Gercekdenmi ya insallah benimkiside normaldir bes haftalik gitmisdim acilden ama keseyi gorebildik sadece haftaya sali gidicem yineBen yaşamıştım ama tekrarı olmadı üç ay sonra normal gebelik oldu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Gercekdenmi ya insallah benimkiside normaldir bes haftalik gitmisdim acilden ama keseyi gorebildik sadece haftaya sali gidicem yineBen yaşamıştım ama tekrarı olmadı üç ay sonra normal gebelik oldu
İnsallahGercekdenmi ya insallah benimkiside normaldir bes haftalik gitmisdim acilden ama keseyi gorebildik sadece haftaya sali gidicem yine
İste canım benim inşallah hayırlı sonuçlarla gelirsinSalı ya da Çarşamba tekrar gideceğim sonuçları değerlendireceğiz. Tekrar HCG istesem mı sizce @ayb00 ArasaNillGerek Candy7777 @My_Moonlight06 @Beyond the sky M Marryyj @Denizz41 M Marryyj
Sen yine de değerlendir canım bu aralar belki olmaz bu işlerKızlar bu gün bende öyle bir akıntı başladı diyorum ki acaba yeni mi çatladı yumurta. Öyle böyle değil sanki altıma yapmışım gibi yaş çamaşırım. Tam yumurta akı gibi kıvamı @ayb00 ArasaNillGerek Candy7777 @Beyond the sky @My_Moonlight06 M Marryyj @Denizz41 @Kahhve
İyiyim kuzum adet oldum işte 3 gün sürdü aynı devam sen nasılsınAmin bacım sen nasılsın
İnşallah aminİste canım benim inşallah hayırlı sonuçlarla gelirsin
Aynen hiç belli olmuyorSen yine de değerlendir canım bu aralar belki olmaz bu işler
İyi ol hep iyi ol Ben iyi değilim bu gün. Eşimin yengesi torunu olacak kızı hamile. Benimle haftası yakındı bu gün eşya almışlar mağaza kod vermiş işte bana veriyor bebek eşyası alıp köye kızına götürecek mişim. Allah'ım kadını parçalamak istiyorum. Hayır mevlid evinde olmasak diyeceğimi biliyordum da dua okunacak diye sustum. Aldım fişi eşime verdim dedim al bunu ver kuzenine alsın ben gidemem. Ya benim yaram hâlâ taze bama denecek şey mi bu. Eve geldim hüngür hüngür ağladım. Ay birde sayıyor kadın zıbın mibin diye. Ya ben kendi evladıma alıp giydiremedim ya.İyiyim kuzum adet oldum işte 3 gün sürdü aynı devam sen nasılsın
Yani hava atılacak bi konu da değil… bir de daha hassas olması lazım bu konularda. Ben olsam daha hassas olurdum karnımı bile saklardımİyi ol hep iyi ol Ben iyi değilim bu gün. Eşimin yengesi torunu olacak kızı hamile. Benimle haftası yakındı bu gün eşya almışlar mağaza kod vermiş işte bana veriyor bebek eşyası alıp köye kızına götürecek mişim. Allah'ım kadını parçalamak istiyorum. Hayır mevlid evinde olmasak diyeceğimi biliyordum da dua okunacak diye sustum. Aldım fişi eşime verdim dedim al bunu ver kuzenine alsın ben gidemem. Ya benim yaram hâlâ taze bama denecek şey mi bu. Eve geldim hüngür hüngür ağladım. Ay birde sayıyor kadın zıbın mibin diye. Ya ben kendi evladıma alıp giydiremedim ya.
Pik gibiKızlar sizce pozitif olmuş mu ovu testiEki Görüntüle 3484836
Reglden sonra ihtimaliniz olmuş sanırım ama çok çok yeni varsa da çıkmayabilir bence adet tarihinizi bekleyinKızlar bende geldim, son adet tarihim 12.09.24, BAT 11.10.24 ama geçen ay ağustosta ben düşük yaşadım 6. Haftada reglim beklenen tarihte geldi ama bittiği günün ertesi günü beyaz akıntım oldu reglden bir gün sonra yumurtlama olmuş olabilirmi sizce ? Kafam karışık . Yarın test yapsam çıkarmı daha 12 gün var
Aşağıya takvimini ekledim
Hey allahım yarabbim Allah akıl fikir versin bu insanlara. Ne kadar ayıp. Senin yaran daha taptaze nispet yapar gibi art niyetliyse eğer Allah a havale et kuşum her şey emin ol dönüp dolaşıp olacağına varıyor çünküİyi ol hep iyi ol Ben iyi değilim bu gün. Eşimin yengesi torunu olacak kızı hamile. Benimle haftası yakındı bu gün eşya almışlar mağaza kod vermiş işte bana veriyor bebek eşyası alıp köye kızına götürecek mişim. Allah'ım kadını parçalamak istiyorum. Hayır mevlid evinde olmasak diyeceğimi biliyordum da dua okunacak diye sustum. Aldım fişi eşime verdim dedim al bunu ver kuzenine alsın ben gidemem. Ya benim yaram hâlâ taze bama denecek şey mi bu. Eve geldim hüngür hüngür ağladım. Ay birde sayıyor kadın zıbın mibin diye. Ya ben kendi evladıma alıp giydiremedim ya.
Kızın suçu yok suçlu anası ya sen biliyorsun benim durumumu. Elime tutuşturdu 300 TL indirim kuponu mu ney bebek eşyası alacak mişim kızına. Ay bir sinir oldum. Neyse eşim halletti sonraYani hava atılacak bi konu da değil… bir de daha hassas olması lazım bu konularda. Ben olsam daha hassas olurdum karnımı bile saklardım
10 günü geçsin tekrar kan verirsin. Var sende bir şeyler kuzumGecikmemin 7. Günü, 3. Günü yaptırdığım kan tahlili negatif, akıntımın maşallahı var günlük pedden normal pede geçtim, kasık ağrılarım neredeyse bitti ama çok halsizim, başımda sanki biri oturuyor gibi, ateş basıyor ama ateşim 36.2 civarı, testler negatif. Tüm dünyayı yok edesim var şu an
Aynen öyle bacım art niyet var mı yok mu Allah ile onun arasında ben Allah'a havale ediyorum. Akıllısı bizi bulmaz delisi peşimizden ayrılmaz kuzum naparsin.Hey allahım yarabbim Allah akıl fikir versin bu insanlara. Ne kadar ayıp. Senin yaran daha taptaze nispet yapar gibi art niyetliyse eğer Allah a havale et kuşum her şey emin ol dönüp dolaşıp olacağına varıyor çünkü