2021 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    298
Eveeettt
Şimdi 3.dr dan geldim bebeklerimin ikiz olduğunu öğrendim birinin kalp atışı var birinin yok oladabilir dedi Dr yada ölmüş de olabilir dedi ama birinin sağlıklı olduğunu öğrendim ve kalp atışı ni dinledim dünden beri kafamda kurduklarim hemen kürtaj yapacağım demesi yıprandım resmen çok şükür Rabbimedestekleriniz için teşekkür ederim

Ne ilacı acaba, vıtamin gibi bişey mi ki
Bilgisayara gecınce eklıcem cnm

Ben de oyle dusunmustım, kuzum daha 1 hafta var nerdeyse ona da, acelesı yokmus daha
Aynen canim kalbini duyunca ultrason görüntüsüyle kalp atim çizelgesi var sanırım onları götürüp kayıt actircaz çünkü benden kağıt istedi daha dedim gitmedim öyle deyince kalp atışını duyunca gelirsin dedk

Sağol canım ama gene lekelenme başladı birde o jel herhalde içeri kaciyorya lekeyle geliyor beyaz açık kahve leke rengi çözülmüyor ama rahatım şükür kan yok
6 ay gelebılırmıs o leke, bak bende de dun geldı cok az hıc panıklemedım artık, tecrube edınıyoruz artık
Ama yerlesme lekesı yasadıgımdaki beni görseydin benden korkkardın, hıckırmak ne kelıme nasıl agladım Bı gorseydın simdi gülüyüroum o halıme, artık bız de öğreniyoruz yasıyoruz anne oluyoruz

Gözün aydın canım Rabbim sana bağışlasın

Hmmm, bak ıyı oldu bunu ogrendıgım teşekkürler cnm

Aynen canim bede çok ağladım kız gördüğümde eşim diyor moralini bozma ağlama bak bebek etkilenecek ama işte insanın kalbi etkileniyor elimizde değil inşallah tekrar görmeyiz lekelenme sakin sakin sağlıkla büyüsünler

Ay benım esım de aynı, ben uzulunce, ya benım de moralımi bozma nolur dıyo, ınternetten bakıyor sorun deılmıs herkes yasıyormus dıyo, ama bunu kabullenmem Saatler alıyor

Duygusal bi patatesim şu an mesajı okuyunca aşırı duygulandım
Bişey sorucam kızlar, saglık ocagına gidip gebelik kaydı actırmak ıcın bi süre var mı, ben kalp atışlarını duyduktan sonra gitmeyi düşünüyordum..
Öyle bir şey mi yapılıyor yapmazsak bir şey olur mu

Ben hala etkileniyorum Kızımda kanama alani vardi dişari olmadi riskliydi bi süre bu sefer de gördüğüm zaman ağlamaya başladim çok kötü oldum elimde değil hafta sonuna geldi dr yoktu devlet hast muameleri bir de rabbim bu süreci atlatıp sağlikli nasip etsin cümlemize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…