- 6 Şubat 2020
- 1.235
- 1.257
- 33
Görünür canım allahın izniyle içini ferah tutSaol cnm bende kullanmaya basladim ins görünür 26 sinda yeni randevum :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Görünür canım allahın izniyle içini ferah tutSaol cnm bende kullanmaya basladim ins görünür 26 sinda yeni randevum :)
Ne ilacı acaba, vıtamin gibi bişey mi kiEvet benim şikayet geçmişim var 1defa geçici görevle bakan doktoru.saglik müdürlüğü hemen ilgileniyor ve geri dönüş yapıyor siz memnun olana kadar.
Yoktur herhalde,istediğin zaman git.ilac verdi bana,kendi doktoruna da danışarak kullanabilirsin dedi.bitince gelip tekrar alabilirmişim.
Bu arada beni de listeye ekler misin rica etsem
Sat 11.09.2020
Bat 08.10.2020
İlk cocuk
Teşekkür ederim canım daha vaktımız cokmus o zaman12. Haftaya kader canim onlar açisindan sen ne zaman gidersen sorun olmuyorda 20.haftalarda aşı zamanı başliyor ben de daha gitmedim
Ben de oyle dusunmustım, kuzum daha 1 hafta var nerdeyse ona da, acelesı yokmus dahaBana kalp atışını duyunca açalım dedi hemşire
İyi doktor kesınlıkle cok buyuk şans ve nimet cok sevındım senın ıcınAynen öyle canım birde drum çok ilgiliydi sağolsun telaşım paniğin geçsin diye tekrar baktı baskasi olsa ilaç yazar yollardi amin canim görürsün inşallah
Sağol canım ama gene lekelenme başladı birde o jel herhalde içeri kaciyorya lekeyle geliyor beyaz açık kahve leke rengi çözülmüyor ama rahatım şükür kan yokİyi doktor kesınlıkle cok buyuk şans ve nimet ❤cok sevındım senın ıcın
Aynen canim kalbini duyunca ultrason görüntüsüyle kalp atim çizelgesi var sanırım onları götürüp kayıt actircaz çünkü benden kağıt istedi daha dedim gitmedim öyle deyince kalp atışını duyunca gelirsin dedkBen de oyle dusunmustım, kuzum daha 1 hafta var nerdeyse ona da, acelesı yokmus daha
6 ay gelebılırmıs o leke, bak bende de dun geldı cok az hıc panıklemedım artık, tecrube edınıyoruz artıkSağol canım ama gene lekelenme başladı birde o jel herhalde içeri kaciyorya lekeyle geliyor beyaz açık kahve leke rengi çözülmüyor ama rahatım şükür kan yok
Gözün aydın canım Rabbim sana bağışlasınEveeettt
Şimdi 3.dr dan geldim bebeklerimin ikiz olduğunu öğrendim birinin kalp atışı var birinin yok oladabilir dedi Dr yada ölmüş de olabilir dedi ama birinin sağlıklı olduğunu öğrendim ve kalp atışı ni dinledim dünden beri kafamda kurduklarim hemen kürtaj yapacağım demesi yıprandım resmen çok şükür Rabbimedestekleriniz için teşekkür ederim
Hmmm, bak ıyı oldu bunu ogrendıgım teşekkürler cnmAynen canim kalbini duyunca ultrason görüntüsüyle kalp atim çizelgesi var sanırım onları götürüp kayıt actircaz çünkü benden kağıt istedi daha dedim gitmedim öyle deyince kalp atışını duyunca gelirsin dedk
Aynen canim bede çok ağladım kız gördüğümde eşim diyor moralini bozma ağlama bak bebek etkilenecek ama işte insanın kalbi etkileniyor elimizde değil inşallah tekrar görmeyiz lekelenme sakin sakin sağlıkla büyüsünler6 ay gelebılırmıs o leke, bak bende de dun geldı cok az hıc panıklemedım artık, tecrube edınıyoruz artık
Ama yerlesme lekesı yasadıgımdaki beni görseydin benden korkkardın, hıckırmak ne kelıme nasıl agladım Bı gorseydın ☺simdi gülüyüroum o halıme, artık bız de öğreniyoruz yasıyoruz anne oluyoruz
Rica ederim canım ne demekHmmm, bak ıyı oldu bunu ogrendıgım ☺teşekkürler cnm
Ay benım esım de aynı, ben uzulunce, ya benım de moralımi bozma nolur dıyo, ınternetten bakıyor sorun deılmıs herkes yasıyormus dıyo, ama bunu kabullenmem Saatler alıyorAynen canim bede çok ağladım kız gördüğümde eşim diyor moralini bozma ağlama bak bebek etkilenecek ama işte insanın kalbi etkileniyor elimizde değil inşallah tekrar görmeyiz lekelenme sakin sakin sağlıkla büyüsünler
decavit pronatal yazıyor üstünde.12 haftalık olduktan sonra başlayın dedi.bu arada doktorlara performans cezası veriyorlarmış eğer gebeliğinizi bildirmezsenizNe ilacı acaba, vıtamin gibi bişey mi ki
Bilgisayara gecınce eklıcem cnm❤
Onlar düşünsün, aracı ile hasta muayene ederken performansı hıc dusundukleri yok baksanadecavit pronatal yazıyor üstünde.12 haftalık olduktan sonra başlayın dedi.bu arada doktorlara performans cezası veriyorlarmış eğer gebeliğinizi bildirmezseniz
Duygusal bi patatesim şu an mesajı okuyunca aşırı duygulandımMerhabalar Güzel naif anneler ❤
Ben de aranizdayim inşallah. Bır kac gündür takip ediyordum sizleri. Kimi zaman sevindim güzel haberlerinize kimi zaman üzüldüm. Hele o tanımadan içten edilen dualar var ya... Rabbim inşallah bı avazda sağlıcakla kucaklariniza almayı nasip etsin yavrularinizi.
Öyle bir şey mi yapılıyor yapmazsak bir şey olur muBişey sorucam kızlar, saglık ocagına gidip gebelik kaydı actırmak ıcın bi süre var mı, ben kalp atışlarını duyduktan sonra gitmeyi düşünüyordum..
ceza para cezası yalnız.onu da aracının maaşından keser zaten kesin.maaşlı çalışan hepsi çünkü.Onlar düşünsün, aracı ile hasta muayene ederken performansı hıc dusundukleri yok baksana
Ben hala etkileniyorum Kızımda kanama alani vardi dişari olmadi riskliydi bi süre bu sefer de gördüğüm zaman ağlamaya başladim çok kötü oldum elimde değil hafta sonuna geldi dr yoktu devlet hast muameleri bir de rabbim bu süreci atlatıp sağlikli nasip etsin cümlemize6 ay gelebılırmıs o leke, bak bende de dun geldı cok az hıc panıklemedım artık, tecrube edınıyoruz artık
Ama yerlesme lekesı yasadıgımdaki beni görseydin benden korkkardın, hıckırmak ne kelıme nasıl agladım Bı gorseydın ☺simdi gülüyüroum o halıme, artık bız de öğreniyoruz yasıyoruz anne oluyoruz
Aşılar için actırmamız gerekıyormusDuygusal bi patatesim şu an mesajı okuyunca aşırı duygulandım
Öyle bir şey mi yapılıyor yapmazsak bir şey olur mu