2024 Ağustos Ayı Transfer Olacakların Paylaşım Alanı 🧿

Merhaba doktorumuz aşılama önerdi duphaston basla regle 12 gun kala 12 gün kullan sonra regl olucan 1. Ve 3. Gün arasi gel dedi asilama için işlemlere baslıcaz ancak benim regl gecikmem yok sadece 3.5 cm çikolata kistim var onu baskılamak için veriyorum dedi tam anlamadım böyle kullanan oldu mu aşılamadan önce duphaston. Konu da duphaston kullananlar görünce danışmak istedim
Canım sana veriş amacı farklı..çikolata kisti gebe kalma şansını düşürüyor o sebeple kisti baskılamak için veriyor sana..tüp bebekte kullanım amacı farklı

Arkadaşlar benim yine geceden beri dolu dolu 2 ped kadar kırmızı renkte kanamam oldu😨ne yapacağımı ne hissedeceğimi bilemiyorum..halbuki kan sulandırıcılerı kestim evde yatıyorum daha ne yapabilirim..rabbim bana da ve asıl bebeğime yardım etsin🤲🤲🤲
Sen kaçıncı haftadasın ki canım ? Doktoruna sor yada bir doktora görün derim ama

Sen kaçıncı haftadasın ki canım ? Doktoruna sor yada bir doktora görün derim ama
7 oldum..6 gün önce kanama olmuştu aynen böyle doktorum kan sulandırıcıları kesti istirahat verdi..gece tekrar kanama oldu..daha yapılacak bişey yok ki ilaçların dozlarını artırdık iğne yaptık yine..kanama durursa gidicem artık..inşallah bebeğim etkilenmemiştir🤲🤲🤲

7 oldum..6 gün önce kanama olmuştu aynen böyle doktorum kan sulandırıcıları kesti istirahat verdi..gece tekrar kanama oldu..daha yapılacak bişey yok ki ilaçların dozlarını artırdık iğne yaptık yine..kanama durursa gidicem artık..inşallah bebeğim etkilenmemiştir🤲🤲🤲
Canim doktoruna git onlar igne yapiyo serum filan takiyolar . Benimde gecen seneki gebeliginde baya adet kanamasi gibi kanamam oldu bi gün hastanemde kaldim ertesi güne hic biseyim kalmamisti. Korkma bebisin gayet iyidir kanama alanin vardir ondan cikmasi daha iyi disariya icerde bebege zarar verebilir cünkii💞🤲🏻

Canım hastaneye gitsen iyi olur bence acilde vurdukları iğne sanırım bizim kullandığımız ilaclardan çok daha güçlü ki kubi38 de yazmış bak hastaneye yatış yaptıklarında orda verdikleri ilaçlarla kanama hemen kesiliyor. Hiç riske atma en azından için daha rahat olur içini ferah tut bebek sağlıklıysa zaten her şeyi atlatacak ve doğacak 🤗

Canım hastaneye gitsen iyi olur bence acilde vurdukları iğne sanırım bizim kullandığımız ilaclardan çok daha güçlü ki kubi38 de yazmış bak hastaneye yatış yaptıklarında orda verdikleri ilaçlarla kanama hemen kesiliyor. Hiç riske atma en azından için daha rahat olur içini ferah tut bebek sağlıklıysa zaten her şeyi atlatacak ve doğacak 🤗
Amin inşallah..O iğneden yapıldım zaten sanırım o kesti ama böyle 3-4 günde bir böyle kanama olması korkutuyor beni

Amin inşallah..O iğneden yapıldım zaten sanırım o kesti ama böyle 3-4 günde bir böyle kanama olması korkutuyor beni
Benim de oluyor canım. İçerdeki kanama alanı tamamen geçene kadar olmadı normalmiş. Bebek büyüdükçe o kanama alanını baskıladığı için zamanla yok oluyormuş. Sabredicez ☺️

Kizlar nolur yardim edin herseyi deniyorum🥹
Migdem asiri yaniyor 2-3 gündürr..😞
Öncelikle herkese geçmiş olsun kanamalarınız Rabbimin izniyle geçecek dualarımdasınız🥹 sana da geçmiş olsun canım gebelikten dolayı normal değil mi 🤔 Rabbim yardımcın olsun doktoruna danıştın mı hiç

Kızlar tsh’ı sınıra yakın olan var mı? Ben de öyle çıktı bir ay sonra tekrar test yaptırmam istenildi lakin 1 ayda uzun bir süre araştırdığım kadarıyla 3.20 nin üzerindekilere ilaç veriliyormuş🤔benim 3.44 çıktı böyle de değildi şaşırdım 🤷🏻‍♀️1 ay sonra ilaca başlarsam geç kalmış olmam inşallah

Kızlar günaydın ishal olmak böyle bir dönemde kötü bir şey mi ben bu sabah oldum. En çabuk nasıl geçer aranızda olan var mı?

Kızlar günaydın ishal olmak böyle bir dönemde kötü bir şey mi ben bu sabah oldum. En çabuk nasıl geçer aranızda olan var mı?
Canım Türk kahveli bir tarif var lakin hamilelikte bunların belki de yan etkisi olabilir, olmayadabilir ya da kişiden kişiye değişebilir. En iyisi doktoruna danışmak onun haricinde muz, haşlanmış patates iyi gelir diye biliyorum dikkat et çok tüketip tersi de olmasın geçmiş olsun💐

Kızlar tsh’ı sınıra yakın olan var mı? Ben de öyle çıktı bir ay sonra tekrar test yaptırmam istenildi lakin 1 ayda uzun bir süre araştırdığım kadarıyla 3.20 nin üzerindekilere ilaç veriliyormuş🤔benim 3.44 çıktı böyle de değildi şaşırdım 🤷🏻‍♀️1 ay sonra ilaca başlarsam geç kalmış olmam inşallah
Günaydın doğal yollarla düşürmek istiyorsanız bir süre süt ve süt ürünleri tüketmemenizi tavsiye ederim. Yine hocanıza danışın tabiki, süt ve süt ürünleri tiroid değerlerini arttırıyor diye biliyorum

Günaydın doğal yollarla düşürmek istiyorsanız bir süre süt ve süt ürünleri tüketmemenizi tavsiye ederim. Yine hocanıza danışın tabiki, süt ve süt ürünleri tiroid değerlerini arttırıyor diye biliyorum
Teşekkür ederim aslında bayadır uzakta duruyordum yoğurt hariç, denemekten bir zarar gelmez 💐

Endokrine gittin mi canım başlar onlar..bir.aya kadar daha çok yükselir çünkü..ben de kullanıyorum ve 2 haftada bir istiyor doktorum

Endokrine gittin mi canım başlar onlar..bir.aya kadar daha çok yükselir çünkü..ben de kullanıyorum ve 2 haftada bir istiyor doktorum
Canım önceden gitmiştim sıkıntı yoktu şimdi gebelikten midir nedir yeni öğrendik bu kadar çıktığını ve bir ay daha beklemek istedi doktor yalnız 1 ay sonra bebiş Allah nasip derse 10 haftalık olacak geç kalmış olmaz mıyım diye düşünüyorum

Canım önceden gitmiştim sıkıntı yoktu şimdi gebelikten midir nedir yeni öğrendik bu kadar çıktığını ve bir ay daha beklemek istedi doktor yalnız 1 ay sonra bebiş Allah nasip derse 10 haftalık olacak geç kalmış olmaz mıyım diye düşünüyorum
Bence şimdi de gitmelisin..ilaç başlar sana

X