- 27 Ağustos 2019
- 856
- 1.248
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yok canim buyuk duruyor ama minicik bunlarin hepsi 0 3 ay sadece su sari takim 3 6 ay onu havalar ısınınca giyer diye şimdiden aldim. Ama esas önemli olan çıtçıtlı body almak bir ara onlara da bakayım ondan alicam. E bebekte yanılmıyorsam 9 şubatta tekstil indirimi vr kacirmayalimSizin aldıklarınız büyük duruyor ya bizimkiler minicik Ebebekte büyük parça almıcam için fazla alacağım şey yok. Kıyafet girer mi indirime bende beğenmedim hastane çıkışlarını.
Ben de maviyle doldurmak istemediğim için farklı renkler aldim sevmiyorum cok mavi mavi olmasini. Onceden bu 5li takımların icinde çıtçıtlı badiler de oluyordu simdi koymamışlar hic. Onlari ayrıca almak lazim.Aynen bende kiza alisik oldugum icin erkek bebek beni kararsiz yapiyor renk dede modeldede ama sen guzel renkler sekmissin ben mavi renk pek almayi dusunmuyorum kahve sari beyaz yesil renkler alacagim cogunluk agiz mendili cok lazim oluyor bebek terlerken sirtina gosune koyurum ben tek agiz silmek icin kullanmiyorum ebebek de 10 ve 15 li var onlari sepete ekledim birtane hastane cikisi aldim 5 li daha almayabilirim seninki gibi boyle tekli alabilirim bende
Ben yenidoğan aldım direk 0-3 daha büyük heralde daha cok alınacak 3-6 ayda almak lazım belki o zaman alisveris yapamayizYok canim buyuk duruyor ama minicik bunlarin hepsi 0 3 ay sadece su sari takim 3 6 ay onu havalar ısınınca giyer diye şimdiden aldim. Ama esas önemli olan çıtçıtlı body almak bir ara onlara da bakayım ondan alicam. E bebekte yanılmıyorsam 9 şubatta tekstil indirimi vr kacirmayalim
Ben de maviyle doldurmak istemediğim için farklı renkler aldim sevmiyorum cok mavi mavi olmasini. Onceden bu 5li takımların icinde çıtçıtlı badiler de oluyordu simdi koymamışlar hic. Onlari ayrıca almak lazim.
Bir de bimde büyük battaniyeler gelmisti kalin ondan aldım
Ha sen 0 ay aldın evet onlardan da almak lazım ben önce 10ludan alayım da duruma göre ondan da 1 2 takim alırım.Ben yenidoğan aldım direk 0-3 daha büyük heralde daha cok alınacak 3-6 ayda almak lazım belki o zaman alisveris yapamayiz
Aynen 9 subattaymıs tekstil ürünlerinde indirim bakalım
Ay ben artık etrafa hediye getirmeyin demek istiyorum. İlk doğumda o kadar çok geldi ki. Bir de kız olunca hep süslü püskü almışlar. Dünya kadar varBende hastane çıkışı alacağım oğlumdan kalan büyükler var bayağı..Hediye de gelir zaten
9 şubat demek o gün gelince hatirlatirsin olurmu:) oğlumda bim den battaniye dayisi almıştı o duruyor cok kullandim memnun kaldimYok canim buyuk duruyor ama minicik bunlarin hepsi 0 3 ay sadece su sari takim 3 6 ay onu havalar ısınınca giyer diye şimdiden aldim. Ama esas önemli olan çıtçıtlı body almak bir ara onlara da bakayım ondan alicam. E bebekte yanılmıyorsam 9 şubatta tekstil indirimi vr kacirmayalim
Ben de maviyle doldurmak istemediğim için farklı renkler aldim sevmiyorum cok mavi mavi olmasini. Onceden bu 5li takımların icinde çıtçıtlı badiler de oluyordu simdi koymamışlar hic. Onlari ayrıca almak lazim.
Bir de bimde büyük battaniyeler gelmisti kalin ondan aldım
Benimde cok gelmişti 90kisi filân vardi mevlidimde..begenmediklerimi ve elimde olanları ayırıp anneme ve kvalideme verdim birilerine hediye edilir diye..Ay ben artık etrafa hediye getirmeyin demek istiyorum. İlk doğumda o kadar çok geldi ki. Bir de kız olunca hep süslü püskü almışlar. Dünya kadar var
Evet park yatak çok hantal ama 7 aylıkken ayağa kalkmaya başlamıştı kızım. En güvenlisi oydu benim için. Kafaları ağır olduğu için mobilya beşikten kafasını Aşağı sarkıtsa direkt düşer gibi geliyorBen de bira bebek toparlanana kadar yatsin diye aldim canim hem kucukmus park yatak duruyor bizim paketledim ihtiyaci olan birine verecegim kullanmayi dusunmuyorum kaba duruyor ayni zamanda bebege ait hic esya konmuyor o kabaligina gore mobilya tipi kucuk boyu en azindan cekmeceli oluyor diye kisa dogru ondan alirim bos yere simdi yatak odami hepten daraltmayim zaten cok genis degil birde kizim var hala yatak odamda bazasi ona ayri oda yaptiracagim nisanda
Ben de hep verdim. İçinde polyester olan her şeyi direkt verdim, duvar süsleri bile gelmişti, annemlere verdim, siz başkalarına hediye edin dedim. Ama yakınların getirdiklerini veremedim. Giydirip foto çektim falan. Geçen gün bebek kıyafetlerini çıkardım. Sadece hırka 9 tane var hediye gelen. Yeni doğan zaten hep yatıyor. Ne zaman hırka giyecek.9 şubat demek o gün gelince hatirlatirsin olurmu:) oğlumda bim den battaniye dayisi almıştı o duruyor cok kullandim memnun kaldim
Benimde cok gelmişti 90kisi filân vardi mevlidimde..begenmediklerimi ve elimde olanları ayırıp anneme ve kvalideme verdim birilerine hediye edilir diye..
