Bendede oylee sabah koyu oluyor normal yani gece boyunca terliyorum su tüketmiyoruz.Gunde kac litre su içiyorsunuz?Benimkisi açık birtek sabahları hafif koyu oluyor
İnşallah gönlüne göre olur canım. Sen ne hissediyorsunBende de öylebenım hep koyu geliyor, eskiden asla boyle deıldı
Ben hep kızım olsun istiyorumİnşallah gönlüne göre olur canım. Sen ne hissediyorsun
Benim oğlan ocakta doğdu valla bilemiyorum ki:)))mevsimler alakalida olabilir o donem sıcaktı çok terlemiste olabilirisin terleyince idrar koyu gelir. ama su cok içersen idrar açık renk olur.
her hamilik birbirinden farklı diyorlar :)Benim oğlan ocakta doğdu valla bilemiyorum ki:)))
İnşallah rabbim ikimizede sağlıklı birer kız bebek verir canımBen hep kızım olsun istiyorumyanı hep buzamana kadar kız bebekle hayaller kurdum
İnşallahh cnmmİnşallah rabbim ikimizede sağlıklı birer kız bebek verir canım
İnşallah canım. Hayırlı olsunKızlar merhaba ben de aranıza katılabilir miyim
Tüp bebekle hamile kaldım daha yeni keseyi gördük. Hayırlısıyla hepimiz kucağımıza alırız inşallah bebişlerimizi.
Hoşgeldinn cnm, hayırlı olsunKızlar merhaba ben de aranıza katılabilir miyim
Tüp bebekle hamile kaldım daha yeni keseyi gördük. Hayırlısıyla hepimiz kucağımıza alırız inşallah bebişlerimizi.
Teşekkürler. İstanbul’da doktor ve hastane tavsiyesine ihtiyacım var İstanbul’da olanlar gittikleri yerden memnunsa tavsiye edebilirler mutlu olurumHoşgeldinn cnm, hayırlı olsun ❤
Ya benimde sat baslangici 10 eylulBende yarın gideceğim seninde sat11 eylüldü değil miinşallah güzel şeyler duyarız
2 litre içiyorum geneldeBendede oylee sabah koyu oluyor normal yani gece boyunca terliyorum su tüketmiyoruz.Gunde kac litre su içiyorsunuz?
Takininizi tüp bebek doktorunuz devam ettirmiyor muTeşekkürler. İstanbul’da doktor ve hastane tavsiyesine ihtiyacım var İstanbul’da olanlar gittikleri yerden memnunsa tavsiye edebilirler mutlu olurum
Ay nedense hiç hissetmiyorum ya cinsiyetini ama kaynanam umut can diye tutturdu içine doğdu herhaldeKız mı erkek mi hissediyorsun genelde annenin hissettiği olur derler
Gebelikten gebeliğe değişiyor ama 7. 8. Haftada duyarsınKac haftalik kalp sesini duyabiliriz
Tüp bebek tedavimi İstanbul’da olmadım maalesef şehir dışında doktorum. İstanbulda yeni bi doktor bulmam lazımTakininizi tüp bebek doktorunuz devam ettirmiyor mu
bende oyle yapıyorum doktor 3 lt dedi ama bana fazla geldi kaldıramam yani2 litre içiyorum genelde
Hadi yaGebelikten gebeliğe değişiyor ama 7. 8. Haftada duyarsın