Amin cumlemizinAllah bağışlasın :) inşallah
En son 6 ekimde öldürdüm 241 çıkmıştı dr birdaha istememişti direk 13 ekim gel keseye bakalım dedi alttan baktı bende gobekliyim bana direk gözükmez karından dedi ondan alttan baktiYani bencede karından baktığı için göremedi cok azicikta göbeğim var azicik kilodan da görmemistir belki cnm senin beta kac
Akşam 6 da randevum belim çok ağrıyor birde üşüttümAmin cumlemizindoktora gidecektiniz bir problem yok inslh
Anaaammm ne zaman canim?? Haber et mutlaka bitince randevun. Bak bende heycanlandim simdiBenim de bugün randevum var siz böyle yazınca heyecanlandım:))
Geçmiş olsun bende çok fena üşüyorum şu an titriyorum resmen ama işten kurtulamıyorumAkşam 6 da randevum belim çok ağrıyor birde üşüttümhepsi üstüste geldi sürünüyorum şuan
2 saat sonra canım:))) haber ederim mutlakaAnaaammm ne zaman canim?? Haber et mutlaka bitince randevun. Bak bende heycanlandim simdi
Benim değerim dün 4220 idi. 4+4 dedi ve keseyi gördük karından ultrason ile şükürDeğerin 5 6 bin civarı olursa karından kese görünür. Daha düşükse alttan usg ile görünür ama yeni oluşuyorsa görünmeyebilir. Benim de 5 haftalıkken alttan görmüştü dr.
Dikkat et hastalanma çok zor oluyor valla ıhlamur iç ballıGeçmiş olsun bende çok fena üşüyorum şu an titriyorum resmen ama işten kurtulamıyorum
Anladim cnm ben sanirim gec yumurtladm bakalm hayirlisiEn son 6 ekimde öldürdüm 241 çıkmıştı dr birdaha istememişti direk 13 ekim gel keseye bakalım dedi alttan baktı bende gobekliyim bana direk gözükmez karından dedi ondan alttan bakti
Çok sağol canım:) burda ıhlamur falan yok valla limonlu çayla idare ediyorumDikkat et hastalanma çok zor oluyor valla ıhlamur iç ballı
Evet canım haklısın ben oğluma hamileyken iki yere gittim birinde göremedik keseyi diğer yerde gördük gayet net bir şekilde ultrason ile baya şaşırmıştım:)Benim değerim dün 4220 idi. 4+4 dedi ve keseyi gördük karından ultrason ile şükürBence birazda hastanenin makinaları ile ilgili
Birde herkesin vücud yapısı da bir değil o yüZden de gözükmeye bilir. Aslında biz kendimiz panik yapıyoruzEvet canım haklısın ben oğluma hamileyken iki yere gittim birinde göremedik keseyi diğer yerde gördük gayet net bir şekilde ultrason ile baya şaşırmıştım:)
İnşallah canim hayirlisi olsun sevindim benimde gittiğimde kırmızı olmadığı sürece korkma demişti rengi de açıktı insan telaşlanıyor ama bi sıkıntı olmasin önemli olan bebekler sağlikla gelsinGittim canım iyi yapmışsın gelmekle dedi vajinal ultrasonda kesene bebeğine bir sıkıntı vermez dedi tekrar bakalım dedi tekrar baktı 5 haftalık olmuş kesen 2 günde iyi büyümüş dedi kanama yok düşük tehliken yok ama leke gözüküyor dedi cüzi bir lekelenmem var ama kan değil dedi progestorol veridi her ihtimale karşı sabah akşam fitil olarak at atamazsan iç dedi kesende boş değil dolmuş şimdi kalp atışını duymaya geldi sıra dedi 2 hafta sonra inşallah duyacağız dedi kısmet canim
Valla benimde göbek tarafında biraz kilo var sayılır karından göremezem üzüleceğim:))Birde herkesin vücud yapısı da bir değil o yüZden de gözükmeye bilir. Aslında biz kendimiz panik yapıyoruzben birde tüp bebek annesiyim belki o yüzden de olabilir normal tarihlerime göre 4/5 gün oynattı
Yaa cok sevındımKızlar bende dr gittim şükür bir sıkıntım yokmus ama lekeyi gördü ken değil dedi kese yerinde güzel dedi dolmuş bebek oluşmuş ama kalp için erken 2 hafta sonra kalbi duyarız dedi progestorol verdi fitil olarak kullancam inşallah kalp atışını duyarım Allahım hepimize sağ saglim sağlıcakla bebeklerimize kavusmayi nasip etsin
Ben sağlık ocağıbda tahlil yaptırdım ama beta hcg bakılmamış ☹ Şekere kızamıkçığa falan bakmışlar
Kizlar, az önce ben de testler için kan verdim sağlık ocağına ve gebelik kaydimi açtırdım.hemsirem ve doktorum çok tatlı.eski doktorum emekli olmuştu, çok seviyordum.Simdiki doktoruma da bayıldım.Doktorlarla anlasamayinca çok geriliyorum.bazilari çok aksi oluyor gercekten.Uzman kadın hastaliklari doktorumu da sevdim ama daha pek tanismiyoruz,bir kaç kere gitmistim onceden.inşallah bu gebelik süresince bir aksilik yaşamam,çünkü doktor benim kendimi güvende hissetmem için çok onemli.siz ne düşünüyorsunuz bu konuda?
Bu dediğim değerler ortalama. Makineye ve döllenme durumuna göre değişir tabi kese ve bebeğin görünmesi.Benim değerim dün 4220 idi. 4+4 dedi ve keseyi gördük karından ultrason ile şükürBence birazda hastanenin makinaları ile ilgili
Aynen öyle sanırım burada direk değer söyleniyor belli bir seviyeye kadar sonrada kadın doğuma gidilmesi öneriliyorAma cok sacmasonucta kac haftalik oldugunu o degerlere gore anliyor saglik ocagindakiler ay her sey bi degisik bosver