Aracıya zeval olmazceza para cezası yalnız.onu da aracının maaşından keser zaten kesin.maaşlı çalışan hepsi çünkü.
Çok saçma bi uygulama o kadarını yapmaya hakları var mı yani sanmıyorum. Be anlamı kaldı aile sağlığı hizmetinin.
Bence bi güzel şikayet edin o doktoru
Evet öyle yaptım.sadece beta testi ile gittim ve de yapılması gereken tahlilleri de henüz o da 2,5aylik hamile olan yakın arkadaşımdan ogrendim.kadin doğum doktorlarimiz aynı onunla.
Kaprisli doktorlara çok kızıyorum.Benim aile hekimim ise her hastasına ayağa kalkıp tahlil odasına kadar eşlik ediyor, yön gösteriyor dışarıya kadar çıkıp.oldukca kibar.hastalar da bilincli olmuşlar artık sanırım,gereksiz olanlar girmiyor içeriye kapıda bekliyor herhangi bir uyarı yapılmamasına rağmen
Bir de çok az insan vardı,normal halini de bilirim kalabalık olurdu genelde sabahları hayret.harika bir sistem kurmuşlar.beni odada beklettiler dışarıda diğer insanlarla aynı ortamda bırakmadılar gebe olduğum icin.diğer insanlar da 3-5kisiydi zaten hepi topu.onceden de memnundum ama bu sefer çalışanları da çok mutlu gördüm.bu durum hastalara da yansıyor kesinlikle.darisi inşallah diğer sağlık ocaklarının da basına.
Sağlık ocagini ve aile hekimini istediğin şekilde değiştirebilecegini biliyorsun değil mi?istediğin herhangi bir aile hekimini ve sağlık ocagini secebilirsin
İnşallahh olmaz bidaha, saglıkla ılerlesın gebelıgımızBen hala etkileniyorum Kızımda kanama alani vardi dişari olmadi riskliydi bi süre bu sefer de gördüğüm zaman ağlamaya başladim çok kötü oldum elimde değil hafta sonuna geldi dr yoktu devlet hast muameleri bir de rabbim bu süreci atlatıp sağlikli nasip etsin cümlemize
Keşke istirahat kullansa toplum sağlığından yerine bi doktor verseler geçici süre maalesef en çok çalişanlara oluyoradamın da hastalığı vardır belki gerçekten bilmiyorum ama en çok arada koşturan kadına üzüldüm valla.
Etmeyeceğim ya. Gerçekten benim vergilerimle maaş alıyon bana hizmet etmek zorundasın kafasına sokmak istemiyorum kendimi. Kronik rahatsızlığı varsa türlü insanla muhattap olmak istemiyor olabilir. O güne özel bir durum olabilir. İlk defa gittim çünkü. Aile hekimim ailemle oturduğum yerdeydi hala. Yeni değiştirdim. Bu işlemler için
değiştirebileceğimi biliyorum ve yeni değiştirdim. Eski hekimimizden aşırı memnundum uzağa taşınmış olmama rağmen değiştirmiyordum. Telefon numarası vardı bende. Whatsapp tan ilaç yazdırma rapor yazdırma. Her işimi hallederdi sağolsun. Herkese de böyleydi adam. Ama avrupa yakasında kaldı o. Ben anadoludayım. şimdi ihtiyaç olur değiştireyim de gideyim tahlillerimi yakında yaptırırım dedim.
Yeni değiştirdiğim için de 3 ay değiştiremiyorum. :)
Aracıya zeval olmaz
Kronık rahatsızlığı varsa bişey diyemem ama diğer türlü herkese bu muameleyi yapması sınır bozucu olurdu, insana gibi muamele görmek hak sonucta, ben filyasyon da görev aldım, 12 hastayı denetledım neler duydum neler, bazen hakkını arayınca İnsan yerıne konuluyorsun. Bak ben ögretmenim, kendım çok sukur hıc sıkayet edılmedım ama cevremde o kadar cok arkadsım sıkeyet edıldı kı sacma sapan seyler yuzunden.. Ben olsam ederim, acıklamaları kronık hasta oldugu ıcınde eyvallah derim ama diğer türlü bunu kaldırmazdım.adamın da hastalığı vardır belki gerçekten bilmiyorum ama en çok arada koşturan kadına üzüldüm valla.
Etmeyeceğim ya. Gerçekten benim vergilerimle maaş alıyon bana hizmet etmek zorundasın kafasına sokmak istemiyorum kendimi. Kronik rahatsızlığı varsa türlü insanla muhattap olmak istemiyor olabilir. O güne özel bir durum olabilir. İlk defa gittim çünkü. Aile hekimim ailemle oturduğum yerdeydi hala. Yeni değiştirdim. Bu işlemler için
değiştirebileceğimi biliyorum ve yeni değiştirdim. Eski hekimimizden aşırı memnundum uzağa taşınmış olmama rağmen değiştirmiyordum. Telefon numarası vardı bende. Whatsapp tan ilaç yazdırma rapor yazdırma. Her işimi hallederdi sağolsun. Herkese de böyleydi adam. Ama avrupa yakasında kaldı o. Ben anadoludayım. şimdi ihtiyaç olur değiştireyim de gideyim tahlillerimi yakında yaptırırım dedim.
