Ya masalllah darisi basima hayirlisiyla kalp arisi ixin ne dedi doktorEki Görüntüle 2705489 5.haftalık keseyi gördük inşallah kalp atışını da duyarım ağrılarım çok dua edin Protestan verdi ayrıca
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ya masalllah darisi basima hayirlisiyla kalp arisi ixin ne dedi doktorEki Görüntüle 2705489 5.haftalık keseyi gördük inşallah kalp atışını da duyarım ağrılarım çok dua edin Protestan verdi ayrıca
Hayırlı uğurlu olsun canımEki Görüntüle 2705489 5.haftalık keseyi gördük inşallah kalp atışını da duyarım ağrılarım çok dua edin Protestan verdi ayrıca
Ya birşey söyleyeceğim bende kusma değil ama aniden öğürme çok oluyor midem bulandiğında kusmak yerine öğürüyorum sizde de oluyor mu
gözün aydın darisi başıMa inslhEki Görüntüle 2705489 5.haftalık keseyi gördük inşallah kalp atışını da duyarım ağrılarım çok dua edin Protestan verdi ayrıca
Eki Görüntüle 2705489 5.haftalık keseyi gördük inşallah kalp atışını da duyarım ağrılarım çok dua edin Protestan verdi ayrıca
Şu dünyada en çok şaşırdığım şey kvnin erkek torun istemesi ben nişanlıyken ay biz kız çocuğa çok hasretiz şöyle böyle bizde dedik heralde kız torun isterler sonra anladık ki erkek torun istiyorlar annem bile şok oldu hasret oldukları hizmetçiymiş meğer kız çocuğundan anladıkları su getirsin çay koysunAy doğru erkek adamın erkek çocuğu olur yanılgısı çok oluyor yaşlılarda
Amin canım inşallah 2 hafta sonra çağırdı muayeneye birde onu duysak hayırlısıylaYa masalllah darisi basima hayirlisiyla kalp arisi ixin ne dedi doktor
Amiin inşallahgözün aydın darisi başıMa inslh
Benim annem hep kız torun isterdi ama kayınvalidem hep erkek torun hatta ikisi kavga bile etti kız olacak erkek olacak diyeŞu dünyada en çok şaşırdığım şey kvnin erkek torun istemesi ben nişanlıyken ay biz kız çocuğa çok hasretiz şöyle böyle bizde dedik heralde kız torun isterler sonra anladık ki erkek torun istiyorlar annem bile şok oldu hasret oldukları hizmetçiymiş meğer kız çocuğundan anladıkları su getirsin çay koysun
İnşallahMerhaba bende bir haziran annesi olacağım inşallah sağlıkla kucağımıza alırız. Temmuz ayında 9 haftalık kaybettim ikizlerimi kürtaj oldum eylül ayında tekrar hamile kaldım. Yarın ilk doktor randevum var bu konuda iyi tecrübelerim yok ama umarım sağlıklı olur bebeklerimiz
Merhaba bende bir haziran annesi olacağım inşallah sağlıkla kucağımıza alırız. Temmuz ayında 9 haftalık kaybettim ikizlerimi kürtaj oldum eylül ayında tekrar hamile kaldım. Yarın ilk doktor randevum var bu konuda iyi tecrübelerim yok ama umarım sağlıklı olur bebeklerimiz
Gözün aydın, kolay geçer hamileliğin inşaAllahEki Görüntüle 2705489 5.haftalık keseyi gördük inşallah kalp atışını da duyarım ağrılarım çok dua edin Protestan verdi ayrıca
İnşallah inşallah şuan zor gidiyorGözün aydın, kolay geçer hamileliğin inşaAllah
Benim annem hep kız torun isterdi ama kayınvalidem hep erkek torun hatta ikisi kavga bile etti kız olacak erkek olacak diye
Allah affetsin çok güldüm benim bi arkadaşımın kayınvalidesiyle teyzesi 2. Çocuğu hemen yapsın yok biraz beklesin diye kavga etmişlerdiBenim annem hep kız torun isterdi ama kayınvalidem hep erkek torun hatta ikisi kavga bile etti kız olacak erkek olacak diye
Sen öyle dediysen kesin olmaz deseydin bu kvler niye böyle yabenim kaynanamın kızı olmamış. 3. Gebeliğini erkek diye sonlandırmış 3erkekle ne yapıcam diye. Cahil azıcık :)
Bana da diyor ki senin de kızın olmayacak.
Çok sağolun evet folik asit kullanıyorum diofol kullanıyorum aylardır ocak ayındada bir kimyasal gebelik geçmişim var bu sefer sevinemedik bile habere ama inşallah sonu güzel olacakfolik asit alıyorsunuz umarım yeni gebelik atlatmışsınız depolarınız boşalmıştır. Bu sefer sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah kötü deneyimleri unutun. Tadını çıkarın ❤
Maşallah darısı başımıza inşallahEki Görüntüle 2705489 5.haftalık keseyi gördük inşallah kalp atışını da duyarım ağrılarım çok dua edin Protestan verdi ayrıca
Ay kız dur şimdi doğumu konuşmayalımÇok güzel bir duygu ama doğum konusunda aynı şeyi söylemeyeceğim