kanlı akıntı oldu normal dedi doktor..ben iyiydim gün içinde ama akşam karin ağrım oldu yine, wc cikamamistim az evvel çıktım rahatladim biraz..bana bir antibiyotik birde endol diye hap verdi toplam 8tane icicem onu.antibiyotik de 5 gunx2 olarak...progestan 10gün sabah aksam ağızdan,10gün sadece gece fitil olarak kullan dedi..haftaya perşembe kontrole gidicemOperasyondan ciktim eve geldim, biraz kanamam var. Agrim da var biraz. Kanimda enfeksiyon cikti
Bir suru antibiyotik yazdi doktor. Her sey ayri bir endise. Siz nasılsınız?
allah yardımcınız olsun ben okurken yoruluyorum. inşallah sende paşanı sıkıntısız alırsın kucağına. ❤Geçmiş olsun canım az lekelenme gibi kanlı akıntı oldu normal dedi doktor..ben iyiydim gün içinde ama akşam karin ağrım oldu yine, wc cikamamistim az evvel çıktım rahatladim biraz..bana bir antibiyotik birde endol diye hap verdi toplam 8tane icicem onu.antibiyotik de 5 gunx2 olarak...progestan 10gün sabah aksam ağızdan,10gün sadece gece fitil olarak kullan dedi..haftaya perşembe kontrole gidicem
Çok güzeller sağlıkla gelsin debgiysin prensesİlk giyecekleri inşallah. Allah nasip ederseBattaniye bir sürü var. Pembe ve beyaz iki battaniyesi olacak doğumda inşallah
İnşallah tatlım , benimde içimde ukde kaldı foto yok devlet hastanesinde muayene diye gitmiştim Perinatolog â ölçümleri yaptı hepsini bir bir..ama uygun foto yokYarin benim detaylı usg var kizlar. Insallah sorunsuz gecer bir de güzel foto verir mi acaba uni hastanesinde yaptiricam çünkü.
Sağol canım benim aminnallah yardımcınız olsun ben okurken yoruluyorum. inşallah sende paşanı sıkıntısız alırsın kucağına. ❤
Atlamışım ben cinsiyet ne?Cinsiyetinin değişmesinden çok korkuyorum 23. Haftadayım daha bu gün öğrendim cinsiyeti gelecek ay değişirse diye ödüm kopuyor alışverişe başlıycam çünkü bu ay
Benimde kizimdan kalan battaniyeleri kullanacak pembis uyku tulumlari var kisin giyecek mecbur rengin kizi erkekgi yok da iste takiliyor insan yinedekesinlikle banada. artık battaniye almak istemiyorum ya. kızımdan kalan o kadar çok var ki. dışarıda kullanmak için iki tane aldım belki bir tane daha alırım ama onun dışında evde pembelerle büyüyecek bizim oğlan. napalım o kadar şeyi atamam da sonuçta.ben de bugün yelekleri tukumları gördükçe içim gitti belki daha sonra bir daha uğrar alırım.
Aynen canim bende kiza aliskinim hayirlisi olsun saglikla gelsin de alisiriz dil olarak ins degismez kabul ediyor insan iki aya yakindir oglum diyorum herkese soyledimAy yok ya senin değişmemiştir bana iki farklı doktor farklı şey söylediği için kafam karıştı sadece. Gerçi bana da pipi gösterdi ama kızımdan alışmışım ya sanki hiç oğlum olabilirmiş gibi gelmiyor.
Hadi guzel fotolar al ins minnaktan hersey yolunda mutlu don canim evine insAllah benimde ayin 19 u na bakalim bekliyoruzYarin benim detaylı usg var kizlar. Insallah sorunsuz gecer bir de güzel foto verir mi acaba uni hastanesinde yaptiricam çünkü.