Etıketlemedıysen kacırmıs olabılırım canm, bılgısayara gecınce eklıcembir de beni de tabloya ekleyebilir misin daha önce de yazmıştım ama göremedim eklenmiş miyim?
Yaş 32 sat 6 eylül ilk bebe :)
Keşke istirahat kullansa toplum sağlığından yerine bi doktor verseler geçici süre maalesef en çok çalişanlara oluyor
Editor diye etiketle dedilerdi sonra baktım ilk mesaj seninmişEtıketlemedıysen kacırmıs olabılırım canm, bılgısayara gecınce eklıcem☺
Hadi yaa en sevmediğim şey sağlık ocağına gitmekAşılar için actırmamız gerekıyormus ☺
Hastalığı var veya yok, babam devlet hastanesinde çalışıyor ve röntgen teknisyeni kronik hastalığı var ama mecbur yapıyor işini covidli hastalara film bile çekiyor kimse ona ay sen risk grubusun ben senin yerine giderim demiyor. Sadece babam değil hastanede çalışan bütün risk grubu sağlık personeli işini yapmak zorunda sırf başında başhekim yok müdür yok diye aile hekimi bu tavrı sergileyemez benceadamın da hastalığı vardır belki gerçekten bilmiyorum ama en çok arada koşturan kadına üzüldüm valla.
Kronık rahatsızlığı varsa bişey diyemem ama diğer türlü herkese bu muameleyi yapması sınır bozucu olurdu, insana gibi muamele görmek hak sonucta, ben filyasyon da görev aldım, 12 hastayı denetledım neler duydum neler, bazen hakkını arayınca İnsan yerıne konuluyorsun. Bak ben ögretmenim, kendım çok sukur hıc sıkayet edılmedım ama cevremde o kadar cok arkadsım sıkeyet edıldı kı sacma sapan seyler yuzunden.. Ben olsam ederim, acıklamaları kronık hasta oldugu ıcınde eyvallah derim ama diğer türlü bunu kaldırmazdım.
Hadi yaa en sevmediğim şey sağlık ocağına gitmek
Hastalığı var veya yok, babam devlet hastanesinde çalışıyor ve röntgen teknisyeni kronik hastalığı var ama mecbur yapıyor işini covidli hastalara film bile çekiyor kimse ona ay sen risk grubusun ben senin yerine giderim demiyor. Sadece babam değil hastanede çalışan bütün risk grubu sağlık personeli işini yapmak zorunda sırf başında başhekim yok müdür yok diye aile hekimi bu tavrı sergileyemez bence
Inşallah canım bebisini görür kalp atışını duyarsinSelam kızlar eşim yarın sabah 8 e randevu almış kalbim ağzımda dua edin hayırlı haberlerle geleyim inşallah
evet o zamanlar ben yoktumEditor diye etiketle dedilerdi sonra baktım ilk mesaj seninmiş
Editor beni de Haziran 2021 anneleri grubuna ekler misiniz@Editor beni de tabloya ekler misiniz bat 16 Ekim daha var ama umutla tabloda beklemek de güzel.yaşım 25 olursa ilk çocuk olucak inşallahağustosta 4 haftalıkken düşük yaşadım inşallah yine aynısını yaşamam biraz korkuyorum .s
Ben bi de şuna sinir oldum sorularım var diyosun, 2 dk görse ne olcak kapıdan şu gün şu saatte gelsin, yahu bu kadın hamile, belki rahatsızlanacak hali olmıcak midesi bulanacak.. Öyle yap kendı ıstedıgın de git, yine aynısını yaparsa hıc acıma, herkes görevini yapıyor, pandemi hastanelerindekinin canı can deil mitekrar gittiğimde odasına girebilirsem ona göre değerlendireceğim. Bugüne randevu vermişti gitmedim gerçi gıcık olduğumdan. Kendi istediğim gün gidicem
Aynen canim ben de henüz öğrenmemişken bi günde en az on kez içeri hastaya girdim olacak olduktan sonra her yerden olurBen bi de şuna sinir oldum sorularım var diyosun, 2 dk görse ne olcak kapıdan şu gün şu saatte gelsin, yahu bu kadın hamile, belki rahatsızlanacak hali olmıcak midesi bulanacak.. Öyle yap kendı ıstedıgın de git, yine aynısını yaparsa hıc acıma, herkes görevini yapıyor, pandemi hastanelerindekinin canı can deil mi
Hadi hayırlı haberlerle kuşumSelam kızlar eşim yarın sabah 8 e randevu almış kalbim ağzımda dua edin hayırlı haberlerle geleyim inşallah