Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Merhaba kızlar nasip olursa bende eylül annesi olacağım 22 aralıkta erken gebelik testi yaptım (adetime 5 gün kala ) 23 aralıkta kan testi yaptırdım hamileliğimi öğrendim doktor randevum 20 ocakta maalesef çok yoğun doktorlar o tarihe bulabildim..
Merhaba kızlar nasip olursa bende eylül annesi olacağım 22 aralıkta erken gebelik testi yaptım (adetime 5 gün kala ) 23 aralıkta kan testi yaptırdım hamileliğimi öğrendim doktor randevum 20 ocakta maalesef çok yoğun doktorlar o tarihe bulabildim..