- Konu Sahibi Efenin_Annesi
- #1.521
Amin inşallahh..belirtileriniz neler oldu acaba kasık ağrısı var aşırı onun dışında bişey hissetmedim..hayrlı olsunn allah sag saglim kucaklarimiza almayıda nasip etsin insalalh
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Amin inşallahh..belirtileriniz neler oldu acaba kasık ağrısı var aşırı onun dışında bişey hissetmedim..hayrlı olsunn allah sag saglim kucaklarimiza almayıda nasip etsin insalalh
cnm bn tup bebek ile hamile kldm simdi bizim blirtiler ilaclrinda vermis oldu blirtilerle karstra biliyorz ama hissedyr snki insan kasık bel ve gogus hassasyeti hala yasyrm bunlar vrdi cnmAmin inşallahh..belirtileriniz neler oldu acaba kasık ağrısı var aşırı onun dışında bişey hissetmedim..
cnm bn tup bebek ile hamile kldm simdi bizim blirtiler ilaclrinda vermis oldu blirtilerle karstra biliyorz ama hissedyr snki insan kasık bel ve gogus hassasyeti hala yasyrm bunlar vrdi cnm
Hayırlı olsun inşallah bakalım ilerleyen haftalar neler getirecekhayrlı olsunn allah sag saglim kucaklarimiza almayıda nasip etsin insalalh
nasip kısmetHayırlı olsun inşallah bakalım ilerleyen haftalar neler getirecek
Molped in pamuklu doğal pedi var ben de onu kullanıyorum. Hatta daha önce başka ünlü bir markanınkini kullanıyordum kaşıntı yaptı, dr pamuk koy günlük ped kullanma dedi molpedin öyle bi ürünü olduğunu görünce aldım kaşıntı da geçti. Hamilelikten önce geçmiştim molped doğal özlü pede aynen devam ediyorum şu anKızlar aklıma bir şey takıldı bilgisi olan ya da farklı şeyler uygulayanlar yazarsa çok sevinirim,herkes faydalanmış olur.Şimdi bizler hamilelik sürecinde en azından ben günlük ped çok sık kullanıyorum, lakin hep zararlı derlerdi ama hamilelikte iltihap olmasını arttıyoru yeni duydum,namaz kılan da biriyim.Sürekli iç çamaşırı değişmekte olmuyor.Sizler ne yapıyorsunuz ?
Anladım canım ben de cuma günleri doktora görünüp ona göre karar vereceğim artık ilk olunca insan her şeyden tedirgin oluyorBen uçakla yolculuk yaptım cuma günü. Hafif bir lekelenmem oldu. Hemen doktora gittim. Yolculukla ilgisi yok. Bebek rahme yerleşirken rahim damarlarında bazen kanamaya neden olur dedi. Seyahat yapabilirsiniz dedi.
Bizim doktorumuz biz sormadan soyledi canim cinsellikten yana sorun yok dedi.Kızlar ben hamile olduğumu 2 hafta önce öğrendim..bu süreçte de eşimle bir münasebet olmadı.kanama veya ekstra bir durum olmayınca da,bugün bir münasebet yaşadık..ilk çocuğumda korkardım ama bunda rahatım.e birde bende de isteksizlik olmadı karı-koca hayatını çok etkiliyor bu süreçler.2 hafta arayla da olsa olsun istiyorum benSizlerde durum nasıl?
Ay benim de dayilarim ikizmis ama vefat etmisler bebekken. Benim degerim dusuk ama doktor bana da ikinci kese gozukebilir kalp atisini duymaya gelince anlariz dediAnnemin kardeşleri ikiz dayılarım. Bilmem ikiz ihtimali beni şok ediyor, değerim çok mu ikiz gibi
Iyiyiz kahvaltimizi yaptik calisiyoruz napalim sizler nasilsiniz☺
iyiyiz bizde şükür eşimin kahvaltı hazrlamsini bkliyrum öyle sen erkencisin masallahIyiyiz kahvaltimizi yaptik calisiyoruz napalim sizler nasilsiniz☺
Işe gidince erken yapiyorum canim bir daha öglen yemegi ☺ ohh ne guzel valla taze baba hazirlasiniyiyiz bizde şükür eşimin kahvaltı hazrlamsini bkliyrum öyle sen erkencisin masallah
Merhaba,cnm bn tup bebek ile hamile kldm simdi bizim blirtiler ilaclrinda vermis oldu blirtilerle karstra biliyorz ama hissedyr snki insan kasık bel ve gogus hassasyeti hala yasyrm bunlar vrdi cnm
Güzel haberlerinizi bekliyoruz Bizi de haberdar etmeyi unutmayınKızlar bana dua edin 11:00'de randevum gidiyorum doktora umarım güzel haberlerle gelirim
Günaydın, ahh çok sevindim darısı başımızaGünaydın Çok şükür kalp atışını duyduk bugün Allah'ım isteyen herkese nasip etsin
Güzel haberlerle dönün inşallahKızlar bana dua edin 11:00'de randevum gidiyorum doktora umarım güzel haberlerle gelirim
Güzel haberlerinizi bekliyoruz Bizi de haberdar etmeyi
Edeceğim merak etmeyin 2. Çocukta olsa heyecandan kalbim duracak şekildeyim offffGüzel haberlerinizi bekliyoruz Bizi de haberdar etmeyi unutmayın