- 13 Nisan 2020
- 158
- 72
Bende yarın gideceğim seninde sat11 eylüldü değil mi inşallah güzel şeyler duyarızSelam kızlar eşim yarın sabah 8 e randevu almış kalbim ağzımda dua edin hayırlı haberlerle geleyim inşallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende yarın gideceğim seninde sat11 eylüldü değil mi inşallah güzel şeyler duyarızSelam kızlar eşim yarın sabah 8 e randevu almış kalbim ağzımda dua edin hayırlı haberlerle geleyim inşallah
Eklesin editör siz misiniz. Gruba eklendim mi benSohrab eklesin mi ❤
Yok canım benım 1 Eylül sat :)Bende yarın gideceğim seninde sat11 eylüldü değil mi inşallah güzel şeyler duyarız
Editor benden önceki konu sahıbı idi, artık ben ekleme yapıyorum tabloyaEklesin editör siz misiniz. Gruba eklendim mi ben
Oo süper ben inşallah keseyi görebilirim diyorum sizde kalp atışını dinlersiniz inşallahhhYok canım benım 1 Eylül sat :)
Aminnn inşallah
Benide ekler misiniz yaş 24 sat 11 Eylül 1. Bebek inşallahEditor benden önceki konu sahıbı idi, artık ben ekleme yapıyorum tabloya☺
Yaşınızı, sat, kacıncı bebek,oldugunu yazarsanız hemen eklerim
Ah inşalllah rabbim korktuklarımızla karşılaştırmasın . Bugüne kadar pek heyecanım yoktu ama bugunOo süper ben inşallah keseyi görebilirim diyorum sizde kalp atışını dinlersiniz inşallahhh
İsterseniz yanınızda bi çarşaf gibibişey götürün . Ben kızımda öyle yapıyorum .Haftada iki iğne demişti akıntı şimdi beyaz yok şükür su gibi yarın yaptirsam mi acaba düşünüyorum arkamı dönmek enjeksiyon beni biraz tedirgin yapmiştir hep kollarimi denesinler istediği kadar ama ya bi de sedyeye uzanmak istemiyorum nedense bi özele gidip yaptiricam malum devlette dart gibi atıp saplıyorlar sanki inşallah iyi olsunlarda
36 yaş ilk gebelik 6 haftalıkEditor benden önceki konu sahıbı idi, artık ben ekleme yapıyorum tabloya☺
Yaşınızı, sat, kacıncı bebek,oldugunu yazarsanız hemen eklerim
Cnm hayirli olsun beta kac keseyi gördünüz mubir de beni de tabloya ekleyebilir misin daha önce de yazmıştım ama göremedim eklenmiş miyim?
Yaş 32 sat 6 eylül ilk bebe :)
Canım benimde belirtim hiç yok bel agrisi dışında senin gibiyim leke olayım birde gerisi iyi çok şükür 2 litre su icmeme rağmen sık sık idrara gitmiyorum acaba nedenHanımlar sessiz kaldım biliyorum ama yazdıklarınızı hep okudum❤❤
Bende yarın gidecem çok merak ediyorum geçen haftadan beri beta ya baktirmadim çok heyecanlıyım inşallah yarın keseyi görebilirim. Hiç bir belirti yok bende valla ne mide bulantısı ne baş dönmesi sadece biraz sık idrara gidiyorum oda normal de de öyleydi . Kasık ağrılarım da geçti günde 2 3 kere 10 sn giriyor çıkıyor geri inşallah kötü bişey yoktur öyle kahve leke veya kırmızı leke yok sadece akıntı geliyor sizde de var mı böyle bazen su gibi bazen sarımtırak . Bana da dua edin nolur ☺
Çok şanslısınCanım benimde belirtim hiç yok bel agrisi dışında senin gibiyim leke olayım birde gerisi iyi çok şükür 2 litre su icmeme rağmen sık sık idrara gitmiyorum acaba neden
Inşallah benimde biter bakalım akşam yatarken atcam sabahta namazdan sonra atar yatarim ki ayağa kalkmayayım yoksa geri cikar evet devlette iğneyi dart gibi saklıyorlar.Haftada iki iğne demişti akıntı şimdi beyaz yok şükür su gibi yarın yaptirsam mi acaba düşünüyorum arkamı dönmek enjeksiyon beni biraz tedirgin yapmiştir hep kollarimi denesinler istediği kadar ama ya bi de sedyeye uzanmak istemiyorum nedense bi özele gidip yaptiricam malum devlette dart gibi atıp saplıyorlar sanki inşallah iyi olsunlarda
Suanlik öyle ama bakalım zamanla neler olacakÇok şanslısın
Ben 1 bardak su içiyorum 100 kere WC ye gidiyorum
Ben saat başı idrara çıkıyorum valla çok şanslısınCanım benimde belirtim hiç yok bel agrisi dışında senin gibiyim leke olayım birde gerisi iyi çok şükür 2 litre su icmeme rağmen sık sık idrara gitmiyorum acaba neden
Amin canım gözün aydın sağ saglim kucağına alırsın inşallahBizde hastaneden döndük şimdi keseyi de gördük çok mutluyum. Rabbim tüm isteyenlere versin
Suanlik öyleyim ilerde bilememBen saat başı idrara çıkıyorum valla çok şanslısın