- 22 Eylül 2011
- 5.046
- 3.801
Hadi inşallah güzel haberlerini bekliyoruzBenimde yarın sabah randevum var 9:40 :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hadi inşallah güzel haberlerini bekliyoruzBenimde yarın sabah randevum var 9:40 :)
Amin inşallah güzel haberler alırız yine aynı stresle gidecem .. bakalım hayırlısıHadi inşallah güzel haberlerini bekliyoruz
hayırlı olsun canım allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsinKizlar merhaba umarim hersey yolundadir. Biz bugun doktora gittik ve erkek bebegimiz olucak hayirlisiyla. Allahim saglikla kucagimiza almayi nasip etsin
Benim arkadasada erkek dediler kız 23 haftada kız oldugunu ögrendiEki Görüntüle 2749221
burda kız denildi .
Eki Görüntüle 2749222
Burda erkek denildi . Nub herşeyi kız ama erkek
Canim buralardayım yazıyorum aslında ama arada girdiğim için pek görünmüyor gibiyimLesaM kayıplardasin canim
Cok şaşırdım senin oğlana sağlıkla gelsin önemli olan o. Ama ilkinde nubu hiç belli değil ikincide baya erkek oldugu belli bence de.Eki Görüntüle 2749221
burda kız denildi .
Eki Görüntüle 2749222
Burda erkek denildi . Nub herşeyi kız ama erkek
Aa çok sevindim sende erkek istiyordun Allah gönlüne göre verdi sağlıkla gelsin küçük pasaKizlar bugun doktora gittim oğlum olacakmış:)
Saol canim doktor kesin dedi ben tekrar tekrar sordum erkek olmasa geri iade et dedi :)Aa çok sevindim sende erkek istiyordun Allah gönlüne göre verdi sağlıkla gelsin küçük pasa
Banada öyle geldiKızlar bugün kontrole gidenlerin hepsi erkek bebek mi bekliyor? Bana mı öyle geldi Sağlıkla doğsunlar huzurla büyüsünler inşallah
Artık kesindir canım Allahın izniyle bu haftalarda net olur pek yanilmazlar bence de:)Saol canim doktor kesin dedi ben tekrar tekrar sordum erkek olmasa geri iade et dedi :)
Evet isim düşünmeye bile başladık bi kizim vardi rabbim bide ogul verdi sukur :)Artık kesindir canım Allahın izniyle bu haftalarda net olur pek yanilmazlar bence de:)
Canım sana çevreden baskı falan mı var? Çok tedirgin oldun cinsiyet konusunda.Kizlar bugun doktora gittim oğlum olacakmış:)
Gerçekten bugun erkekler günüymüş :) hayırlısı olsun canım sağlıkla kucağına alırsın inşallahKizlar bugun doktora gittim oğlum olacakmış:)
Ay bak ben demiştim:)) hayırlı olsun canım benim bak gönlündeki gibi oldu çok şükürKizlar bugun doktora gittim oğlum olacakmış:)
Shahla hanıma gidiyorum :)Aa meriç beye mi gidiyordun sende. Ben seni gop medikal park taki yabanci bi doktor diye hatirliyodum. Yanılan doktor meriç bey mi yani
Bizim değişmez heralde pipi resmî var elimizde :)Benim arkadasada erkek dediler kız 23 haftada kız oldugunu ögrendi
Hee anladimShahla hanıma gidiyorum :)
Cihaz Meriç bEyin :)
Adını değiştirmemiş