2021 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;


  • Ankete Katılan
    302
Herkese merhaba arkadaşlar çoktandır yazmaya fırsat bulamadım nasılsınız. Bulantılarınız ne durumda ben berbat durumdayım. İlk hamilelik çok güzel geçmişti. Herşey midem bulanıyor ama kusamıyorum bazen ve çok kötü oluyorum. Yemek yedikten 15 dakika sonra ağzımda değişik tatlar oluyor buda midemi bulandırıyor siz ne yaptınız bu durumda
 
Kilo değil derdim canım ya zaten ideal kiloma bile daha var.. zararlı gıdalar tüketiyorum, vermesi zerre problem değil benim için ... mide bulantısına neden olan hormonlar vucüdu korumak için işliyor yani şuan zararlı gıdaları kokuları bu sayede almıyorsunuz..veya en aza indirgiyorsunuz. Bebek bu sayede temel gelişiminde kanserojen veya farklı hastalıklar geliştiren gıdalardan havadan olabildiğince uzak kalmış oluyor.

Neyse bakalım ben istiyorum ama olacağı yok sanırım . Bir yolunu bulmam lazım sağlıklı beslenmek için, canım inşallah sizin de geçer mide bulantılarınız.
 
Ayy birebir aynı şeyleri yaşıyoruz burnuma sürekli sarımsak sogan kokusu geliyo acayip tiksindim, sanki düşük riski varmış gibi paso yatiyorum sürekli bulantı hali var, çıkarmıyorum da ama istah sıfır, prilam iciyorum cok etkilemiyo. Sen de kullaniyo musun
 
Pazartesi kontrol bakalım hayırlısı valla biliyosun ya tüp bebek de olunca insan çok tedirgib oluyır şükür senin normal olduda kurtuldun
Inan hiç öyle olmuyor hâlâ tedirginlik devam ediyor benim de . Hiç fark yok yani emin ol. Bi düzlüğe çıksak hayırlısıyla hep beraber
 
Kızartma, fast food vb. tarzı mı istiyor canınız? Bana da benzer bir durum oldu da... Belki de vücut kendince şımarmak istiyor biraz ama öte yandan bu tip şeyler yediğimde ev yemeklerine nazaran midem daha fazla bulanıyor.
 
O kadarcık zararlı gıdayla bişey olmaz, bunun için üzmeyin kendinizi. Kızartma falan canınız istiyor galiba. Bunun da bulantı gibi geçici bi süreç olduğunu düşünüyorum. Kısa bir süre kendinizi şımartın Bebek taşıyoruz o kadarcık olur.
 
Belki de hiç yemedim çünkü yıllardır tiksinirim hep, vücut şımarmak istiyor olabilir beyaz ekmek, tatlılar veya unlu mamüller, yağlı yemekler, tereyağı, paketli gıdalar, Fast food vb çok şey var da şimdi hamilelere bir toplulukta neler yediğimi açmak istemiyorum ben ne yesem rahatsız oluyorum ama öyle çok bulanmıyor.
 
Canım istemesi yok direkt yiyorum kızartmalar beyaz ekmek ve unlu mam. Tatlılar paketli gıdalar vb..Gün içinde tek sağlıklı şeyim su Belki ben abartıyorumdur ama şöyle söyleyeyim son 6 7 yıldır şekerli-unlu hiçbir ürün tüketmedim. Özellikle kendimi de tutmadım, sevmiyordum. O yüzden şimdi sevmeye, deli gibi yemeye başlayınca ani bir etki yaptı vücuduma beynime . İradem aşırı zayıf. İnşallah dediğin gibi olur canım 3 ay biter bitmez şu da kesilir. Yoksa devasa bir toksin kütlesi halinde sona gidicem.
 
Bence de biraz yoksunluktan olabilir, yıllardır yenmeyince vücut kendini şımartmak istiyordur bence de. Zamanında çok disiplinli beslenip spor yaptığımda, sonra kaçamak bulunca kaçırmıyordum. Şimdi şımartmayacaksın da ne zaman şımartacaksın Belki bunları kaçamak değil de ana öğünlere normal öğün gibi ekleyebilirsin. Bir şekilde rayına girer ayrıca çoğu kişi hiç kafaya takmadan yiyip içiyor hamileyken.
 
Ana öğün gibi yiyorum zaten umarım olmaz, teşekkür ederim canım.
 
Kızlar progestanın vajinadan fitil gibi alınanı varmış. Yan etkisi pek olmuyor diye okudum. Var mı öyle kullanan? O hap olan değildir değil mi baştan yazdırmam gerekecek?
 
Geçer geçer Çünkü aşerme de 3. ayda bitiyor
 
Kızlar progestanın vajinadan fitil gibi alınanı varmış. Yan etkisi pek olmuyor diye okudum. Var mı öyle kullanan? O hap olan değildir değil mi baştan yazdırmam gerekecek?
Aynı hap fitil olarak da kullanılabiliyor diye biliyorum ama kullanan arkadaşlar daha iyi bilir
 
Kızlar progestanın vajinadan fitil gibi alınanı varmış. Yan etkisi pek olmuyor diye okudum. Var mı öyle kullanan? O hap olan değildir değil mi baştan yazdırmam gerekecek?
Aynısı sanırım. Bana doktorum ister hap gibi kullan, istersen fitil gibi dedi. Ben hap olarak aliyorum :) uyumadan alınca çok sıkıntı olmuyor yan etkileri.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…