2021 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    298
Batma tarzinda sancilar i olan bar mi sabah uyaninca üst bacağımın kenarları ağrıyor bi de bu iğne batar gibi ağrilar

Hakkınızda hayırlısı olsun inşallah

Canım doktora muayene olmadan sadece beta sonucunla mı gittin sağlık ocağına

Kabuslar kötü ben de gördüm hep daha beterinden saklasın allahım sen nasılsın canim gittin mi dr
Gittim canım iyi yapmışsın gelmekle dedi vajinal ultrasonda kesene bebeğine bir sıkıntı vermez dedi tekrar bakalım dedi tekrar baktı 5 haftalık olmuş kesen 2 günde iyi büyümüş dedi kanama yok düşük tehliken yok ama leke gözüküyor dedi cüzi bir lekelenmem var ama kan değil dedi progestorol veridi her ihtimale karşı sabah akşam fitil olarak at atamazsan iç dedi kesende boş değil dolmuş şimdi kalp atışını duymaya geldi sıra dedi 2 hafta sonra inşallah duyacağız dedi kısmet canim

Kızlar bende dr gittim şükür bir sıkıntım yokmus ama lekeyi gördü ken değil dedi kese yerinde güzel dedi dolmuş bebek oluşmuş ama kalp için erken 2 hafta sonra kalbi duyarız dedi progestorol verdi fitil olarak kullancam inşallah kalp atışını duyarım Allahım hepimize sağ saglim sağlıcakla bebeklerimize kavusmayi nasip etsin

Canim ne zaman cikicak sonuclar ? Kac haftaliksin ki ? Yani SAT ne zamandi ?

Değerin 5 6 bin civarı olursa karından kese görünür. Daha düşükse alttan usg ile görünür ama yeni oluşuyorsa görünmeyebilir. Benim de 5 haftalıkken alttan görmüştü dr.
Alttan bakmadi belki ondan göremedi

06 eylul sat cnm kese gorunmedi 5 hafta dedi ama ben her ayin 6 sinda oluyorum adet 32 gunde
Benimde sat 6 eylül salı günü gittim alttan baktı daha küçük 4 haftalık anca dedi bugünde lekelenmem var diye gittim gene alttan baktı kese büyümüş 5 haftalık duruyor dedi yani 2 günde büyüyor senin karından bayıldıysa görmemesi normal canım stres olma sıkma canini

Yani bencede karından baktığı için göremedi cok azicikta göbeğim var azicik kilodan da görmemistir belki cnm senin beta kac

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…