- 12 Nisan 2019
- 24.059
- 38.182
Anladım cnm, istanbulda yasayan arkadslar yardımcı olacaklardırTüp bebek tedavimi İstanbul’da olmadım maalesef şehir dışında doktorum. İstanbulda yeni bi doktor bulmam lazım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Anladım cnm, istanbulda yasayan arkadslar yardımcı olacaklardırTüp bebek tedavimi İstanbul’da olmadım maalesef şehir dışında doktorum. İstanbulda yeni bi doktor bulmam lazım
Bana 2 litre icebilirsende daha fazla dedi valla zorla içiyorumbende oyle yapıyorum doktor 3 lt dedi ama bana fazla geldi kaldıramam yani
İst nerede oturuyorsunuzTüp bebek tedavimi İstanbul’da olmadım maalesef şehir dışında doktorum. İstanbulda yeni bi doktor bulmam lazım
Ay kayınvalidelerinki tutuyor galiba benim ilkinde bütün belirtilerim kız olduğu için herkes kız derdi ama kayınvalidem erkek diye tutturmuştu erkek oldu kayınvalidelere güvenmek lazım:)))Ay nedense hiç hissetmiyorum ya cinsiyetini ama kaynanam umut can diye tutturdu içine doğdu herhalde
Avrupa yakası Şişli civarıİst nerede oturuyorsunuz
Olabilir valla direk umutcan geliyor dedi aman sağlıklı olsunda kız erkek fark etmiyor benim için hayırlısıAy kayınvalidelerinki tutuyor galiba benim ilkinde bütün belirtilerim kız olduğu için herkes kız derdi ama kayınvalidem erkek diye tutturmuştu erkek oldu kayınvalidelere güvenmek lazım:)))
Bende kagithanedeyim, suan yeni bir doktora basladim ilgisi vs iyi gibi ismet gökçen bi bakabilirsiniz isterseniz ama bende yeni basladim yani :))Avrupa yakası Şişli civarı
Tabi ilk başta sağlık bizimki merak işte:)Olabilir valla direk umutcan geliyor dedi aman sağlıklı olsunda kız erkek fark etmiyor benim için hayırlısı
Hangi hastane ? Bi de erkek doktor istemiyorum ben ya hiç rahat olamıyorumBende kagithanedeyim, suan yeni bir doktora basladim ilgisi vs iyi gibi ismet gökçen bi bakabilirsiniz isterseniz ama bende yeni basladim yani :))
Aynen bende merak ediyorum ama encok karnimda bir can büyüyecek onu merak ediyorumTabi ilk başta sağlık bizimki merak işte:)
Çok güzel bir duygu ama doğum konusunda aynı şeyi söylemeyeceğimAynen bende merak ediyorum ama encok karnimda bir can büyüyecek onu merak ediyorum
Hastanede degil canim dap yapi var ya orda ofiste, turkiye hastanesinde var bayan doktorlar iyi diyorlar onlarada bi bakabilirsin istersen, ya bende basta cekindim ama napiim bi saatten sonra ne olursa olsun dedim:)) bnde pko varda ama dedigim gibi daha yeni basladim bende suanlik enerjisi ilgisi iyi gibi doktorunHangi hastane ? Bi de erkek doktor istemiyorum ben ya hiç rahat olamıyorum
6+1 de gittim ben kalp atışı var gözün aydın dedi ama dinletmediKac haftalik kalp sesini duyabiliriz
O bildiklerinden değilde erkek istediklerinden erkek diyorlar %50 şansları var zaten bazen tutuyor bazen tutmuyorAy kayınvalidelerinki tutuyor galiba benim ilkinde bütün belirtilerim kız olduğu için herkes kız derdi ama kayınvalidem erkek diye tutturmuştu erkek oldu kayınvalidelere güvenmek lazım:)))
Benim daha var ozaman hic heveslenmiyim:)6+1 de gittim ben kalp atışı var gözün aydın dedi ama dinletmedi
O bildiklerinden değilde erkek istediklerinden erkek diyorlar %50 şansları var zaten bazen tutuyor bazen tutmuyor
Aynen özellikle doğumdaHangi hastane ? Bi de erkek doktor istemiyorum ben ya hiç rahat olamıyorum
Memorial b.evlerde hande hanim var oda harika bir doktor ama ben her ay tahlil vs maddi asar diye ona baslamadimHastanede degil canim dap yapi var ya orda ofiste, turkiye hastanesinde var bayan doktorlar iyi diyorlar onlarada bi bakabilirsin istersen, ya bende basta cekindim ama napiim bi saatten sonra ne olursa olsun dedim:)) bnde pko varda ama dedigim gibi daha yeni basladim bende suanlik enerjisi ilgisi iyi gibi doktorun
Ay doğru erkek adamın erkek çocuğu olur yanılgısı çok oluyor yaşlılarda6+1 de gittim ben kalp atışı var gözün aydın dedi ama dinletmedi
O bildiklerinden değilde erkek istediklerinden erkek diyorlar %50 şansları var zaten bazen tutuyor bazen tutmuyor
Arkadaşlar bende haziran annesi görünüyorum 14.06.2021 tahmini doğum tarihim,yardımcı olur musunuz bana acaba birkaç sorum olacak
31-32 günde bir adet görüyordum düzenli olarak önceden ovülasyon testi yapınca hep 18. Gün yumurtlama oluyordu bildiğim kadarıyla gec döllenme oldu sanırım
SAT: 7 eylül yani 23-24 Eylül’de döllenme olmus olabilir
9 Eylül’de test yaptım pozitif çıktı,12 Eylül’de saglık ocağında kan testi verdim beta hcg 225 çıktı 22 ekimde kadın doğuma gidicem uygulamaya göre 5+3 haftalık görünüyor ama bence öyle değil hem betada düsük cıktı bence , sizce nasıl durumlar kötümü iyimi bilmiyorum