- 22 Kasım 2020
- 89
- 37
- Konu Sahibi Efenin_Annesi
- #1.501
Doktora sordun mu hiç?Merhaba,
Bende 1 haftadır, çok az pembe lekelenmeler oluyor.
Siz hiç yaşadınız mı?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Doktora sordun mu hiç?Merhaba,
Bende 1 haftadır, çok az pembe lekelenmeler oluyor.
Siz hiç yaşadınız mı?
Merhaba, oncelikle herkes saglikla kucagina alir insallah. Ben hamile oldugumu hic tahmin etmemistim ama normalde de adet donemi agrili olurdu. Bu agrilar resmen bicak saplanir gibiydi. Hatta agridan iki buklum oluyordum. Heralde usuttum ondan bu ay bu kadar agrim oldu diye dusundum. Adet gunum gecince test yapip ogrendim. Birkac gun sonra da doktora gittim doktor agrilarin normal oldugunu soyledi. 4.haftadan sonra agrilarim hemen gecti bende anlamadim ama bu sefer de cok siskinligim oluyor. Bomba yutmus gibi hissediyorum ozellikle aksamlari. Cok sukur bir sikinti yok suan 6+6 dayiz.Teşekkür ederim Oğlumun hamileliği 5 yıl önceydi onun için bu ağrıları hiç hatırlıyamıyorum. Yanı normal olmasına sevindim. Daha önce bi kimyasal gebeliğin oldu ondan bir an korktum. Akşam üzeri oluyor bu ağrılar Siz de ,bu topikdeki herkes de inşallah sağlıkla kucağına alır
Allah'ım sağlıkla kavuştursun Teşekkür ederim cevabınız için Herkes aynısını diyince içim rahatlıyorMerhaba, oncelikle herkes saglikla kucagina alir insallah. Ben hamile oldugumu hic tahmin etmemistim ama normalde de adet donemi agrili olurdu. Bu agrilar resmen bicak saplanir gibiydi. Hatta agridan iki buklum oluyordum. Heralde usuttum ondan bu ay bu kadar agrim oldu diye dusundum. Adet gunum gecince test yapip ogrendim. Birkac gun sonra da doktora gittim doktor agrilarin normal oldugunu soyledi. 4.haftadan sonra agrilarim hemen gecti bende anlamadim ama bu sefer de cok siskinligim oluyor. Bomba yutmus gibi hissediyorum ozellikle aksamlari. Cok sukur bir sikinti yok suan 6+6 dayiz.
Benden doktorum detaylı kan tahlili istedi. Eğer demirim düşük çıkarsa 3 aydan önce takviye edeceğini söyledi. Bildiğim kadarıyla 3 aydan sonra folik asit kesilip, demir takviyesine başlanıyor.Merhaba ben de inşallah Eylül annesiyim. Sat 9 Aralık. Bebek de 4 hafta 6 günlük. Sadece sağlık ocağında kan testi yaptırdım. Size birkaç sorum var. Folik asit kendim alıp başladım. Ama doktor değerlerim iyi diye demir vitamin vermedi. Pazartesi kadın doğumcuya gideceğim. Herhalde o verir değil mi?
Bir de balık yağı kullanıyor musunuz?
Rabbim hakkınızda hayırlısını versin unutmayın dağına göre kar verir rabbim :))Ben hamile olduğuma bile daha inanamadım, ikiz fikri çok sarsıcı oldu. Hayırlısı elbette ama değer bana da yüksek geldi o yüzden sormak istedim
Satlarımız aynı ne zaman batırdınız betaya ? Benim dün 1372 çıktı tek beta baktırdım yarında doktora gideceğim. Kadın doğum veriyor bana devlet ve özel aynı folik asiti verdi ama balık yağı vermedi folik asit gem besin takviyesi hemde balıktan kazanacağın bir vitamin diye biliyorum yine de sen doktoruna danışMerhaba ben de inşallah Eylül annesiyim. Sat 9 Aralık. Bebek de 4 hafta 6 günlük. Sadece sağlık ocağında kan testi yaptırdım. Size birkaç sorum var. Folik asit kendim alıp başladım. Ama doktor değerlerim iyi diye demir vitamin vermedi. Pazartesi kadın doğumcuya gideceğim. Herhalde o verir değil mi?
