- Konu Sahibi Efenin_Annesi
Gebeliğe hazırlık için doktorum vermişti bana adını hiç hatırlamıyorum ama pahalı bir takviyeydi artık o tarz takviyelere yöneldi doktorlardaBende gidince bir soracağım doktora
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Gebeliğe hazırlık için doktorum vermişti bana adını hiç hatırlamıyorum ama pahalı bir takviyeydi artık o tarz takviyelere yöneldi doktorlardaBende gidince bir soracağım doktora
Bildiğim kadarıyla devlet sadece bu folbiolu karşılıyormuş, sanırım o yüzden bazı doktorlar hala vermeye devam ediyor. Bende danışıp değiştirmeyi düşünüyorum.Gebeliğe hazırlık için doktorum vermişti bana adını hiç hatırlamıyorum ama pahalı bir takviyeydi artık o tarz takviyelere yöneldi doktorlarda
Geç değil canım, sorun olacağını sanmam. Çoğu kişi doktora gidince başlıyor zaten.Doktora gidemediğim için henüz ne yapacağımı da bilmiyorum. Folik asite başlamak için geç değildir dimi kızlar 5. Haftamın içindeyim
Bariz ben buradayım diyor ben böyleyken kan verdim 45 çıkmıştı değerim.Eki Görüntüle 2752656 kızlar bnm testlerim de bunlar 4 saat arayla yaptım altta ki üsttekinden 4 saat sonra yapıldı.Elimde test yok başka yasakların bitmesini bekliyorum adete 3 gün kala bu testler.Artık pzt yi beklicem yorumunuz nedir
Hamilesiniz bence Çizgi kaç dk içerisinde çıktı?Eki Görüntüle 2752656 kızlar bnm testlerim de bunlar 4 saat arayla yaptım altta ki üsttekinden 4 saat sonra yapıldı.Elimde test yok başka yasakların bitmesini bekliyorum adete 3 gün kala bu testler.Artık pzt yi beklicem yorumunuz nedir
Hemen damlattığım gibi çıktıHamilesiniz bence Çizgi kaç dk içerisinde çıktı?
Hayırlı olsun canım var gebelik inşallahEki Görüntüle 2752656 kızlar bnm testlerim de bunlar 4 saat arayla yaptım altta ki üsttekinden 4 saat sonra yapıldı.Elimde test yok başka yasakların bitmesini bekliyorum adete 3 gün kala bu testler.Artık pzt yi beklicem yorumunuz nedir
Yaa inşAllah öyledir kimyasal oldu bnm o yüzden tedirginim ama belirtilerim baya varBariz ben buradayım diyor ben böyleyken kan verdim 45 çıkmıştı değerim.
İnşAllah hepimizin ki hayırlı olur❤Hayırlı olsun canım var gebelik inşallah
Bu sefer sağlıklı ilerleyecek inşallahYaa inşAllah öyledir kimyasal oldu bnm o yüzden tedirginim ama belirtilerim baya var
Bu sefer sağlıklı ilerleyecek inşallah
Evet bende de öyle olmuştu hiç şaşmaz çünkü. pedimi koymuştum bekliyordum ama çok şükür gelmediBugün bat gunumdu karnım çok ağrıdı. Normalde saati bile şaşmaz sabah yataktan kalktigim an lavaboda olurdum. Ama bugün yine aynı ağrı vardı olmadı ondan sonra hiç aagrim kalmadı. Sizde de böyle oldu mu acaba
Nasıl oldu sende canım bahsedermisin? Erken doğum mu yaptın sende? Testin resmi varmıııGeçmiş olsun o illet benim de canımı yaktıinşAllah bu sefer herşey daha güzel olur.Bende 2 gün önce silik çizgi gördüm 4 ocak beklenmeyen adet tarihimBütün hamişler inşAllah sağ salim vaktinde kucağına alır.Umarım bnm silik çizgi de bebiştir❤
Sağol canım. Olmazsa pazartesi aile hekimine gideyim o başlatır muhtemelenGeç değil canım, sorun olacağını sanmam. Çoğu kişi doktora gidince başlıyor zaten.
Gebelik zehirlenmesi canım, son haftalarda ortaya çıkıyor ve bebeğin hemen doğurtulması gerekiyor, yüksek tansiyon oluyor ama bence gebeyseniz hiç bunları duymayın okumayınCanım preeklampsi nedir
Benim tecrübe daha acı kuzum o yüzden hiç bahsedip moralinizi bozmayım.Testin fotosunu ekledim yukardaKızlar grubun girişine liste yapıcam bana bu bilgileri yorum olarak bu mesaja etiketleyip yazın olurmu
Nasıl oldu sende canım bahsedermisin? Erken doğum mu yaptın sende? Testin resmi varmııı
Ancak yukarı bakıyorum inceliyeceğim kuzummBenim tecrübe daha acı kuzum o yüzden hiç bahsedip moralinizi bozmayım.Testin fotosunu ekledim yukarda
Bana doktorum 2inciye pek tekrarlamıyor demişti positif düşünelimBenim tecrübe daha acı kuzum o yüzden hiç bahsedip moralinizi bozmayım.Testin fotosunu ekledim yukarda