- 9 Ağustos 2016
- 6.339
- 20.793
- Konu Sahibi elektroforez
- #12.881
Aa canım sağol ya bakalımKızlar perşembe günü a101e bebek ürünleri geliyor, bakmak isteyen olursa
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aa canım sağol ya bakalımKızlar perşembe günü a101e bebek ürünleri geliyor, bakmak isteyen olursa
Çorba falan soyleyebılcegın bıyer varsa corbada olur canım,ben corbada cok ıcıyorum,ama öğlenleri genelde bıraz daha karbonhıdrat agırlıklı öğünler evden götürünce, sabah yumurtamı vs yersen aksam et balık tavuk turevı bısıyler dengelersınÇok karbon karbon olmaz mı ya. Var ya bebe olmasa kafama göre takılcam. Ya düzgü ne besleyemezsem kafasındayım hep öff. Anne olmak zormuş cidden artık akşamları protein alıcaz napalım
Nerden alıyorsun? Ben de aldığımda öyle oluyordu. Normal file türü yerden alıyordum. Sanırım eski avokadolar nasıl oluyor bilmiyorum donduruyorlar mı anlayamıyorum. Alışveriş sitesinden aldım. Yarın gelir büyük ihtimal memnun kalırsam size de söylerim. Sağolsun satıcı hamile olduğumu duyunca size özel paket yapıp yollayalım dedi. Umarım düzgün çıkar da hüsrana uğramamKızlar avakado demişken benim avakadolar olgunlaşma yolunda bozuluyor nasıl bozmadan olgun hale getirebilirim
Aa evet çorba da olabilir sağol canımm hepsini not edeyim de gün gün başımın çaresine bakarımÇorba falan soyleyebılcegın bıyer varsa corbada olur canım,ben corbada cok ıcıyorum,ama öğlenleri genelde bıraz daha karbonhıdrat agırlıklı öğünler evden götürünce, sabah yumurtamı vs yersen aksam et balık tavuk turevı bısıyler dengelersın
Bim a101 file karışık alıyorum bazen güzel olgunlaşıyor bazen de bozuluyor neyi yanlış yapıyorum neyi doğru yapıyorum hiç bilmiyorumNerden alıyorsun? Ben de aldığımda öyle oluyordu. Normal file türü yerden alıyordum. Sanırım eski avokadolar nasıl oluyor bilmiyorum donduruyorlar mı anlayamıyorum. Alışveriş sitesinden aldım. Yarın gelir büyük ihtimal memnun kalırsam size de söylerim. Sağolsun satıcı hamile olduğumu duyunca size özel paket yapıp yollayalım dedi. Umarım düzgün çıkar da hüsrana uğramam
Maşallah sana ben de ondan korkuyorum var ya bi anda bir açlık geliyor böyle gurul gurulKızlaar kızlaaar bugun hamılelıgımın basından beri ilk kez sabah bı cıktım evden 11 de daha yenı geldımyorgunluktan bittim,şimdide süt kaynatıyorum bebem için yogurt yapıcamhareketlı olmak ne zor sırtım belım ayak tabanlarım heryerım agrıyor ama mutluyumve yenı guncelleme mıde bulantılarım azaldıııııısizde sık acıkıyomusunuz?benım cok canuk sekerım düşüyo ya. ıns gebelık sekerı falan cıkmaz annem gebelık seker dengenı bozdu senın dedı
Bir yer de yanlış yapmıyorsun bence avokadolar dandik. Ben bayadıııırrr düzgün avokado görmedim aşeriyorum ama yoook. Son aldığım yer umudum bakalım fiyatı da pahalı değil yorumlar da güzeldiBim a101 file karışık alıyorum bazen güzel olgunlaşıyor bazen de bozuluyor neyi yanlış yapıyorum neyi doğru yapıyorum hiç bilmiyorum
Ben kullandim, doktorum kullan dedi:)kızlar ya bi sorum olcak. gebelikte fucidin krem kullanan var mı ya da oldu mu?
