2021 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    298
Hanımlar sessiz kaldım biliyorum ama yazdıklarınızı hep okudum❤️❤️
Bende yarın gidecem çok merak ediyorum geçen haftadan beri beta ya baktirmadim çok heyecanlıyım inşallah yarın keseyi görebilirim. Hiç bir belirti yok bende valla ne mide bulantısı ne baş dönmesi sadece biraz sık idrara gidiyorum oda normal de de öyleydi . Kasık ağrılarım da geçti günde 2 3 kere 10 sn giriyor çıkıyor geri inşallah kötü bişey yoktur öyle kahve leke veya kırmızı leke yok sadece akıntı geliyor sizde de var mı böyle bazen su gibi bazen sarımtırak . Bana da dua edin nolur ☺️😍😍😍😍😍😍

Haftada iki iğne demişti akıntı şimdi beyaz yok şükür su gibi yarın yaptirsam mi acaba düşünüyorum arkamı dönmek enjeksiyon beni biraz tedirgin yapmiştir hep kollarimi denesinler istediği kadar ama ya bi de sedyeye uzanmak istemiyorum nedense bi özele gidip yaptiricam malum devlette dart gibi atıp saplıyorlar sanki inşallah iyi olsunlarda🙏

Oo süper ben inşallah keseyi görebilirim diyorum sizde kalp atışını dinlersiniz inşallahhh 😊
Ah inşalllah rabbim korktuklarımızla karşılaştırmasın . Bugüne kadar pek heyecanım yoktu ama bugun 🤦🏼‍♀️
bide ben pazartesi gideriz diyordum . Eşim işi gereği o hastaneye gitmiş randevumu almıs 🤦🏼‍♀️

Haftada iki iğne demişti akıntı şimdi beyaz yok şükür su gibi yarın yaptirsam mi acaba düşünüyorum arkamı dönmek enjeksiyon beni biraz tedirgin yapmiştir hep kollarimi denesinler istediği kadar ama ya bi de sedyeye uzanmak istemiyorum nedense bi özele gidip yaptiricam malum devlette dart gibi atıp saplıyorlar sanki inşallah iyi olsunlarda🙏
İsterseniz yanınızda bi çarşaf gibibişey götürün . Ben kızımda öyle yapıyorum .
çama bildiğim kadarıyla her hastada eskibezi koparıp yeni bezi takıyorlar ?
açıkcası devlette durum ne bilmşyorum ama

Hanımlar sessiz kaldım biliyorum ama yazdıklarınızı hep okudum❤❤
Bende yarın gidecem çok merak ediyorum geçen haftadan beri beta ya baktirmadim çok heyecanlıyım inşallah yarın keseyi görebilirim. Hiç bir belirti yok bende valla ne mide bulantısı ne baş dönmesi sadece biraz sık idrara gidiyorum oda normal de de öyleydi . Kasık ağrılarım da geçti günde 2 3 kere 10 sn giriyor çıkıyor geri inşallah kötü bişey yoktur öyle kahve leke veya kırmızı leke yok sadece akıntı geliyor sizde de var mı böyle bazen su gibi bazen sarımtırak . Bana da dua edin nolur ☺😍😍😍😍😍😍
Canım benimde belirtim hiç yok bel agrisi dışında senin gibiyim leke olayım birde gerisi iyi çok şükür 2 litre su icmeme rağmen sık sık idrara gitmiyorum acaba neden

Inşallah benimde biter bakalım akşam yatarken atcam sabahta namazdan sonra atar yatarim ki ayağa kalkmayayım yoksa geri cikar evet devlette iğneyi dart gibi saklıyorlar.

• Beğen
Reactions: H E
Canım benimde belirtim hiç yok bel agrisi dışında senin gibiyim leke olayım birde gerisi iyi çok şükür 2 litre su icmeme rağmen sık sık idrara gitmiyorum acaba neden
Ben saat başı idrara çıkıyorum valla çok şanslısın

X