İlk 3 aya kadar eğer değerlerde ciddi bir anormallik yok ise sadece folik asit kullanılıyor, 3 aydan sonra başlanıyor multivitaminlereMerhaba ben de inşallah Eylül annesiyim. Sat 9 Aralık. Bebek de 4 hafta 6 günlük. Sadece sağlık ocağında kan testi yaptırdım. Size birkaç sorum var. Folik asit kendim alıp başladım. Ama doktor değerlerim iyi diye demir vitamin vermedi. Pazartesi kadın doğumcuya gideceğim. Herhalde o verir değil mi?
Muhakkak, hiç şüphem yok. Amin hepimize inşallahRabbim hakkınızda hayırlısını versin unutmayın dağına göre kar verir rabbim :))
Ben adetim gecikmeden yaptırmıştım. Kan testim 100 çıktı. O zaman idrar testi de silik çizgiydi hatta. Pazartesi tekrar ister mi bilmiyorum. Benim de 2. Aslında ama üzerinden 8 yıl geçti her şeyi unutmuşumSatlarımız aynı ne zaman batırdınız betaya ? Benim dün 1372 çıktı tek beta baktırdım yarında doktora gideceğim. Kadın doğum veriyor bana devlet ve özel aynı folik asiti verdi ama balık yağı vermedi folik asit gem besin takviyesi hemde balıktan kazanacağın bir vitamin diye biliyorum yine de sen doktoruna danış
Bence de en kisa zamanda gidin. Kalp atisini da duyarsiniz hem..İnşallah Bu cuma tam 6+0 olucaz .. ama daha fazla dayanamayıp cuma gidicem kontrole daha hiç gitmedim çok merak ediyorum o yüzden
benimde ikinci ama 4.5 yaşında oğlum bende öyle çoğu şeyi unuttum bende 6 ocakta idrar yaptım silikti o zaman yarın inşallah güzel haberlerle gelirim buraya. Pazartesi muhakkak yaz bana sonucunuBen adetim gecikmeden yaptırmıştım. Kan testim 100 çıktı. O zaman idrar testi de silik çizgiydi hatta. Pazartesi tekrar ister mi bilmiyorum. Benim de 2. Aslında ama üzerinden 8 yıl geçti her şeyi unutmuşum
Ben uçakla yolculuk yaptım cuma günü. Hafif bir lekelenmem oldu. Hemen doktora gittim. Yolculukla ilgisi yok. Bebek rahme yerleşirken rahim damarlarında bazen kanamaya neden olur dedi. Seyahat yapabilirsiniz dedi.Arkadaşlar ilk aylarda uçakla Seyehat sıkıntı olur mu acaba?
Evet aynı adet ağrısı gibi bir ağrım vardı. Pozitif çıktıysa idrarda hamilesindir inşallahMerhaba kızlar sürpriz bir şekilde hamile olduğumu öğrendim. 3 yıldır istiyoruz ikinci çocuğu ,bu ay tam umudu kesmiştim ama test yaptım ve pozitif çıktı (silik çizgi). Sonra inanamadım başka markada da yaptım pozitif çıktı. Cuma doktora gidip kan vereceğim. Akşam üzeri adet sancılarım oluyor, oğlumda böyle miydi hatırlayamıyorum. Sizde de oluyor mu? Korkuyorum.
saf kokusuz ve renksiz sade beyaz olanini secmelesiniz ben kotexsinkinj kullaniyorumKızlar aklıma bir şey takıldı bilgisi olan ya da farklı şeyler uygulayanlar yazarsa çok sevinirim,herkes faydalanmış olur.Şimdi bizler hamilelik sürecinde en azından ben günlük ped çok sık kullanıyorum, lakin hep zararlı derlerdi ama hamilelikte iltihap olmasını arttıyoru yeni duydum,namaz kılan da biriyim.Sürekli iç çamaşırı değişmekte olmuyor.Sizler ne yapıyorsunuz ?
İnşallah canım Bu ağrı belirti o zaman boş yere şüphe dolmasın içim. Akşam üzeri başlıyor yatana kadar. Sabah yok öyle bir şeyEvet aynı adet ağrısı gibi bir ağrım vardı. Pozitif çıktıysa idrarda hamilesindir inşallah
hayrlı olsunn allah sag saglim kucaklarimiza almayıda nasip etsin insalalhMerhabaa..bende hamileliğimi yeni öğrendim eylül annesi olacağım 4+1 deyim şuan ..