- 2 Temmuz 2024
- 2.593
- 4.478
- 48
- 26
İnşallah canim daha fazla beklemek istemiyorum beklediğim her ay yıpratıcı oluyor benim içinYaşın çok iyiymiş erken başladığın şanslısın, inşallah bu sefer pozitifi görürsün
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşallah canim daha fazla beklemek istemiyorum beklediğim her ay yıpratıcı oluyor benim içinYaşın çok iyiymiş erken başladığın şanslısın, inşallah bu sefer pozitifi görürsün
Zaman geçmiyor gerçekten çok yıpranıyoruz. bu zamanlara dönüp baktığımızda hatırlamayacağız bile belki ne hissettiklerimizi ama yaşarken çok zorİnşallah canim daha fazla beklemek istemiyorum beklediğim her ay yıpratıcı oluyor benim için
Selam canım soruyu bana sormamışsın ama cevap vermek içimden geldi seninle yakın yaşlardayken farklı bir merkezde tüp bebek transferi oldu sonuç negatif oldu birçok yumurta oluşmasına rağmen sadece 3 Emriyo oluştu dendi onları da dondurup çözdükten sonra kaliteleri bozulmuş dendi tek embriyo transferi olup negatifi gördüm.Merhaba teşekkür ederim yazdığınız için. Peki opuda yumurta sayınizda değişim oldu mu ? İlkinde kaç ikincide kaç toplandı ? Ağrınız falan arttı mı daha fazla oldu mu yani süreçler cok yakın ya
Ignelerimin ucuncu gunundeyim henuz, kiyaslayamiyorum o yuzden su an icin sureclerim cok benzer ilerliyor, benim ilkinde 9 yumurta toplanabilmisti ve doktorum yinr buna benzer sonuclar elde edecegimizi dusunuyor. Digerine kiyasla benim psikolojim falan cok daha rahat, neyin ne oldugunu bildigim icin. Ilkindeki stres ve bilinmezlik bunda yok, gorev gibi sorgulamadan ignelerimi olup ilaclarimi iciyorumMerhaba teşekkür ederim yazdığınız için. Peki opuda yumurta sayınizda değişim oldu mu ? İlkinde kaç ikincide kaç toplandı ? Ağrınız falan arttı mı daha fazla oldu mu yani süreçler cok yakın ya
Bu süreçlerin zorluğunu unutabileceğimizi çok sanmıyorum ve hiç kimsenin seni anlayamayisini. Umarım son kez yaşarızZaman geçmiyor gerçekten çok yıpranıyoruz. bu zamanlara dönüp baktığımızda hatırlamayacağız bile belki ne hissettiklerimizi ama yaşarken çok zor
Evet canım benimde o yönden kafam rahat süreçleri tecrübe ettik ben opudan çok korkuyordum şuan ondan da korkmuyorum. Gelecek süreç benim için daha rahat olacaktır . Benim çok az yumurtam toplandı sadece 5 adet biraz daha olsa daha çok embriyo kalsa geriye daha rahat olur diye düşünüyorum o yüzden sordumIgnelerimin ucuncu gunundeyim henuz, kiyaslayamiyorum o yuzden su an icin sureclerim cok benzer ilerliyor, benim ilkinde 9 yumurta toplanabilmisti ve doktorum yinr buna benzer sonuclar elde edecegimizi dusunuyor. Digerine kiyasla benim psikolojim falan cok daha rahat, neyin ne oldugunu bildigim icin. Ilkindeki stres ve bilinmezlik bunda yok, gorev gibi sorgulamadan ignelerimi olup ilaclarimi iciyorum
Estağfurullah canım zaten burayı birbirimizi bilgilendirelim diye açtık eşimin işinden ve bulunduğumuz ilden dolayı hastaneyi değiştirme şansımız yok şuan maalesef ki eşim hiç izin alamiyor. Mecburen üniversite hastanesinde tedavi görüyorum gittiğim doktor prof ama insan özel hadtane olunca daha özel ilgi olacak gibi de hissediyor. 1 yıl sonra tayin olabiliriz eşimle gittiğimiz ilde İstanbul Ankara olursa büyük bir merkezde başlarız tedaviye dedi ama ben artık beklemek istemiyorumSelam canım soruyu bana sormamışsın ama cevap vermek içimden geldi seninle yakın yaşlardayken farklı bir merkezde tüp bebek transferi oldu sonuç negatif oldu birçok yumurta oluşmasına rağmen sadece 3 Emriyo oluştu dendi onları da dondurup çözdükten sonra kaliteleri bozulmuş dendi tek embriyo transferi olup negatifi gördüm.
