- 18 Haziran 2017
- 868
- 1.278
- 26
- Konu Sahibi Efenin_Annesi
2 yaşına yeni girdi canım.. erken doğum yapmıştım onda.. 33 haftalık doğduDoğrudur tabi, her çocuk her hamilelik kendine has.
İlk çocuğunuz kaç yaşında?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
2 yaşına yeni girdi canım.. erken doğum yapmıştım onda.. 33 haftalık doğduDoğrudur tabi, her çocuk her hamilelik kendine has.
İlk çocuğunuz kaç yaşında?
Maşallah Allah bağışlasın.2 yaşına yeni girdi canım.. erken doğum yapmıştım onda.. 33 haftalık doğdu
Benimde oğlum 32 haftalık doğmuştu canim neden erken doğum oldu2 yaşına yeni girdi canım.. erken doğum yapmıştım onda.. 33 haftalık doğdu
Hayırlı olsun Allah bağışlasın.Aayy heyecanınızı seveyim siziiin. Ben de geçen yıl basında hamile kaldım. 2020 eylül anneleri formunfaydım. Şimdi bebeğim 4 aylık olduuu sizd de sağlıkla kucağınıza alın inşallah yazmadan geçemedim. Bu günleri doya doya yaşayın
Preeklampsi geçirdim 33 haftamda canım senin neden peki??Benimde oğlum 32 haftalık doğmuştu canim neden erken doğum oldu
Aynenn oylee heyecanliyizzzzz birde kendimizi dinliyoruz oyle mi boyle mi agriyo mu diye allah yardimcimiz olsunNormaldir kaşık ağrısı falan aşırı olmadığı sürece.
Bende çok sabırsız ve heyecanlıyım, bekleyince de zaman geçmiyor sanki
Valla benim sancım geldi durduramadilar canım sebep de yok valla inşallah tekrar yaşamayız zor oldu yaPreeklampsi geçirdim 33 haftamda canım senin neden peki??
Küvezde kaldı mı peki?Valla benim sancım geldi durduramadilar canım sebep de yok valla inşallah tekrar yaşamayız zor oldu ya
Evet canım 2 ay kadar kaldık seninki Dr girdimiKüvezde kaldı mı peki?
Benimki 1 hafta girdi canımEvet canım 2 ay kadar kaldık seninki Dr girdimi
Canim ben doktora 4. Haftamin sonunda gittim keseyi gördükMerhaba, nasip olursa bende Eylül annesi olacağım, 8 Eylül gözüküyor tahmini doğum.
İnşallah sağlıkla kucağımıza alırız hepimiz
Doktor kontrolüne giden oldu mu? Ne zaman gideceksiniz?
Yaa ne güzel kalp atışına ne zaman çağırdı?Canim ben doktora 4. Haftamin sonunda gittim keseyi gördük
11 ocakta gel dedi kalp atisi icin keseyi 31 aralikta gorduk yeni yil hediyesi oldu bizeYaa ne güzel kalp atışına ne zaman çağırdı?
Benim 897 ydi gorundu şapşikimEvet erken gitmişsin, en erken 1500 üstü olunca görülüyor diye biliyorum.
Karından mi göründü canımBenim 897 ydi gorundu şapşikim
Yok canim karindan bakti gorunmedi vajinal bakti göründüKarından mi göründü canım
Anladım canım darısı başima artıkYok canim karindan bakti gorunmedi vajinal bakti göründü
Darısı bizlere inşallah11 ocakta gel dedi kalp atisi icin keseyi 31 aralikta gorduk yeni yil hediyesi oldu bize
Hadi ya. Genelde 1500 üstü okudum formda.Benim 897 ydi gorundu şapşikim