• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ARALIK 2024 TÜP BEBEK YAPTIRANLARIN PAYLAŞIM ALANI 🫄🤱👶

Slm kızlar dayamanayanlarda bugün 🙈
Transfer hariç 6. Gün çift embriyo transferi oldu. Çatlatma iğnesi kullanılmadı sonuç bu
Rüyamda test yaptığımı gördüm gözümü açar acmaz yaptım. Fotoğrafta çok net olmasa da bn gayet net görüyorum ikinci çizgiyi 😍🤩🥰🥳

Eklentiler

• 17368318617579072367530192055255.jpg
    17368318617579072367530192055255.jpg
    45 KB · Görüntüleme: 28
  • 17368318881276083272229195445518.jpg
    17368318881276083272229195445518.jpg
    93,6 KB · Görüntüleme: 25
Az yumurta toplanmasının merkezle alakası olamaz ya muhtemelen vücudunla alakalı cunkı ay ay değişkenlik gösteriyor ben aşılamaya gittiğimde 12 yımurtam vardı . Opuya gittiğimde 21 toplandı 7 si olgun çıktı beslenme bile etkiliyor yani
Merhaba, bence ve birkaç doktor arkadaşıma göre var. Şöyle ki eğer yumurta büyütme tedavisi sırasında yeterli muayene yapılmaz ise olgun yumurtalar süreç içinde kendiliğinden yeterli olgunluğa geldiği için çatlayıp kaybolur. Örneğin benim en az 15 yumurtam görünüyordu ancak kontrole çağırdığında artık en büyüğü 19 en küçüğü 17 mm idi. Akşamına çatlatma iğnesi planlandı aceleyle. İki gün sonra opu oldu. Ama 10 yumurta toplanabildi. Çünkü en olgun olanlar muhtemelen süreçte kendiliğinden atılmıştı.

Bende öyle düşünüyorum bizim problem olmamasına rağmen çok az yumurta toplandi acaba merkezle mi alakalı diye aklımıza takildi
Yumurta büyütme sırasında kaç kez kontrole gittiniz? Ve yumurta boyutlarınız son kontrolde ne kadardı? Bunlar önemli.. Açıkçası çok dikkat etmemiz gerektiğini düşünüyorum. Çünkü maalesef birçok doktor sırayla herkese aynı tedaviyi uyguluyor ama her birimiz farklıyız..

Transfer hariç 6. Gün çift embriyo transferi oldu. Çatlatma iğnesi kullanılmadı sonuç bu
Rüyamda test yaptığımı gördüm gözümü açar acmaz yaptım. Fotoğrafta çok net olmasa da bn gayet net görüyorum ikinci çizgiyi 😍🤩🥰🥳
baya net görünüyor. hayırlı olsun Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin

Canım gayet net hayırlı olsun 🥰

Yumurta büyütme sırasında kaç kez kontrole gittiniz? Ve yumurta boyutlarınız son kontrolde ne kadardı? Bunlar önemli.. Açıkçası çok dikkat etmemiz gerektiğini düşünüyorum. Çünkü maalesef birçok doktor sırayla herkese aynı tedaviyi uyguluyor ama her birimiz farklıyız..
Gün aşırı kontrole çağırdılar hem muayene hem kan verdim , çok yumurta saydı ama boyutlarını hatırlamıyorum benimle birlikte birkaç kişiydik hepimizin dozları ve ilaçları farkliydi

Gün aşırı kontrole çağırdılar hem muayene hem kan verdim , çok yumurta saydı ama boyutlarını hatırlamıyorum benimle birlikte birkaç kişiydik hepimizin dozları ve ilaçları farkliydi
Mesela beni toplam süreçte sadece iki kez muayene ettiler ve hiç kan bakmadılar. Beş tane olgun yumurtamın bu yüzden kaybedildiğini düşünüyorum.

Back