2021 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    298
Hanımlar sessiz kaldım biliyorum ama yazdıklarınızı hep okudum❤❤
Bende yarın gidecem çok merak ediyorum geçen haftadan beri beta ya baktirmadim çok heyecanlıyım inşallah yarın keseyi görebilirim. Hiç bir belirti yok bende valla ne mide bulantısı ne baş dönmesi sadece biraz sık idrara gidiyorum oda normal de de öyleydi . Kasık ağrılarım da geçti günde 2 3 kere 10 sn giriyor çıkıyor geri inşallah kötü bişey yoktur öyle kahve leke veya kırmızı leke yok sadece akıntı geliyor sizde de var mı böyle bazen su gibi bazen sarımtırak . Bana da dua edin nolur ☺😍😍😍😍😍😍
İnşaAllah görürsün keseyi, ah ah bende de bulantı yoktu 6. hafta tamamlanınca geldi vicdansız 😂 o akıntı bende de var her gün farklı çeşit 😁

İsterseniz yanınızda bi çarşaf gibibişey götürün . Ben kızımda öyle yapıyorum .
çama bildiğim kadarıyla her hastada eskibezi koparıp yeni bezi takıyorlar ?
açıkcası devlette durum ne bilmşyorum ama
Sedye çok sert yüksek daha rahatsız oluyorum o yüzdende dedim Yani sedye örtüsü varsa çok kirlenince değiştiriyolardır heralde pek sanmıyorum sürekli değiştirdiklerini çarşaf götürmek mantikli teşekkür ederim

• Beğen
Reactions: H E
Ah inşalllah rabbim korktuklarımızla karşılaştırmasın . Bugüne kadar pek heyecanım yoktu ama bugun 🤦🏼‍♀️
bide ben pazartesi gideriz diyordum . Eşim işi gereği o hastaneye gitmiş randevumu almıs 🤦🏼‍♀️
Hadi inşallah güzel haberleri alirsiniz

• Beğen
Reactions: H E
Arkadaşlar bende haziran annesi görünüyorum 14.06.2021 tahmini doğum tarihim,yardımcı olur musunuz bana acaba birkaç sorum olacak
31-32 günde bir adet görüyordum düzenli olarak önceden ovülasyon testi yapınca hep 18. Gün yumurtlama oluyordu bildiğim kadarıyla gec döllenme oldu sanırım
SAT: 7 eylül yani 23-24 Eylül’de döllenme olmus olabilir 🤔
9 Eylül’de test yaptım pozitif çıktı,12 Eylül’de saglık ocağında kan testi verdim beta hcg 225 çıktı 22 ekimde kadın doğuma gidicem uygulamaya göre 5+3 haftalık görünüyor ama bence öyle değil hem betada düsük cıktı bence , sizce nasıl durumlar:KK43: kötümü iyimi bilmiyorum 🤷‍♀️

Birşey sormak istiyorum benim oğlumda cok
Arkadaşlar bende haziran annesi görünüyorum 14.06.2021 tahmini doğum tarihim,yardımcı olur musunuz bana acaba birkaç sorum olacak
31-32 günde bir adet görüyordum düzenli olarak önceden ovülasyon testi yapınca hep 18. Gün yumurtlama oluyordu bildiğim kadarıyla gec döllenme oldu sanırım
SAT: 7 eylül yani 23-24 Eylül’de döllenme olmus olabilir 🤔
9 Eylül’de test yaptım pozitif çıktı,12 Eylül’de saglık ocağında kan testi verdim beta hcg 225 çıktı 22 ekimde kadın doğuma gidicem uygulamaya göre 5+3 haftalık görünüyor ama bence öyle değil hem betada düsük cıktı bence , sizce nasıl durumlar:KK43: kötümü iyimi bilmiyorum 🤷‍♀️
Beta HCG biraz düşük çıkmış canım ama en iyisi 22 ekimi beklemek🥰🥰

Merhaba tekrardan birşeyi sormak istiyorum benim oğlumda çok su icmeme rağmen idrarım koyuydu ama bu bebekte az su içsem bile idrarım çok açık sarı oluyor acaba cinsiyetle mi alakalı? Sizin idrarlar ne durumda?

Merhaba tekrardan birşeyi sormak istiyorum benim oğlumda çok su icmeme rağmen idrarım koyuydu ama bu bebekte az su içsem bile idrarım çok açık sarı oluyor acaba cinsiyetle mi alakalı? Sizin idrarlar ne durumda?
Benımkı de cok koyu, erkek mi acaba 😇

Benımkı de cok koyu, erkek mi acaba 😇
Genelde hep erkekler açık sarı kızlar koyu sarı derler ama benimki koyuydu erkek oldu buda çok açık belki tam tersi kız olabilir diye düşündüm bende bir kız evlat aşkı varda🥰💞

Benimkisi açık birtek sabahları hafif koyu oluyor

mevsimler alakalida olabilir o donem sıcaktı çok terlemiste olabilirisin terleyince idrar koyu gelir. ama su cok içersen idrar açık renk olur.

X