- 1 Kasım 2020
- 283
- 141
- Konu Sahibi Efenin_Annesi
Hayırlı olsun. Ne güzel ikinci çocuğu olanlar tecrübeli oluyor
Bende haftaya Cumartesi gideceğim doktora. Şuan 4+3 teyim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hayırlı olsun. Ne güzel ikinci çocuğu olanlar tecrübeli oluyor
Bende haftaya Cumartesi gideceğim doktora. Şuan 4+3 teyim
Merhaba hayırlı olsun. Beta gayet iyi çıkmış. Benim 12. Gün 115.4 tü. 5. Gün embriyosu mu?Kızlar bat ne? Bende 22 aralıkta transfer olmuştum sonucum pozitif bugün 11.gün beta 340 sizler. Nası
Evet cnm saol bazı yorumları görünce benim az mı diyoru. Ama kıyaslama yapmamak lazım herkes şahsına münhasır bunada şükür diyoru. HepMerhaba hayırlı olsun. Beta gayet iyi çıkmış. Benim 12. Gün 115.4 tü. 5. Gün embriyosu mu?
Bende 10. Gün ve 12. Gün verdim. Doktor yeterli demişti. Ama 13. Gün kanamam oldu doktor tekrar beta istedi. Garanti olsun diye ben bir de 15. Gün verdim.toplamda bu zaöamana kadar kaç kere verip betaya baktıdınız ben ilk transfer sonrası 9. Gün ve bugün 11 gün baktırdım 340 oldu kaç doktor 2 hafta somra gel dedi ama ben bulumdıgum şehirde kam testlerimi tekrarlayaağım sizde mi öle yaptınız
Hiç kıyaslama yapıp kafanı takma. Benim de 3. Gün embriyosu. Sen doktorunu dinle, stres yapma.Evet cnm saol bazı yorumları görünce benim az mı diyoru. Ama kıyaslama yapmamak lazım herkes şahsına münhasır bunada şükür diyoru. Hep
toplamda bu zaöamana kadar kaç kere verip betaya baktıdınız ben ilk transfer sonrası 9. Gün ve bugün 11 gün baktırdım 340 oldu kaç doktor 2 hafta somra gel dedi ama ben bulumdıgum şehirde kam testlerimi tekrarlayaağım sizde mi öle yaptıni
Tamam canım 2 gündür özele verdim pazartesi sağlık ocagına veriyim diyorum bir arkadaş hep aynı labaratuvara ver dedi .ama bence fark etmez yaBende 10. Gün ve 12. Gün verdim. Doktor yeterli demişti. Ama 13. Gün kanamam oldu doktor tekrar beta istedi. Garanti olsun diye ben bir de 15. Gün verdim.
Bir kere daha versen yeter.
Bende hep aynı laboratuvarda verdim ki kafam karışmasın diye. Bazen referans aralığı değişkenlik gösteriyor.İr
Tamam canım 2 gündür özele verdim pazartesi sağlık ocagına veriyim diyorum bir arkadaş hep aynı labaratuvara ver dedi .ama bence fark etmez ya
Hayırlı olsunGebelik takvimi ekledim
Sağol canimHayırlı olsun
Evet ama geç çıkıyor diye hatırlıyorumSağlık ocağında gebelik testi yapınca e nabizdan görebiliyor muyuz
Görürsün canım. Yada bulunduğun şehrin devlet hastanesi online sonucuna da girersen görürsün.Sağlık ocağında gebelik testi yapınca e nabizdan görebiliyor muyuz
Yaaa hastaneye hiç gitmek istemiyorumEvet ama geç çıkıyor diye hatırlıyorum
Aa onu bilmiyordum.Görürsün canım. Yada bulunduğun şehrin devlet hastanesi online sonucuna da girersen görürsün.
Benim sağlık ocağında yaptırdığım son tahliller e nabıza düşmemişken, devlet hastanesinin sitesine düşmüştü.Yaaa hastaneye hiç gitmek istemiyorum
Aa onu bilmiyordum.
Onu nasıl öğrenecek peki hastaneyi mi arayacagimBenim sağlık ocağında yaptırdığım son tahliller e nabıza düşmemişken, devlet hastanesinin sitesine düşmüştü.
Yok canım. İnternetten girip bakabilirsin. Mesela ben kayserideyim. Kayseri devlet hastanesinin sitesine giriyorum. Laboratuvar sonuçları deyince tc ve Doğum tarihiyle sonuçlara ulaşabiliyorum.Onu nasıl öğrenecek peki hastaneyi mi arayacagim
Çok teşekkür ederim kan verince dediğiniz şeyleri yapacam teşekkürlerYok canım. İnternetten girip bakabilirsin. Mesela ben kayserideyim. Kayseri devlet hastanesinin sitesine giriyorum. Laboratuvar sonuçları deyince tc ve Doğum tarihiyle sonuçlara ulaşabiliyorum.
Güzel sonuçlar alırsın inşallahÇok teşekkür ederim kan verince dediğiniz şeyleri yapacam teşekkürler