Kitikate güzel aslında onlu için bi ara indirim vardıHa sen 0 ay aldın evet onlardan da almak lazım ben önce 10ludan alayım da duruma göre ondan da 1 2 takim alırım.
Bi onlu bi beşli yeter alırsak bi kaç tanede tulum alıcam ben onları çok küçük almamak lazım büyürseHa sen 0 ay aldın evet onlardan da almak lazım ben önce 10ludan alayım da duruma göre ondan da 1 2 takim alırım.
Ben bebeği hiç sallanmadım. Sallayınca kusar gibi geldi korktum. Hamakta sallayınca kusmadı mı?Hamak anakucağı alıcamda banyo bakım reflü yatağı öyle şeyler var çoğu ihtiyaç kıyafet zaten kac yok olmus siz iyi muhafaza etmişsiniz
Ağzı yüzü bi değişik oluyor ya belli zaten onlar bi de aşırı süslü bebek giyince ben daralırım onları Bi ara memlekette bi yer yok mecbur kalınca kalitelisini alıyodum esnaftan yine dayanmıyorduBen de hep verdim. İçinde polyester olan her şeyi direkt verdim, duvar süsleri bile gelmişti, annemlere verdim, siz başkalarına hediye edin dedim. Ama yakınların getirdiklerini veremedim. Giydirip foto çektim falan. Geçen gün bebek kıyafetlerini çıkardım. Sadece hırka 9 tane var hediye gelen. Yeni doğan zaten hep yatıyor. Ne zaman hırka giyecek.
Hastanedeki yeni doğan yoğun bakımına vermeyi düşünüyorum. Acil doğuma alınanların yanında hiç kıyafeti olmuyormuş, maddi durumu çok kötü olanlar varmış.
Kitikate guzel evet ama o da hiç renkli değil ya organik oldugu icin. Civilde de baktım ama orda da 1 2 model ancak vardi . Soyle tatli guzel bisey bulabilsem iyi olur bir de erkeklere pek model de yokKitikate güzel aslında onlu için bi ara indirim vardı
Evet ben kizimda da 0 ay pek almadım diye hatırlıyorum genelde 0 3 almıştım.Bi onlu bi beşli yeter alırsak bi kaç tanede tulum alıcam ben onları çok küçük almamak lazım büyürse
Kızlar uzun kollu mu alıyorsunuz benim Haziran 19 görünüyor kafam karıştı o yüzdenKitikate guzel evet ama o da hiç renkli değil ya organik oldugu icin. Civilde de baktım ama orda da 1 2 model ancak vardi . Soyle tatli guzel bisey bulabilsem iyi olur bir de erkeklere pek model de yok
Evet ben kizimda da 0 ay pek almadım diye hatırlıyorum genelde 0 3 almıştım.
bi onlu bi 5li 0 ay yeter heralde
Biz hamak kullanmadık ama salladık portatif sallanan beşikte ayakta ona bağlı kusması olmamıştıBen bebeği hiç sallanmadım. Sallayınca kusar gibi geldi korktum. Hamakta sallayınca kusmadı mı?
Yenidogan cocuk kisa kollu giymez canim mutlaka uzun alman lazım. Haziran da olsa kendini toparlayana kadar uzun giysin 1 ay kadar sonrasında duruma göre bakarız.Kızlar uzun kollu mu alıyorsunuz benim Haziran 19 görünüyor kafam karıştı o yüzden
Artık iki çocuk olacak mecburen bazen sallayacağım. Emzirdikten hemen sonra uyudukları için hep kusar gibi geliyor.Biz hamak kullanmadık ama salladık portatif sallanan beşikte ayakta ona bağlı kusması olmamıştı
Benim de 30 Haziran canım. Anne karnından çıkınca sıcak tutmak gerekiyor. Hatta hastaneye en az üç battaniye götür.Kızlar uzun kollu mu alıyorsunuz benim Haziran 19 görünüyor kafam karıştı o yüzden
Bende kizimi pek sallamamadim ama salladığımda da kusmadı sadece uyuduktan sonra besigine yatırınca uyanmasın diye birkac dk salliyordum.Artık iki çocuk olacak mecburen bazen sallayacağım. Emzirdikten hemen sonra uyudukları için hep kusar gibi geliyor.