küvet çok ucuz değil mi ya trendyolda çok pahalılarKızlar perşembe günü a101e bebek ürünleri geliyor, bakmak isteyen olursa
tamam canım teşekkürler bir de ne için kullanmıştın acaba? benim evde var da, tragusumu deldirmiştim hamileliğimi öğrenmeden bikaç hafta evvel ama sıkıntı oluyor ya. tam iyileşiyor çocuklar bi vuruyor kulağıma gene kötü oluyor ve bu sefer baya kötü oldu. ondan sürcem galibaBen kullandim, doktorum kullan dedi:)
Trendyol da katlanabilirler var ya onlar güzel oluyor ama tekli satılmıyor galiba set olarak da pahalı evet.küvet çok ucuz değil mi ya trendyolda çok pahalılarEki Görüntüle 3484909
Tv izlerken ben de uzanıcaksam sırt üstü yatıyorum. Bazen rahatsız ediyor sağa dönüp izliyorum. Uyurken zaten sağ sol anca diğer hiç bi türlü uyuyamamKızlar sırt üstü yatıyor musunuz ? Ben sola yatıyorum uyurken ama dinlenirken hep sırt üstü dinleniyorum. Sağ tarafa yatamıyorum zaten
Ay bende istiyodum hatta a101e gelmişti katlanan küvet. Önce a101den aldım tıpa kısmı akıtıyor diye iade ettim trendyoldan aldım oda aynı çıktı. Tıpa kısımlarında sıkıntı vardı ikisininde. Alırsanız dikkat edin bence öyle pıt pıt damlatıyordu. Yorumlara bakın özellikle alırkenTrendyol da katlanabilirler var ya onlar güzel oluyor ama tekli satılmıyor galiba set olarak da pahalı evet.
küvet çok ucuz değil mi ya trendyolda çok pahalılarEki Görüntüle 3484909
Aaaa tıpa mı oluyor ben hiç bilmiyoruum. Söylediğin iyi oldu yaaAy bende istiyodum hatta a101e gelmişti katlanan küvet. Önce a101den aldım tıpa kısmı akıtıyor diye iade ettim trendyoldan aldım oda aynı çıktı. Tıpa kısımlarında sıkıntı vardı ikisininde. Alırsanız dikkat edin bence öyle pıt pıt damlatıyordu. Yorumlara bakın özellikle alırken
Bence kullan, enfeksiyon hic istemiyorlar vucutta cunku. Benim genital bolgeme yakin bir yerde kil donmesi gibi bir sey cikmisti. Yuruyemiyordum, doktor operasyon icin cagirdi, gidince etken maddesini soyledim, onu kullansam olur mu diye daha iyi olur dedi, 2 gune de rahata erdim :)tamam canım teşekkürler bir de ne için kullanmıştın acaba? benim evde var da, tragusumu deldirmiştim hamileliğimi öğrenmeden bikaç hafta evvel ama sıkıntı oluyor ya. tam iyileşiyor çocuklar bi vuruyor kulağıma gene kötü oluyor ve bu sefer baya kötü oldu. ondan sürcem galiba
Burcu göçmen var yeni ikizlere hamileymiş onu takip ediyorum bir de İlayda mert var onu takip ediyorum. Hamile saancez de var ona da bakabilirsinHamile olan influencerlardan kimleri takip ediyorsunuz? Şöyle 42-44 beden olup da hamile olan bir influencer var mı acaba bildiğiniz? Giyim konusunda biraz destek lazım bana da. Cinsiyet partisi yapacağız evde az kişi ile ama ne giysem hiç fikrim yok
ben peppycooky, Tuğba çomoğlu, mommys bird takip ediyorum. Mommys bird 20 haftalık falan diğerleri 30 haftadan büyük.Hamile olan influencerlardan kimleri takip ediyorsunuz? Şöyle 42-44 beden olup da hamile olan bir influencer var mı acaba bildiğiniz? Giyim konusunda biraz destek lazım bana da. Cinsiyet partisi yapacağız evde az kişi ile ama ne giysem hiç fikrim yok