Çok pahalı geliyor ya onun yerine ameda modelleri var hastane tipi gibi çok iyi sağım yapıyor benim sütüm sadece sağmaya rağmen hiç azalmamıştıCanım ben bunu bilmiyorum ama işk gebeliğimde çok memnun kaldığım bir süt sağma makinası kiralamıştım. Fransadaydım o zaman. Ve sgk karşılıyordu. Ayaklı makina MEDELA SYMPHONY diğe bir makina. Süt sağıp bebeğime hastaneye götürüyordum . Günde 1 lt yakın süt sağıyordum . O kadar güzel bir makinaki . Durumu olana tavsiye ediyorum gerçwkten üstüne tanımam . Türkiyede de kiralayan şirketler var : Türkiye Medela Sümer, instagramdan bulabilirsiniz. Aylık 250₺ 300₺ gibi kiralıyorlar biraz yüksek fiyatı ama belki senelik sözleşme yaparsan indirim yapıyorlar
Hepsiburada da lansinoh 368tl düşmüş daha da inmez onu almaya karar verdim diğeri kötü yorum çok almış lansinoh daha iyiNormalde 165 düsmüstü bu pahalı hali ben de düşündüm vazgeçtim bi lansinohuda beklicem
Çiftlisi mi tekli mi tekliyse tekrar indirime girecek ben de tekli alayım diyorum bi de bunun başlık kısmınında uyması lazım plastik kısımlı ben kullanmamıstım ondan vazgeçtim bi de uymazsa diyeHepsiburada da lansinoh 368tl düşmüş daha da inmez onu almaya karar verdim diğeri kötü yorum çok almış lansinoh daha iyi
Bunlar çok pahalı 1000tl üstünde 1veya 2 sene kullancagim şeye bukadar para vermek istemiyorum ben diğer oğlanlarda kullandım philips avent ama makinayi kaybettim kime verdim hatırlamıyorumBen aventin ekteki modelini aldım tatlım. Yorumları en iyi olan o idi. Sütü sağmadan önce masaj uygulaması ile başlıyormuş ve kademeli olarak sağım yapıyor. hem elektrikli hem pilli. kendi biberonları ile uyumlu. Saklama kaplarından aparatı ile sağım yapılıyor.
poşete aktarım yaparken sütün yağlı kısmı ilk sağım yerinde makinada kalıyor diye okumuştum. Ne kadar doğru bilemiyorum tabi. İlk kullamın olacak
Tekli olan tekrar inermi bekleyimmi bende fotosunu yollayimÇiftlisi mi tekli mi tekliyse tekrar indirime girecek ben de tekli alayım diyorum bi de bunun başlık kısmınında uyması lazım plastik kısımlı ben kullanmamıstım ondan vazgeçtim bi de uymazsa diye
Ayrıca lansinohta indirim olacak bu emzirme ürünlerinde indirimdi 325 e düşmüştüTekli olan tekrar inermi bekleyimmi bende fotosunu yollayim
Şu model bende bekleyim ozaman çok artmış philips avent var di bende ne yaptığımı hatırlamıyorum 9 yıl oldu birine verdim sanırımAyrıca lansinohta indirim olacak bu emzirme ürünlerinde indirimdi 325 e düşmüştü
Aynen pahalı ıkılısı daha uyguna gelıyodu. Genelde fiyatları boyle ay ıcınde degısmez cok kullanmak ıstemıyorum bu sefer.10 subatta bak atayım fotosunu şimdi baktim.Şu model bende bekleyim ozaman çok artmış philips avent var di bende ne yaptığımı hatırlamıyorum 9 yıl oldu birine verdim sanırımoda iyi ama çok pahalı gerek yok
Bu markanin uzerine tanimiyorum cidden bende cok memnundum bundanCanım ben bunu bilmiyorum ama işk gebeliğimde çok memnun kaldığım bir süt sağma makinası kiralamıştım. Fransadaydım o zaman. Ve sgk karşılıyordu. Ayaklı makina MEDELA SYMPHONY diğe bir makina. Süt sağıp bebeğime hastaneye götürüyordum . Günde 1 lt yakın süt sağıyordum . O kadar güzel bir makinaki . Durumu olana tavsiye ediyorum gerçwkten üstüne tanımam . Türkiyede de kiralayan şirketler var : Türkiye Medela Sümer, instagramdan bulabilirsiniz. Aylık 250₺ 300₺ gibi kiralıyorlar biraz yüksek fiyatı ama belki senelik sözleşme yaparsan indirim yapıyorlar
Kesin haber gelir mi bende haber ver mutlaka dedim ama yinede arada bakıyorum :)canım ben mhrsden alıyorum randevu açılınca bana haber ver diye bir şey var o mutlaka haber veriyor. ben doktoruma 3. kez oradan randevu aldım.
Bütçe ve düşünce ile doğru orantılı tabikiBunlar çok pahalı 1000tl üstünde 1veya 2 sene kullancagim şeye bukadar para vermek istemiyorum ben diğer oğlanlarda kullandım philips avent ama makinayi kaybettim kime verdim hatırlamıyorum
Bende de lansinoh var. Evde çok rahat oluyor ama daha pratik olur diye bugün manuel makine de aldım. Ondan memnun kalırsam lansinoh olanı satacağımBen aventin ekteki modelini aldım tatlım. Yorumları en iyi olan o idi. Sütü sağmadan önce masaj uygulaması ile başlıyormuş ve kademeli olarak sağım yapıyor. hem elektrikli hem pilli. kendi biberonları ile uyumlu. Saklama kaplarından aparatı ile sağım yapılıyor.
poşete aktarım yaparken sütün yağlı kısmı ilk sağım yerinde makinada kalıyor diye okumuştum. Ne kadar doğru bilemiyorum tabi. İlk kullamın olacak
Neler aldınızSelam kızlarAlışverişi yaptım, çok mutluyum Yarısından çoğunu 30’lu haftalara bıraktım, acelesi yok nasılsa
randevu açılınca hemen haber geliyor canım.Kesin haber gelir mi bende haber ver mutlaka dedim ama yinede arada bakıyorum :)
Ben Bir kaç şey almıştım zaten bugün de bir takım aldım. Ara ara beğenip yine alırım diyorum. Sadece beni zıbınları uzun kol mu alayım yoksa sıfır mı onu bilemiyorum. Erkenden her şeyi almayayım ki sonra çok beğendiğim bir şey olur alamam içimde kalır.Selam kızlarAlışverişi yaptım, çok mutluyum Yarısından çoğunu 30’lu haftalara bıraktım, acelesi yok nasılsa