- 1 Aralık 2019
- 5.726
- 23.399
- 348
- 30
- Konu Sahibi Efenin_Annesi
-
- #1.541
her hangi bir konum yok bu konu hakknda.Merhaba,
Size bir şey sormak istiyorum benimde evliliğimin 4 .senesi ve bir dış gebelik bi kimyasal yaşadım. onun dışında henüz bebek sahibi olamadım. tüp bebek denemek istiyorum. İstanbulda mısınız? nerde yaptırdınız? yardımcı olabilir misiniz? Bu konu beni çok geriyor yeniden hiç bir bilgim yok sadece yumurta takibi ve çatlatma iğnesi denedim geçen sene ve o zaman gebe kaldım ama kimyasal oldu. şimdi bir daha bunlardansa direk tüp bebek mi denesem diyorum. biraz bu konuyla ilgili tedavi süreci ve işleyişi ile alakalı bana yazabilir misiniz? yada bu konuda açtığınız bir başlık var mı? ordan okuyayım.
Telaş yapma bazı gebelerde bu lekelenmeler oluyor. Her şey yolundadır. Doktoruna muayene ol.Kızlar benim akıntım gebeliğimi öğrendiğimden beri hep oluyordu şeffaf doktor normal demişti. Dün hafif kahverengiyle karışık bir lekelenme oldu. Bugün de daha koyu kahvedoktorum da ameliyatta bugün progestan vermişti kullanıyorum . Başına böyle birşey gelen var mı düşük mü oldu acaba ? Miktarı 50 krş madeni para kadar
hic zaman kaybetme kalk esinle beraber bi hastahaneye git korkma bisey oluyir mu diye sadece tedbir amaçlı bi muayene ol icin rahatlasn yoksa stres en büyük kötülük kendin icinKızlar benim akıntım gebeliğimi öğrendiğimden beri hep oluyordu şeffaf doktor normal demişti. Dün hafif kahverengiyle karışık bir lekelenme oldu. Bugün de daha koyu kahvedoktorum da ameliyatta bugün progestan vermişti kullanıyorum . Başına böyle birşey gelen var mı düşük mü oldu acaba ? Miktarı 50 krş madeni para kadar
Kahverengi lekelenme mi oldu bu sabah benimde 2-3 damla kdar kahverengi lekelenmem oldu biraz korkuttu beniBen uçakla yolculuk yaptım cuma günü. Hafif bir lekelenmem oldu. Hemen doktora gittim. Yolculukla ilgisi yok. Bebek rahme yerleşirken rahim damarlarında bazen kanamaya neden olur dedi. Seyahat yapabilirsiniz dedi.
Ah bulantı bulantı
Kuzum doktor keseyi gördü çok şükür 6.5mm dedi 10 gün sonra kalp atışı için gideceğim :))) bu arada kereviz ve maydanozu sordum salatada sadece çok olmamak şartı ile maydanoz kerevizide bol bol değil ama yarım tabak şeklinde yiyebilirsin dediGüzel haberlerinizi bekliyoruzBizi de haberdar etmeyi unutmayın doktor keseyi gördü çok şükür 6.5mm dedi 10 gün sonra kalp atışı için gideceğim :))) bu arada kereviz ve maydanozu sordum salatada sadece çok olmamak şartı ile maydanoz kerevizide bol bol değil ama yarım tabak şeklinde yiyebilirsin dedi
Hadi gözün aydın canım çok sevindimKızlar doktor keseyi gördü çok şükür 6.5mm dedi 10 gün sonra kalp atışı için gideceğim :))) bu arada kereviz ve maydanozu sordum salatada sadece çok olmamak şartı ile maydanoz kerevizide bol bol değil ama yarım tabak şeklinde yiyebilirsin dedi
Evet oldu 2 gün korktum bende acaba seyahatten mi oldu diye ama çok şükür geçti. Doktorda normal dedi. Kahverengi sorun olmazmışKahverengi lekelenme mi oldu bu sabah benimde 2-3 damla kdar kahverengi lekelenmem oldu biraz korkuttu beni
Anladım canım tamam teşekkür ederim verdiğin bilgiler için. tabi ki kalamıyor ama benim etrafımda hep kolaydan hamile kalan insanlar var hepsi en az 6 ay sonra kaldı. ben 4 senedir uğraşıyorum ve ben daha bir bile olmadan 2. ye kalanlar oldu psikolojik olarak kötü durumdayım. tüp bebek olayını da kaldırabilir miyim bilmiyorum ama denemeden de olmayacak.her hangi bir konum yok bu konu hakknda.
Benim bir oglum var genetik bozukluktan dolayi bir rahtszligi oldugu icin genetigi ayristirilmis tup bebek yaptrmak icin tüp bebege başlamistim sürecli zorlu yorucu ama allah var o ol derse olur inan hic kimse kolaydan hamile kalamiyr artk bunun icin üzme kendini ama bana kalirsa dedigin gibi tüp bebek tedavisi gör belki sizdede genetik bi sknti olabilir doktrunuz bunuda arastrr detaylica . istanbulda degilim malesef adana yasiyorum acıbadem hastahanesin de yaptrdim umarım yardmci olmusumdr
allah bilir belkide ilk denemeden ikizlerine kavusacaksinAnladım canım tamam teşekkür ederim verdiğin bilgiler için. tabi ki kalamıyor ama benim etrafımda hep kolaydan hamile kalan insanlar var hepsi en az 6 ay sonra kaldı. ben 4 senedir uğraşıyorum ve ben daha bir bile olmadan 2. ye kalanlar oldu psikolojik olarak kötü durumdayım. tüp bebek olayını da kaldırabilir miyim bilmiyorum ama denemeden de olmayacak.
gebelik takibi programimda yaziyor pantolonlarn skmaya baslaya bikir diye siskinlikten kaynaklaniyr cnm ondan bn bol bol eşofman altı aldim bilegi lastikli olandan lcw da var eger bakmak istersen 1 beden büyük aldım bide yüksek bel 7 . 8 . aya kadar götürür beni insallah rabbim o günleri görmeyi nasip etsin hepimize insallahKizlar ya benim pantolonlarim sıkmaya basladi. Sadece 1 kilo almisim. Acaba sislikten dolayi mi boyle
Aynı şeyleri bende yaşıyorum..Kizlar ya benim pantolonlarim sıkmaya basladi. Sadece 1 kilo almisim. Acaba sislikten dolayi mi boyle
Ay cok tesekkur ederim canim valla korkmaya basladim ya daha simdiden kilo mu aliyorum diyegebelik takibi programimda yaziyor pantolonlarn skmaya baslaya bikir diye siskinlikten kaynaklaniyr cnm ondan bn bol bol eşofman altı aldim bilegi lastikli olandan lcw da var eger bakmak istersen 1 beden büyük aldım bide yüksek bel 7 . 8 . aya kadar götürür beni insallah rabbim o günleri görmeyi nasip etsin hepimize insallah
Yalniz olmadigima sevindim valla. Kendimde sorun ariyodum hepAynı şeyleri bende yaşıyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?