2021 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    298
Yani bencede karından baktığı için göremedi cok azicikta göbeğim var azicik kilodan da görmemistir belki cnm senin beta kac
En son 6 ekimde öldürdüm 241 çıkmıştı dr birdaha istememişti direk 13 ekim gel keseye bakalım dedi alttan baktı bende gobekliyim bana direk gözükmez karından dedi ondan alttan bakti

Akşam 6 da randevum belim çok ağrıyor birde üşüttüm 🤧 hepsi üstüste geldi sürünüyorum şuan 😄
Geçmiş olsun bende çok fena üşüyorum şu an titriyorum resmen ama işten kurtulamıyorum

Değerin 5 6 bin civarı olursa karından kese görünür. Daha düşükse alttan usg ile görünür ama yeni oluşuyorsa görünmeyebilir. Benim de 5 haftalıkken alttan görmüştü dr.
Benim değerim dün 4220 idi. 4+4 dedi ve keseyi gördük karından ultrason ile şükür🙏🏻 Bence birazda hastanenin makinaları ile ilgili

Benim değerim dün 4220 idi. 4+4 dedi ve keseyi gördük karından ultrason ile şükür🙏🏻 Bence birazda hastanenin makinaları ile ilgili
Evet canım haklısın ben oğluma hamileyken iki yere gittim birinde göremedik keseyi diğer yerde gördük gayet net bir şekilde ultrason ile baya şaşırmıştım:)

Evet canım haklısın ben oğluma hamileyken iki yere gittim birinde göremedik keseyi diğer yerde gördük gayet net bir şekilde ultrason ile baya şaşırmıştım:)
Birde herkesin vücud yapısı da bir değil o yüZden de gözükmeye bilir. Aslında biz kendimiz panik yapıyoruz🙂 ben birde tüp bebek annesiyim belki o yüzden de olabilir normal tarihlerime göre 4/5 gün oynattı

Gittim canım iyi yapmışsın gelmekle dedi vajinal ultrasonda kesene bebeğine bir sıkıntı vermez dedi tekrar bakalım dedi tekrar baktı 5 haftalık olmuş kesen 2 günde iyi büyümüş dedi kanama yok düşük tehliken yok ama leke gözüküyor dedi cüzi bir lekelenmem var ama kan değil dedi progestorol veridi her ihtimale karşı sabah akşam fitil olarak at atamazsan iç dedi kesende boş değil dolmuş şimdi kalp atışını duymaya geldi sıra dedi 2 hafta sonra inşallah duyacağız dedi kısmet canim
İnşallah canim hayirlisi olsun sevindim benimde gittiğimde kırmızı olmadığı sürece korkma demişti rengi de açıktı insan telaşlanıyor ama bi sıkıntı olmasin önemli olan bebekler sağlikla gelsin

Birde herkesin vücud yapısı da bir değil o yüZden de gözükmeye bilir. Aslında biz kendimiz panik yapıyoruz🙂 ben birde tüp bebek annesiyim belki o yüzden de olabilir normal tarihlerime göre 4/5 gün oynattı
Valla benimde göbek tarafında biraz kilo var sayılır karından göremezem üzüleceğim:))

Kızlar bende dr gittim şükür bir sıkıntım yokmus ama lekeyi gördü ken değil dedi kese yerinde güzel dedi dolmuş bebek oluşmuş ama kalp için erken 2 hafta sonra kalbi duyarız dedi progestorol verdi fitil olarak kullancam inşallah kalp atışını duyarım Allahım hepimize sağ saglim sağlıcakla bebeklerimize kavusmayi nasip etsin
Yaa cok sevındım❤️bak için rahatladı hem de 🤗😇 artık darısı bızım basımıza

Kizlar, az önce ben de testler için kan verdim sağlık ocağına ve gebelik kaydimi açtırdım.hemsirem ve doktorum çok tatlı.eski doktorum emekli olmuştu, çok seviyordum.Simdiki doktoruma da bayıldım.Doktorlarla anlasamayinca çok geriliyorum.bazilari çok aksi oluyor gercekten.Uzman kadın hastaliklari doktorumu da sevdim ama daha pek tanismiyoruz,bir kaç kere gitmistim onceden.inşallah bu gebelik süresince bir aksilik yaşamam,çünkü doktor benim kendimi güvende hissetmem için çok onemli.siz ne düşünüyorsunuz bu konuda?

şanslıymışsın.
sağlık ocağında yaşadığımı anlatayım ben. Pandemi sebebi ile sağlık ocağının içerisine hasta alınmıyor. Görevli kapıda her gelene kime geldiğini niye geldiğini soruyor dışarıda bekletip ilaç yazılacaksa doktora kendi yazdırıp reçeteyi getiriyor. O kadıncağızın ne suçu var bilmiyorum. Doktor muhattap olmamak için insanlarla kadını koymuş oraya.
Ben gebelik için geldiğimi söylediğimde kadıncağız beni içeri alıp oturttu. Sağolsun. Doktora girdi tahlil yaptıracağımı söyledi doktor tahlillerimi yazdı ve kanımı aldılar oracıkta. Sonra doktorla görüşebilir miyim sormak istediğim bir şeyler var süreçle ilgili dedim.
Doktora gidip bu talebimi bildirdiler. Doktor da takibini yapan uzman hekime sorsun diye cevap gönderdi. Takibimi yapan uzman hekim yok henüz. Ne zaman gitmeliyim. Hastanelere gitmeye çekiniyorum ben de kendisi gibi dedim. Uzman hekime gidene kadar da aklıma takılanlar var dedim. Kadıncağız tekrar gitti mesajımı iletti ☺️
gelen cevap perşembe 10:30da gelsin.yani günahını almayayım kronik hastalığı vardır belki de ama ben de almam gereken hizmeti alamıyorum. Başka doktor da yok aksi gibi anlamadım.
Öyle gebe kaydı falan da almadılar. Beni paket yapmak için bayağı uğraştılar.

Bu dediğim değerler ortalama. Makineye ve döllenme durumuna göre değişir tabi kese ve bebeğin görünmesi.

X