- 29 Ağustos 2015
- 5.579
- 9.201
- Konu Sahibi Efenin_Annesi
Aminn siz kan testi verdiniz miGüzel sonuçlar alırsın inşallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aminn siz kan testi verdiniz miGüzel sonuçlar alırsın inşallah
Sizinle aynıyız bende 4+3 deyim4+3 teyim bende. Haftaya Cumartesi gideceğim inşallah. Benimki tüp bebek doktor öyle çağırdı. Gittiğim gün 5+3 olacak, umarım keseyi görebiliriz.
Hayırlı olsun Allah sagsalim kucağınıza aldırsin ilk gebelik miMerhaba kızlar nasip olursa bende eylül annesi olacağım 22 aralıkta erken gebelik testi yaptım (adetime 5 gün kala ) 23 aralıkta kan testi yaptırdım hamileliğimi öğrendim doktor randevum 20 ocakta maalesef çok yoğun doktorlar o tarihe bulabildim..
Bu yazdiginizi görmemiştim. Şimdi dahada çok sevindim. İlk bebek mi olacak4+3 teyim bende. Haftaya Cumartesi gideceğim inşallah. Benimki tüp bebek doktor öyle çağırdı. Gittiğim gün 5+3 olacak, umarım keseyi görebiliriz.
Evet canım ilk gebelik çok heyecanlıyım nasıl olacak ne olacak doktora gitmek için sabırsızlanıyorumHayırlı olsun Allah sagsalim kucağınıza aldırsin ilk gebelik mi
Evet tam 4 kereAminn siz kan testi verdiniz mi
Evet insan öyle oluyor Ben pazartesi kan vereceğim ondan sonraki hafta doktora gideceğimEvet canım ilk gebelik çok heyecanlıyım nasıl olacak ne olacak doktora gitmek için sabırsızlanıyorum
Evet ilk bebek olacak inşallah hayırlısıylaBu yazdiginizi görmemiştim. Şimdi dahada çok sevindim. İlk bebek mi olacak
Ah ne güzelSizinle aynıyız bende 4+3 deyim
Allah sagsalim kucağına aldırsin. Haftaya görürsün kesin. Ben oğlumda 4+5 te gördüm keseyi hemde karindan 5+3 te kesin görürsünEvet ilk bebek olacak inşallah hayırlısıyla
Tebrik ederim canım inşallah herşey yolundadır doktora gidince kan testi taptırınca haber etEvet insan öyle oluyor Ben pazartesi kan vereceğim ondan sonraki hafta doktora gideceğim
Merhaba hayırlı olsunMerhaba kızlar nasip olursa bende eylül annesi olacağım 22 aralıkta erken gebelik testi yaptım (adetime 5 gün kala ) 23 aralıkta kan testi yaptırdım hamileliğimi öğrendim doktor randevum 20 ocakta maalesef çok yoğun doktorlar o tarihe bulabildim..
Ahhh canım inşallah, hepimiz sağ Salim alalım.Allah sagsalim kucağına aldırsin. Haftaya görürsün kesin. Ben oğlumda 4+5 te gördüm keseyi hemde karindan 5+3 te kesin görürsün
O konuda hafızam çok iyidir 6+3 te gördümAhhh canım inşallah, hepimiz sağ Salim alalım.
Peki oğlunda kalp atışını ne zaman görmüştün, hatırlıyor musun
Teşekkür ederim aslında dediğin gibi hepsini görmüş olacağım da biraz sabırsızlanıyorum işte sizin ne zaman kontrolünüz gitmiş miydiniz doktoraMerhaba hayırlı olsun
Aslında geç gitmen daha iyi keseyi kalp atışını hepsini bir kere de görmüş olursun
Edeceğim mutlakaTebrik ederim canım inşallah herşey yolundadır doktora gidince kan testi taptırınca haber et
Bende dedim acaba gittiğimde kalp atışını da duyar mıyım ama duyulmaz sanırım.O konuda hafızam çok iyidir 6+3 te gördüm
Bekleyince zaman hiç geçmiyorTeşekkür ederim aslında dediğin gibi hepsini görmüş olacağım da biraz sabırsızlanıyorum işte sizin ne zaman kontrolünüz gitmiş miydiniz doktora
Zannetmem ama tabi belli de olmazBende dedim acaba gittiğimde kalp atışını da duyar mıyım ama duyulmaz sanırım.