2021 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    298
Meraba arkadaşlar bugün bhcg tekrarladım
10.gün 133 idi
13.gün 299 du
Bugün 16.gün 1094
Doktorum a sonucu gönderdim daha dönmedi
Tahmini ne zaman kese için çağırırlar çok heyecanlandım (benim tüp bebek le oldu transfer sonrası günler)

Sua
Rica ederim canım bende ilk hamileliğimde en ufak şeyleri bile internette aratıyordum ters giden birşey mi var diye
Nki ben herseyi arastiriyorum istemi
Inşallah hayırlı haberler alırsın canım benim dr da ne boş kese nede dolu dedi daha 4 haftalık çok yeni dedi inşallah sen görürsün bebisin
Sen ne zaman gittin doktora canim benimde goremedi ctesiyi bekliyoruzz sabirsizlikla

Çok saçma bi uygulama o kadarını yapmaya hakları var mı yani sanmıyorum. Be anlamı kaldı aile sağlığı hizmetinin.

Merhabalar Güzel naif anneler
Ben de aranizdayim inşallah. Bır kac gündür takip ediyordum sizleri. Kimi zaman sevindim güzel haberlerinize kimi zaman üzüldüm. Hele o tanımadan içten edilen dualar var ya... Rabbim inşallah bı avazda sağlıcakla kucaklariniza almayı nasip etsin yavrularinizi.

Sağol canim hoşgeldin

Bence bi güzel şikayet edin o doktoru

Hoşgeldinn cnm
Bilgisayara gecınce eklicem

Bişey sorucam kızlar, saglık ocagına gidip gebelik kaydı actırmak ıcın bi süre var mı, ben kalp atışlarını duyduktan sonra gitmeyi düşünüyordum..

Canım doktora muayene olmadan sadece beta sonucunla mı gittin sağlık ocağına
Evet öyle yaptım.sadece beta testi ile gittim ve de yapılması gereken tahlilleri de henüz o da 2,5aylik hamile olan yakın arkadaşımdan ogrendim.kadin doğum doktorlarimiz aynı onunla.

Kaprisli doktorlara çok kızıyorum.Benim aile hekimim ise her hastasına ayağa kalkıp tahlil odasına kadar eşlik ediyor, yön gösteriyor dışarıya kadar çıkıp.oldukca kibar.hastalar da bilincli olmuşlar artık sanırım,gereksiz olanlar girmiyor içeriye kapıda bekliyor herhangi bir uyarı yapılmamasına rağmen
Bir de çok az insan vardı,normal halini de bilirim kalabalık olurdu genelde sabahları hayret.harika bir sistem kurmuşlar.beni odada beklettiler dışarıda diğer insanlarla aynı ortamda bırakmadılar gebe olduğum icin.diğer insanlar da 3-5kisiydi zaten hepi topu.onceden de memnundum ama bu sefer çalışanları da çok mutlu gördüm.bu durum hastalara da yansıyor kesinlikle.darisi inşallah diğer sağlık ocaklarının da basına.
Sağlık ocagini ve aile hekimini istediğin şekilde değiştirebilecegini biliyorsun değil mi?istediğin herhangi bir aile hekimini ve sağlık ocagini secebilirsin

Bence bi güzel şikayet edin o doktoru
Evet benim şikayet geçmişim var 1defa geçici görevle bakan doktoru.saglik müdürlüğü hemen ilgileniyor ve geri dönüş yapıyor siz memnun olana kadar.
Bişey sorucam kızlar, saglık ocagına gidip gebelik kaydı actırmak ıcın bi süre var mı, ben kalp atışlarını duyduktan sonra gitmeyi düşünüyordum..
Yoktur herhalde,istediğin zaman git.ilac verdi bana,kendi doktoruna da danışarak kullanabilirsin dedi.bitince gelip tekrar alabilirmişim.
Bu arada beni de listeye ekler misin rica etsem
Sat 11.09.2020
Bat 08.10.2020
İlk cocuk

12. Haftaya kader canim onlar açisindan sen ne zaman gidersen sorun olmuyorda 20.haftalarda aşı zamanı başliyor ben de daha gitmedim

Aynen canim ama bana yerleşme kanaması falan diye hiç yorum yapmadi sadece leke gözüküyor ama kan değil korkma bebekte güzel yerleşmiş kesemizde dolu dedi çok şükür şimdi sıra kalpte 9 ay sanırım çok stresli dönem ya

sevindim sağlıklı olmasına darısı bizlerin başına inşallah bize de sorun yok der

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…