- Konu Sahibi Efenin_Annesi
Güzel haberlerini bekliyoruz canımBekleyince zaman hiç geçmiyor
Ben haftaya Cumartesi gideceğim.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Güzel haberlerini bekliyoruz canımBekleyince zaman hiç geçmiyor
Ben haftaya Cumartesi gideceğim.
İnşallahGüzel haberlerini bekliyoruz canım
Henüz gitmedim 6.haftayı bekliyorum hem kalp atışını hemde keseyi görebileyim diyeAh ne güzel
Doktora gittin mi?
Ben 1 aydır kullanıyorum. Folbiol marka folik asit.Folik asit kullanıyor musunuz
Geçmiş olsun o illet benim de canımı yaktıinşAllah bu sefer herşey daha güzel olur.Bende 2 gün önce silik çizgi gördüm 4 ocak beklenmeyen adet tarihimBütün hamişler inşAllah sağ salim vaktinde kucağına alır.Umarım bnm silik çizgi de bebiştir❤Preeklampsi geçirdim 33 haftamda canım senin neden peki??
İnşallah canımGeçmiş olsun o illet benim de canımı yaktıinşAllah bu sefer herşey daha güzel olur.Bende 2 gün önce silik çizgi gördüm 4 ocak beklenmeyen adet tarihimBütün hamişler inşAllah sağ salim vaktinde kucağına alır.Umarım bnm silik çizgi de bebiştir❤
Ben bu ay olmaz zaten dedim kullanmadım .. ilk denemeydi ama hamile kaldım. Hemen başlayacağım bendeBen 1 aydır kullanıyorum. Folbiol marka folik asit.
Hangi marka kullanacaksın?Ben bu ay olmaz zaten dedim kullanmadım .. ilk denemeydi ama hamile kaldım. Hemen başlayacağım bende
Canım preeklampsi nedirPreeklampsi geçirdim 33 haftamda canım senin neden peki??
Oğlumda folbiol kullanmıştım. Şimdi de onu kullanırım heraldeHangi marka kullanacaksın?
Ya folbiola ağır diyorlar, biraz kafamı kurcalıyor bu. Tüp bebek doktorum tedavinin başında bunu verdi. Rutin kontrollere gideceğim doktora soracağım.Oğlumda folbiol kullanmıştım. Şimdi de onu kullanırım heralde
Neden agirmış ki ne anlamda ağırYa folbiola ağır diyorlar, biraz kafamı kurcalıyor bu. Tüp bebek doktorum tedavinin başında bunu verdi. Rutin kontrollere gideceğim doktora soracağım.
Alınması gereken folik asit miktarından fazlaymış mg’mı. Yarım içenler var hatta.Neden agirmış ki ne anlamda ağır
Bende gidince bir soracağım doktoraArtık folbiolu pek tercih etmiyor doktorlar ama hiç içmemektense doktora gidene kadar içilebilir bence kızlar
Gebelikte tansiyon yükskliğine bağlı bi rahatsızlık canımCanım preeklampsi nedir
Aa öyle mi ben doktora mesaj atayım önerdiği marka varsa onu alayım bendeAlınması gereken folik asit miktarından fazlaymış mg’mı. Yarım içenler var hatta.
Anladım çok üzücüGebelikte tansiyon yükskliğine bağlı bi rahatsızlık canım