2021 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    298
Canım ben bunu bilmiyorum ama işk gebeliğimde çok memnun kaldığım bir süt sağma makinası kiralamıştım. Fransadaydım o zaman. Ve sgk karşılıyordu. Ayaklı makina MEDELA SYMPHONY diğe bir makina. Süt sağıp bebeğime hastaneye götürüyordum . Günde 1 lt yakın süt sağıyordum . O kadar güzel bir makinaki . Durumu olana tavsiye ediyorum gerçwkten üstüne tanımam . Türkiyede de kiralayan şirketler var : Türkiye Medela Sümer, instagramdan bulabilirsiniz. Aylık 250₺ 300₺ gibi kiralıyorlar biraz yüksek fiyatı ama belki senelik sözleşme yaparsan indirim yapıyorlar
Çok pahalı geliyor ya onun yerine ameda modelleri var hastane tipi gibi çok iyi sağım yapıyor benim sütüm sadece sağmaya rağmen hiç azalmamıştı

Hepsiburada da lansinoh 368tl düşmüş daha da inmez onu almaya karar verdim diğeri kötü yorum çok almış lansinoh daha iyi
Çiftlisi mi tekli mi tekliyse tekrar indirime girecek ben de tekli alayım diyorum bi de bunun başlık kısmınında uyması lazım plastik kısımlı ben kullanmamıstım ondan vazgeçtim bi de uymazsa diye

Ben aventin ekteki modelini aldım tatlım. Yorumları en iyi olan o idi. Sütü sağmadan önce masaj uygulaması ile başlıyormuş ve kademeli olarak sağım yapıyor. hem elektrikli hem pilli. kendi biberonları ile uyumlu. Saklama kaplarından aparatı ile sağım yapılıyor.
poşete aktarım yaparken sütün yağlı kısmı ilk sağım yerinde makinada kalıyor diye okumuştum. Ne kadar doğru bilemiyorum tabi. İlk kullamın olacak
Bunlar çok pahalı 1000tl üstünde 1veya 2 sene kullancagim şeye bukadar para vermek istemiyorum ben diğer oğlanlarda kullandım philips avent ama makinayi kaybettim kime verdim hatırlamıyorum 😀

Çiftlisi mi tekli mi tekliyse tekrar indirime girecek ben de tekli alayım diyorum bi de bunun başlık kısmınında uyması lazım plastik kısımlı ben kullanmamıstım ondan vazgeçtim bi de uymazsa diye
Tekli olan tekrar inermi bekleyimmi bende fotosunu yollayim

Ayrıca lansinohta indirim olacak bu emzirme ürünlerinde indirimdi 325 e düşmüştü
Şu model bende bekleyim ozaman çok artmış philips avent var di bende ne yaptığımı hatırlamıyorum 9 yıl oldu birine verdim sanırım 🤷‍♀️ oda iyi ama çok pahalı gerek yok

Eklentiler

• Screenshot_20210204-142904_WhatsApp.jpg
    Screenshot_20210204-142904_WhatsApp.jpg
    31 KB · Görüntüleme: 53
Şu model bende bekleyim ozaman çok artmış philips avent var di bende ne yaptığımı hatırlamıyorum 9 yıl oldu birine verdim sanırım 🤷‍♀️ oda iyi ama çok pahalı gerek yok
Aynen pahalı ıkılısı daha uyguna gelıyodu. Genelde fiyatları boyle ay ıcınde degısmez cok kullanmak ıstemıyorum bu sefer.10 subatta bak atayım fotosunu şimdi baktim.

Eklentiler

• FB0520C0-47C2-4C95-8616-6965A39DEE60.png
    FB0520C0-47C2-4C95-8616-6965A39DEE60.png
    381,2 KB · Görüntüleme: 56
Ben medela kullandım dogumdan önce almamıstım, dogumdan sonra lazim oldu aldım. Diger markalarla ilgili fikrim yok ama elektrikli almak gerek manueller pek verimli sagmıyor

Fikir vereyim kızlar. Medela markanın almıştım ilk gebeliğimde şu an fiyatları uçmuş ama o benim hayatımı kurtardı resmen. Göğüs ucum yoktu bebek tutamadı göğsümü 1 ay onunla sağdım sağdım verdim sonrasında ucu çıktı da tuttu şükürler olsun. Çekiş gücü çok güzeldi calc diye de bir biberonu vardı minicik bi delik bebek emmeyince gelmiyordu süt iyiki almışım dediklerimden birisi oldu. Fikriniz olsun

Medela cok pahalı kizlar ya durumu iyi olan alir tabiki ama bana aşırı geliyor bilmiyorum.
Ama ben sahsen lansinohtan cok memnunum

Canım ben bunu bilmiyorum ama işk gebeliğimde çok memnun kaldığım bir süt sağma makinası kiralamıştım. Fransadaydım o zaman. Ve sgk karşılıyordu. Ayaklı makina MEDELA SYMPHONY diğe bir makina. Süt sağıp bebeğime hastaneye götürüyordum . Günde 1 lt yakın süt sağıyordum . O kadar güzel bir makinaki . Durumu olana tavsiye ediyorum gerçwkten üstüne tanımam . Türkiyede de kiralayan şirketler var : Türkiye Medela Sümer, instagramdan bulabilirsiniz. Aylık 250₺ 300₺ gibi kiralıyorlar biraz yüksek fiyatı ama belki senelik sözleşme yaparsan indirim yapıyorlar
Bu markanin uzerine tanimiyorum cidden bende cok memnundum bundan

Bunlar çok pahalı 1000tl üstünde 1veya 2 sene kullancagim şeye bukadar para vermek istemiyorum ben diğer oğlanlarda kullandım philips avent ama makinayi kaybettim kime verdim hatırlamıyorum 😀
Bütçe ve düşünce ile doğru orantılı tabiki 😌 arkadaş onu sormuş ona istinaden söyledim ☺️

Ben aventin ekteki modelini aldım tatlım. Yorumları en iyi olan o idi. Sütü sağmadan önce masaj uygulaması ile başlıyormuş ve kademeli olarak sağım yapıyor. hem elektrikli hem pilli. kendi biberonları ile uyumlu. Saklama kaplarından aparatı ile sağım yapılıyor.
poşete aktarım yaparken sütün yağlı kısmı ilk sağım yerinde makinada kalıyor diye okumuştum. Ne kadar doğru bilemiyorum tabi. İlk kullamın olacak
Bende de lansinoh var. Evde çok rahat oluyor ama daha pratik olur diye bugün manuel makine de aldım. Ondan memnun kalırsam lansinoh olanı satacağım

Selam kızlar 👋🏻 Alışverişi yaptım, çok mutluyum 🥰 Yarısından çoğunu 30’lu haftalara bıraktım, acelesi yok nasılsa
Ben Bir kaç şey almıştım zaten bugün de bir takım aldım. Ara ara beğenip yine alırım diyorum. Sadece beni zıbınları uzun kol mu alayım yoksa sıfır mı onu bilemiyorum. Erkenden her şeyi almayayım ki sonra çok beğendiğim bir şey olur alamam içimde kalır.🤣🤣

Ben kızımda süt sağmak için makine almamıştım ama ara ara elimle sağıp kızımı birine bırakıp gezmeye çıkardık. Çok iyi gelirdi. Elle sağmak çok zor alırsam sırf bu yüzden alıcam. Yeni doğmuş bebeği olan bir annenin ara ara kafa dinlemesi gerektiğini düşünüyorum. çıkıp bekar gibi gezmek insana bir ohh dedirtiyor resmen.🤭🤭🤭

X