- 22 Kasım 2020
- 89
- 37
- Konu Sahibi Efenin_Annesi
- #1.581
Her insan farklı geçiriyor gebeliği ama merak ediyorum kahverengi ya da pembe akıntısı olanlar var mı? Biraz endişeliyim atamıyorum üstümden.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşallahh aminnnnn canım benimİnşallah güzel geçer hamileliğimiz hepimizin 8 ay boyunca burada beraber oluruz sağlıcakla alırız kucağımıza inşallah
Süper teşekkür ederim bilgilendiğim iyi oldu bende uygulayacağım
Yaa çok şükür Hayırlı, uğurlu olsun inşallah Sağlıkla kavuşalım yavrularımızaKuzum doktor keseyi gördü çok şükür 6.5mm dedi 10 gün sonra kalp atışı için gideceğim :))) bu arada kereviz ve maydanozu sordum salatada sadece çok olmamak şartı ile maydanoz kerevizide bol bol değil ama yarım tabak şeklinde yiyebilirsin dedi
Merhaba ben ceviz,badem,dut kurusu,avokado,muz,kivi,mandalin,elma,süt tüketiyorum balık yiyorum,yumurta yiyiyorum..Neler yemeğe çalışıyorsunuz özel olarak kuruyemiş-avokado vs başlıyacağım ama başka neler iyi gelir?
6. Haftadayım hazımsızlık problemim var. Çok fazla su içesim geliyor hâliyle sık sık idrara çıkmam gerekiyor. Göğüslerimde dolgunluk hissi var ancak dünden beri hassasiyet ve ağrım kalmadı çok şükür. Başka bir sıkıntım yok6-7-8. Haftadakiler belirti ve deneyimlerinizi paylaşırmısınız?
Bende bugün gideceğim kontrol için umarım sorun yoktur der bana daEvet oldu 2 gün korktum bende acaba seyahatten mi oldu diye ama çok şükür geçti. Doktorda normal dedi. Kahverengi sorun olmazmış
Benim var 5 haftalığız dün ve bugün kahverengi akıntı olduHer insan farklı geçiriyor gebeliği ama merak ediyorum kahverengi ya da pembe akıntısı olanlar var mı? Biraz endişeliyim atamıyorum üstümden.
Çok teşekkür ederim canım benimmmmmmHadi gözün aydın canım çok sevindim
Inşallah canım benimmmmYaa çok şükür Hayırlı, uğurlu olsun inşallah Sağlıkla kavuşalım yavrularımıza
İyi olur canım bu dönemler bizim için önemliBende yavaş yavaş izin alıcam bir süre işyerinden evde en azından uyumak istiyorum..inşallah rahatsız edici durumlar yaşanmaz ve uzun sürmez..ben biraz dayanıksızım
Doktorunuza danısabıldınız mi?Benim var 5 haftalığız dün ve bugün kahverengi akıntı oldu
Hemen kadın doğum acile git demiş sekreterine ama ben sekreterin yanlış anlattığını düşünüyorum. Ağrım yok. Bana geçen hafta kahverengi hatta kırmızı lekeler olabilir korkma demişti şu an neden böyle dedi anlayamadım. Az az geliyor takip ediyorum artarsa hemen gideceğim sizin nasıl ?Doktorunuza danısabıldınız mi?
Çok azar azar bi kerede pembemsı oldu. Doktorum rahımde yer acıyor ondan oluyor dedi. Kafam karıstı ıyıce.Hemen kadın doğum acile git demiş sekreterine ama ben sekreterin yanlış anlattığını düşünüyorum. Ağrım yok. Bana geçen hafta kahverengi hatta kırmızı lekeler olabilir korkma demişti şu an neden böyle dedi anlayamadım. Az az geliyor takip ediyorum artarsa hemen gideceğim sizin nasıl ?
Resmi kurum ya simdi illaki pantolon derseler diye dedim canimne icin cnm
Yıkanabilir günlük pedler var onlar nasıl acaba?Kızlar aklıma bir şey takıldı bilgisi olan ya da farklı şeyler uygulayanlar yazarsa çok sevinirim,herkes faydalanmış olur.Şimdi bizler hamilelik sürecinde en azından ben günlük ped çok sık kullanıyorum, lakin hep zararlı derlerdi ama hamilelikte iltihap olmasını arttıyoru yeni duydum,namaz kılan da biriyim.Sürekli iç çamaşırı değişmekte olmuyor.Sizler ne yapıyorsunuz ?
hı anldim cnm keten yada kumas hamile pantolununa erken baslamn gerekecek senun o zmn cnmResmi kurum ya simdi illaki pantolon derseler diye dedim canim
Ay malesefhı anldim cnm keten yada kumas hamile pantolununa erken baslamn gerekecek senun o zmn cnm
Bende de sabah başladı kahverengi lekelenme şimdi gidiyorum doktora haberdar ederim sizi deDoktorunuza danısabıldınız mi?
progestan içtiğin sürece ciddi bir kanaman olmaz. En kısa zamanda doktora görün.Kızlar benim akıntım gebeliğimi öğrendiğimden beri hep oluyordu şeffaf doktor normal demişti. Dün hafif kahverengiyle karışık bir lekelenme oldu. Bugün de daha koyu kahve doktorum da ameliyatta bugün progestan vermişti kullanıyorum . Başına böyle birşey gelen var mı düşük mü oldu acaba ? Miktarı 50 krş madeni para kadar
Çok teşekkürler bilgi içinKızlar doktor keseyi gördü çok şükür 6.5mm dedi 10 gün sonra kalp atışı için gideceğim :))) bu arada kereviz ve maydanozu sordum salatada sadece çok olmamak şartı ile maydanoz kerevizide bol bol değil ama yarım tabak şeklinde yiyebilirsin dedi