- 6 Mart 2024
- 2.672
- 2.726
- 48
Öyle yapcam çok nazlanmak istiyordum ona da izin vermedilerBelirtisiz gebelik işte ne güzel kız tadını çıkar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Öyle yapcam çok nazlanmak istiyordum ona da izin vermedilerBelirtisiz gebelik işte ne güzel kız tadını çıkar
Çok teşekkürler. Tedaviniz başladı mı sizindeCanım tedavin hayırlı olsun sen de bendensin amh 0.49 benim de
Umarım kaliteli, sağlıklı yumurta ve embriyolarımız oluşur önemli olan sağlıklı ve altın embriyomuzu bulmak
Merhaba, bence ve birkaç doktor arkadaşıma göre var. Şöyle ki eğer yumurta büyütme tedavisi sırasında yeterli muayene yapılmaz ise olgun yumurtalar süreç içinde kendiliğinden yeterli olgunluğa geldiği için çatlayıp kaybolur. Örneğin benim en az 15 yumurtam görünüyordu ancak kontrole çağırdığında artık en büyüğü 19 en küçüğü 17 mm idi. Akşamına çatlatma iğnesi planlandı aceleyle. İki gün sonra opu oldu. Ama 10 yumurta toplanabildi. Çünkü en olgun olanlar muhtemelen süreçte kendiliğinden atılmıştı.Az yumurta toplanmasının merkezle alakası olamaz ya muhtemelen vücudunla alakalı cunkı ay ay değişkenlik gösteriyor ben aşılamaya gittiğimde 12 yımurtam vardı . Opuya gittiğimde 21 toplandı 7 si olgun çıktı beslenme bile etkiliyor yani
Yumurta büyütme sırasında kaç kez kontrole gittiniz? Ve yumurta boyutlarınız son kontrolde ne kadardı? Bunlar önemli.. Açıkçası çok dikkat etmemiz gerektiğini düşünüyorum. Çünkü maalesef birçok doktor sırayla herkese aynı tedaviyi uyguluyor ama her birimiz farklıyız..Bende öyle düşünüyorum bizim problem olmamasına rağmen çok az yumurta toplandi acaba merkezle mi alakalı diye aklımıza takildi
baya net görünüyor. hayırlı olsun Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsinSlm kızlar dayamanayanlarda bugün
Transfer hariç 6. Gün çift embriyo transferi oldu. Çatlatma iğnesi kullanılmadı sonuç bu
Rüyamda test yaptığımı gördüm gözümü açar acmaz yaptım. Fotoğrafta çok net olmasa da bn gayet net görüyorum ikinci çizgiyi
Canım gayet net hayırlı olsunSlm kızlar dayamanayanlarda bugün
Transfer hariç 6. Gün çift embriyo transferi oldu. Çatlatma iğnesi kullanılmadı sonuç bu
Rüyamda test yaptığımı gördüm gözümü açar acmaz yaptım. Fotoğrafta çok net olmasa da bn gayet net görüyorum ikinci çizgiyi
Canım gayet net hayırlı olsunSlm kızlar dayamanayanlarda bugün
Gün aşırı kontrole çağırdılar hem muayene hem kan verdim , çok yumurta saydı ama boyutlarını hatırlamıyorum benimle birlikte birkaç kişiydik hepimizin dozları ve ilaçları farkliydiYumurta büyütme sırasında kaç kez kontrole gittiniz? Ve yumurta boyutlarınız son kontrolde ne kadardı? Bunlar önemli.. Açıkçası çok dikkat etmemiz gerektiğini düşünüyorum. Çünkü maalesef birçok doktor sırayla herkese aynı tedaviyi uyguluyor ama her birimiz farklıyız..
Amin cnm Allah razı olsun inşallah bu gruptaki bütün kardeşlerim hepsiniz sırayla pozitifleri görürsünüzbaya net görünüyor. hayırlı olsun Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin
Teşekkür ederim kuzum darısı sana ve bütün isteyenlere inşallahCanım gayet net hayırlı olsun
Amin canım inşallahTeşekkür ederim kuzum darısı sana ve bütün isteyenlere inşallah
Mesela beni toplam süreçte sadece iki kez muayene ettiler ve hiç kan bakmadılar. Beş tane olgun yumurtamın bu yüzden kaybedildiğini düşünüyorum.Canım gayet net hayırlı olsun
Gün aşırı kontrole çağırdılar hem muayene hem kan verdim , çok yumurta saydı ama boyutlarını hatırlamıyorum benimle birlikte birkaç kişiydik hepimizin dozları ve ilaçları farkliydi