- 24 Aralık 2013
- 677
- 906
- Konu Sahibi Efenin_Annesi
Masallah baya erken cikmis11 ocakta gel dedi kalp atisi icin keseyi 31 aralikta gorduk yeni yil hediyesi oldu bize
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Masallah baya erken cikmis11 ocakta gel dedi kalp atisi icin keseyi 31 aralikta gorduk yeni yil hediyesi oldu bize
Bizim Findik erken gosterdi kendiniMasallah baya erken cikmis
Hayırlı olsunnn Allah sağlıcakla kucağımıza alacağımız günleri de göstersin inşallahhMerhaba ;Bende galiba Eylül annesiyim çift çizgiyi gördüm pazartesi kan vereceğim
Hayırlı olsun, sağlıkla kucağınıza da alırsınız inşallahMerhaba ;Bende galiba Eylül annesiyim çift çizgiyi gördüm pazartesi kan vereceğim
TeşekkürlerHayırlı olsun, sağlıkla kucağınıza da alırsınız inşallah
Çok sağolun teşekkür ederimHayırlı olsunnn Allah sağlıcakla kucağımıza alacağımız günleri de göstersin inşallahh
Hayırlı olsun canımm bat nezamandıMerhaba ;Bende galiba Eylül annesiyim çift çizgiyi gördüm pazartesi kan vereceğim
Bat bugündü erken gebelik testiyle öğrendimHayırlı olsun canımm bat nezamandı
Merhaba hayırlı olsun batlarımız yakınmış, benim de 25 Aralıktı.Merhaba arkadaşlar bende Eylül annesi olacağım inşallah. Bat 24 aralıktı. Çarşamba randevum var
Silikmiydi canım peki? Benimde geç çıkıyor çok silik çıktı da emin olamıyorumBat bugündü erken gebelik testiyle öğrendim
Resmini yükleyeyim evet silikti benim hemen çıktıSilikmiydi canım peki? Benimde geç çıkıyor çok silik çıktı da emin olamıyorum
Amin inşallah hepimiz sağlıkla alalım bebeklerimizi kucağımıza.Merhaba hayırlı olsun batlarımız yakınmış, benim de 25 Aralıktı.
Hadi bakalım inşallah gittiğinde keseyi görürsün
Benimde böyle çıktı ama günüme daha var bekliyorum şuada hala :) evet canım bende öyle oldum ilk bebeğimde..hayırlı olsuunn
Kızlar bat ne? Bende 22 aralıkta transfer olmuştum sonucum pozitif bugün 11.gün beta 340 sizler. NasıMerhaba hayırlı olsun batlarımız yakınmış, benim de 25 Aralıktı.
Hadi bakalım inşallah gittiğinde keseyi görürsün
Hayırlı olsun kuzum sat=son adet tarihi, bat= beklenen adet tarihiKızlar bat ne? Bende 22 aralıkta transfer olmuştum sonucum pozitif bugün 11.gün beta 340 sizler. Nası
Teşekkür ederim ama zaten kan testinde değer yüksek çıkmış yinede adet gününüzü mü bekliyorsunuzKızlar
Hayırlı olsun kuzum sat=son adet tarihi, bat= beklenen adet tarihi
Teşekkür ederim inşallah sagsalim kucağımiza alırızBenimde böyle çıktı ama günüme daha var bekliyorum şuada hala :) evet canım bende öyle oldum ilk bebeğimde..hayırlı olsuunn