- 1 Aralık 2019
- 5.656
- 22.867
- 30
- Konu Sahibi Efenin_Annesi
- #1.541
her hangi bir konum yok bu konu hakknda.Merhaba,
Size bir şey sormak istiyorum benimde evliliğimin 4 .senesi ve bir dış gebelik bi kimyasal yaşadım. onun dışında henüz bebek sahibi olamadım. tüp bebek denemek istiyorum. İstanbulda mısınız? nerde yaptırdınız? yardımcı olabilir misiniz? Bu konu beni çok geriyor yeniden hiç bir bilgim yok sadece yumurta takibi ve çatlatma iğnesi denedim geçen sene ve o zaman gebe kaldım ama kimyasal oldu. şimdi bir daha bunlardansa direk tüp bebek mi denesem diyorum. biraz bu konuyla ilgili tedavi süreci ve işleyişi ile alakalı bana yazabilir misiniz? yada bu konuda açtığınız bir başlık var mı? ordan okuyayım.
Benim bir oglum var genetik bozukluktan dolayi bir rahtszligi oldugu icin genetigi ayristirilmis tup bebek yaptrmak icin tüp bebege başlamistim sürecli zorlu yorucu ama allah var o ol derse olur inan hic kimse kolaydan hamile kalamiyr artk bunun icin üzme kendini ama bana kalirsa dedigin gibi tüp bebek tedavisi gör belki sizdede genetik bi sknti olabilir doktrunuz bunuda arastrr detaylica . istanbulda degilim malesef adana yasiyorum acıbadem hastahanesin de yaptrdim umarım yardmci olmusumdr