Bu kez iyice araştırıp İstanbul'da Acıbadem Hastanesi'nde Bülent Tıraş diye bir doktor buldu onunla devam ettim tedavimi 58 yumurta toplanıp 13 tanesi döllenip donduruldu 2 tanesi transfer edildi Allah'a şükür ikizlerin doğdu şu an yeniden ikizlere kardeş denıyoruz tabii ki her şey Allah'tan ama doktor öyle laboratuvar çok önemli İnşallah doktor ürünü değiştirdiğin zaman sen de mucizeni kucağına alacaksın
Evet gercekten ilkinde hep kendimde boyle yan etki arardim igneler agri mi yapiyor yok basim mi agridi filan diye, su an cok daha rahatim biraz akisina biraktim cunku ben stres olsam da rezervim belli toplanabilecek yumurta sayim ortada. Benim genetikli bir embriyom kaldi ilk turdan o yuzden ikinci opuyu olacagim. Bazen evdeki hesaplar carsiya uymuyor, sabirla basa geleni cekiyoruz ne yapalim senin gibi ben de su an daha cok embriyom olmasi icin dua ediyorum elimizden geleni bu kadar. Doktoruma ben de iki ay aranin yeterli olup olmayacagini cok sordum bu arada, bana bir zarari olur mu diye yani, sorgulaman cok normal senin de tabii ki once biz iyi olucaz ki sagligimiz iyi olucak ki tedaviyi gorebilelimEvet canım benimde o yönden kafam rahat süreçleri tecrübe ettik ben opudan çok korkuyordum şuan ondan da korkmuyorum. Gelecek süreç benim için daha rahat olacaktır . Benim çok az yumurtam toplandı sadece 5 adet biraz daha olsa daha çok embriyo kalsa geriye daha rahat olur diye düşünüyorum o yüzden sordum
Aynen ya bende asla unutacağımı sanmıyorum yani iğnelerin acısını, karın ağrılarımı, yumurtalıklarımın hassasiyetlerini vs. unutsam da o iğneleri yaparken hissettiklerimi duygularımı asla unutmayacağım. Bütün ömrümü elbette bunun acılarını yaşayarak yada bebeğimi tabi ki bu acıları çektiğimi hatırlayarak büyütmeyeceğim ama yeri geldiğinde de, ne bileyim evli olup çocuğu olmayan insanları gördüğümde olsun yada çocuğumdan bunaldığım zamanlarda olsun, hep bir yerde hatırımda olacaklar. Hayatta insanın başına zor günler her zaman gelmiyor bu günleri de unutup ders çıkarmadan yaşayıp gidersem yazık olur güzelim ömrüme.Bu süreçlerin zorluğunu unutabileceğimizi çok sanmıyorum ve hiç kimsenin seni anlayamayisini. Umarım son kez yaşarız
Hakkında hayırlısı olsun kuzum hiç sıkma canını üniversitesi kötü bi hastane değil sonuçta Dr un da prof Muş birincide olmadı çünkü vakti gelmemiş. İnşallah bu kez mucizeni kucağına alacaksın inanıyorum. İnşallah nurdan okuruz. Güzel haberleriniEstağfurullah canım zaten burayı birbirimizi bilgilendirelim diye açtık eşimin işinden ve bulunduğumuz ilden dolayı hastaneyi değiştirme şansımız yok şuan maalesef ki eşim hiç izin alamiyor. Mecburen üniversite hastanesinde tedavi görüyorum gittiğim doktor prof ama insan özel hadtane olunca daha özel ilgi olacak gibi de hissediyor. 1 yıl sonra tayin olabiliriz eşimle gittiğimiz ilde İstanbul Ankara olursa büyük bir merkezde başlarız tedaviye dedi ama ben artık beklemek istemiyorum