2021 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    298
Aynen canim ama bana yerleşme kanaması falan diye hiç yorum yapmadi sadece leke gözüküyor ama kan değil korkma bebekte güzel yerleşmiş kesemizde dolu dedi çok şükür şimdi sıra kalpte 9 ay sanırım çok stresli dönem ya
Aynen öyle canim Allah yardimcimiz olsun güzel dönemlerimiz gelir inşallah hemen geçer sana vajinal mi bakip dedi leke var diye usg de görmedi demi

Olabilir canım hepimizin farklı oluyor moralini bozma bende yarın beta ölcturcem açıkçası saglikocaginda merak ettim kaç olmuş
Hastahaneden çıktım simdi cnm betam 2677 cikti doktor iyi dedi zaten 2 ile 3 bin arasi bekliyordum dedi 10 gin sonra gel dedi o zaman da göremezsek alttan bakacağız dedi keseye
Kese görüldükten sonra saglik ocaginda dosya actiracagim
Folik asit gunde 1 tane aliyorsunuz degilmi

Ablalar benim son adet tarihim 9 eylul cumartesi gunude keseyi gormeye gitcez hafta ve gun olaraj nasil hesablaniyo son adet tarihinde tam bir ay mi oluyo

Bu arada listeye beni de eklerseniz mutlu olurum.💐
34 yaşındayım. 2.5 yaşında bir oğlum var.
Sat: 9 eylül
bat: 9 ekim
11ekimde beta sonucum 220 küsur çıktı. Henüz doktor kontrolüne gitmedim. Biraz daha ilerlemesini bekliyorum.
Hayırlı olsun :KK200: Benim de kızım var 2.5 yaşa 2 ayımız var

Hastahaneden çıktım simdi cnm betam 2677 cikti doktor iyi dedi zaten 2 ile 3 bin arasi bekliyordum dedi 10 gin sonra gel dedi o zaman da göremezsek alttan bakacağız dedi keseye
Kese görüldükten sonra saglik ocaginda dosya actiracagim
Folik asit gunde 1 tane aliyorsunuz degilmi
Gözün aydın canım 10 gün sonra gözükür inşallah aynen 1 tane alıyorum folmen benimki hem folik asit hem B12 iceriyormus coraspirinde kullanıyorum 1 kere düşük yaptığım icin

Doktor haziranin 17 dedi dogumu ablada bu hafra.nasil hesablaniyo onu anlamdim
toplam 280 gün baz alınıyor bu da 40 hafta yapar.+- oynama olur tabi doğumda.geçen ayki reglinin ilk gününden itibaren bugüne kadar say, o şekilde bulunuyor.yani birliktelik günün değil en son regl başlangıç tarihini baz alarak hesapladı doktor da

toplam 280 gün baz alınıyor bu da 40 hafta yapar.+- oynama olur tabi doğumda.geçen ayki reglinin ilk gününden itibaren bugüne kadar say, o şekilde bulunuyor.yani birliktelik günün değil en son regl başlangıç tarihini baz alarak hesapladı doktor da
Tamm abla anladm sagol😊

Daha erken ama güzel hanımlar aklınızda isim var mı ? Oğlumda cinsiyet netlesince gayet nettik . Şimdi bilemiyorum.😊

Aealikli iç saat başi ben de çok aram yok limon meyve atarak içenler var ben limon koydum ama tansiyonum u etkiliyor sanki zorluyorum ben de içmedikçe hiç içesin gelmez
Diyetisyen limonlu içme dedi banada anca ince bi halka atarak içebilirsin dedi bakalim zorla iciyorum

X