2021 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    298
Eveeettt
Şimdi 3.dr dan geldim bebeklerimin ikiz olduğunu öğrendim birinin kalp atışı var birinin yok oladabilir dedi Dr yada ölmüş de olabilir dedi ama birinin sağlıklı olduğunu öğrendim ve kalp atışı ni dinledim dünden beri kafamda kurduklarim hemen kürtaj yapacağım demesi yıprandım resmen çok şükür Rabbime🥰🥰🥰destekleriniz için teşekkür ederim
Allah şifa versin canım birinin sağlıklı olduğunu duymana sevindim. 🥰
Ben de oyle dusunmustım, kuzum daha 1 hafta var nerdeyse ona da, acelesı yokmus daha
ben ilk kan tahlili verince bilgilerimi girdiler. Ilk kızımda da kendileri kaydımı açmıştı hcgyi öğrenince. ayrı bisey gerekmiyorki ona 🤔
Selam kızlar eşim yarın sabah 8 e randevu almış kalbim ağzımda dua edin hayırlı haberlerle geleyim inşallah 🤲🏻
selam canım benim de yarın öğleden sonra. Inşallah diyorum kalp atışını duysam rahatlasam sende bende hepimizde.
Benim de bi kızım var kızım diyorum hep.kizim adini bile düşünmüş kiz olsun diyor çilek olacakmiş adi bile hazir :) Sağlikli olsunda benim için hiç aklimdan geçmedi erkek olsun kiz olsun diye hatta kiz kiza iyi anlaşirlar:)
Ben de kız çocuk hastasiyim:) Allah hayırlı evlatlar versin. Ama dediğin gibi kıza kız erkeğe erkek kardeş daha iyi olur diye düşünüyorum bende. Tabi karnımdaki erkekse de başımızın tacı.

ben ilk kan tahlili verince bilgilerimi girdiler. Ilk kızımda da kendileri kaydımı açmıştı hcgyi öğrenince. ayrı bisey gerekmiyorki ona 🤔
Aaa öyle mi, bi arkadstan ultrason kaydı ıstemısler, müsait bi zamanda ugrarım ben de bi artık

Bende cok seviyorum ya sakatatlari
Abartmadan ne istiyorsa canımız tadın.
mesela maydanoz da zararlı derler bazen bakıyorum hamilelere ayıklıyorlar salata içinde hiç gerek yok .
anca 2-3 Demet yersiniz öyle zararı olur .

Vaktinde döllendiyse , kilonuz fazla değilse , cihaz yeniyse en erken 6+ larda duyulur ..

Tüp bebek benimkisi ☺️ Vaktinde döllenme olayı biraz değişik işliyor sanırım bu süreçte. Kilom ideal 24 ekimde randevum var duyabilmek ümidi ile bekleyeyim öyleyse teşekkürler 🥰

• Beğen
Reactions: H E
X