2021 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    298
Ay nedense hiç hissetmiyorum ya cinsiyetini ama kaynanam umut can diye tutturdu içine doğdu herhalde 😅
Ay kayınvalidelerinki tutuyor galiba benim ilkinde bütün belirtilerim kız olduğu için herkes kız derdi ama kayınvalidem erkek diye tutturmuştu erkek oldu kayınvalidelere güvenmek lazım:)))

Ay kayınvalidelerinki tutuyor galiba benim ilkinde bütün belirtilerim kız olduğu için herkes kız derdi ama kayınvalidem erkek diye tutturmuştu erkek oldu kayınvalidelere güvenmek lazım:)))
Olabilir valla direk umutcan geliyor dedi aman sağlıklı olsunda kız erkek fark etmiyor benim için hayırlısı

Hangi hastane ? Bi de erkek doktor istemiyorum ben ya hiç rahat olamıyorum 🙈
Hastanede degil canim dap yapi var ya orda ofiste, turkiye hastanesinde var bayan doktorlar iyi diyorlar onlarada bi bakabilirsin istersen, ya bende basta cekindim ama napiim bi saatten sonra ne olursa olsun dedim:)) bnde pko varda ama dedigim gibi daha yeni basladim bende suanlik enerjisi ilgisi iyi gibi doktorun

Kac haftalik kalp sesini duyabiliriz
6+1 de gittim ben kalp atışı var gözün aydın dedi ama dinletmedi
O bildiklerinden değilde erkek istediklerinden erkek diyorlar %50 şansları var zaten bazen tutuyor bazen tutmuyor 😂

Hastanede degil canim dap yapi var ya orda ofiste, turkiye hastanesinde var bayan doktorlar iyi diyorlar onlarada bi bakabilirsin istersen, ya bende basta cekindim ama napiim bi saatten sonra ne olursa olsun dedim:)) bnde pko varda ama dedigim gibi daha yeni basladim bende suanlik enerjisi ilgisi iyi gibi doktorun
Memorial b.evlerde hande hanim var oda harika bir doktor ama ben her ay tahlil vs maddi asar diye ona baslamadim

6+1 de gittim ben kalp atışı var gözün aydın dedi ama dinletmedi

O bildiklerinden değilde erkek istediklerinden erkek diyorlar %50 şansları var zaten bazen tutuyor bazen tutmuyor 😂
Ay doğru erkek adamın erkek çocuğu olur yanılgısı çok oluyor yaşlılarda😂😂

Arkadaşlar bende haziran annesi görünüyorum 14.06.2021 tahmini doğum tarihim,yardımcı olur musunuz bana acaba birkaç sorum olacak
31-32 günde bir adet görüyordum düzenli olarak önceden ovülasyon testi yapınca hep 18. Gün yumurtlama oluyordu bildiğim kadarıyla gec döllenme oldu sanırım
SAT: 7 eylül yani 23-24 Eylül’de döllenme olmus olabilir 🤔
9 Eylül’de test yaptım pozitif çıktı,12 Eylül’de saglık ocağında kan testi verdim beta hcg 225 çıktı 22 ekimde kadın doğuma gidicem uygulamaya göre 5+3 haftalık görünüyor ama bence öyle değil hem betada düsük cıktı bence , sizce nasıl durumlar:KK43: kötümü iyimi bilmiyorum 🤷‍♀️

herkesinfarklı seyrediyor sanırım. Benim de sat 6 eylül. 11 ekimde beta 2700dü. Benim yumurtlama dönemi tam 16eylüldü ama eminim sancım oluyor çok fazla. Ve tek korunmasız ilişki 15 eylüldü. Belki sizin biraz daha geç olmuştur.

F2B43669-9A66-4797-A28F-64D15FD69103.jpeg
5.haftalık keseyi gördük 😍 inşallah kalp atışını da duyarım ağrılarım çok dua edin Protestan verdi ayrıca

Ya birşey söyleyeceğim bende kusma değil ama aniden öğürme çok oluyor midem bulandiğında kusmak yerine öğürüyorum sizde de oluyor mu

X