Ağustos-Eylül Gebelik Planlayanlar🍀🤰💗

Aynen öyle bacım art niyet var mı yok mu Allah ile onun arasında ben Allah'a havale ediyorum. Akıllısı bizi bulmaz delisi peşimizden ayrılmaz kuzum naparsin.
Ben olsam daha yanlış anlaşılmıyım diye çabalarım da işte bu yenge teyze hala yaşları biraz cahil aman nolcak modundalar en iyisi Allah a havale etmek kuzum boşver herkes yaptığından utansın

Candy7777 Candy7777 canım ben bu ayı haber vermeyi unutmuşum girmemiştim çok 2 sat bat ise 9 Eylül bakalım hala gelen giden yok bugün sabah test yaptım aslında bozuk çıktı hiç ilerlemedi idrar 2 çizgide yoktu bomboş kaldı öyle yarın tekrar alıp yapıcam

Kizlar benim keseye bakarmisiniz? Doktor 5 haftalik dedi ama kese bos gibi geldi hic birsey anlamadim bu hafta aonu tekrar doktora gitmem lazim mis alttan muane oldum baskalarinin ultrasonu daha guzel gozukyor korkuyorum da…

Eklentiler

• IMG_7736.jpeg
    IMG_7736.jpeg
    129,8 KB · Görüntüleme: 21
  • Beğen
Reactions: As6
Ben olsam daha yanlış anlaşılmıyım diye çabalarım da işte bu yenge teyze hala yaşları biraz cahil aman nolcak modundalar en iyisi Allah a havale etmek kuzum boşver herkes yaptığından utansın
Aynen bende öyle yani cümlelerimi bile seçerim. Hani derler ya insan yaşlandıkça çocuklasir doğru bir yerde

Benim yumurtlamadan beri hem kremsi hem peynir kesiği gibi akıntım var
Kaşıntı koku falanda yok mantar zannettim ama galiba değil
Mantar olunca kaşıntı oluyormuş
Bende hep oluyor beyaz akıntı sonra geçiyor
Benim hiç biseyim yok valla akıntı oluyor bazen onada alıştığım için hiç biseye yormuyorum hatta burayada girmiyorum o derece yani 😂 hakkında hayırlısı olsun kuuzum inşallah gebe kalırsın bu ay kaç günün var bana haber ver mutlaka

• Beğen
Kizlar benim keseye bakarmisiniz? Doktor 5 haftalik dedi ama kese bos gibi geldi hic birsey anlamadim bu hafta aonu tekrar doktora gitmem lazim mis alttan muane oldum baskalarinin ultrasonu daha guzel gozukyor korkuyorum da…
Yolk sac var canım bu boş gebelik değil demek ama bu tarz şeyleri gebelik planlayanlar grubuna yazmazsan hassas olsan daha iyi olur buradakiler yıllardır gebe kalmak isteyen insanlar, anneler grupları var oraya yazarsan herkes yardımcı olur 🥰hem ne demek başkalarının ultrasonu daha güzel gözüküyor dkkcldlc

Benim hiç biseyim yok valla akıntı oluyor bazen onada alıştığım için hiç biseye yormuyorum hatta burayada girmiyorum o derece yani 😂 hakkında hayırlısı olsun kuuzum inşallah gebe kalırsın bu ay kaç günün var bana haber ver mutlaka
Sağol cnm bnde senle aynı 12 eylülde adet olmuştum 9 u gibi en geç olmam lazım

Bide ben hep rüya görüyorum psıkolojık mi bilmiyom.
Gebelik testi gördüm geçen seviniyodum gördüm diye 😃
Sonra biri bayıldı rüyamda diyorum sen hamilesin😃 oda sen hamilesin diyor
Bide hep adete yakın eger gebelik düşünüyorsam o ay,kan görüyorum bi kaç gün sonrada gercekden adet oluyorum
Sende oluyor mu öle bişeyler

Bide ben hep rüya görüyorum psıkolojık mi bilmiyom.
Gebelik testi gördüm geçen seviniyodum gördüm diye 😃
Sonra biri bayıldı rüyamda diyorum sen hamilesin😃 oda sen hamilesin diyor
Bide hep adete yakın eger gebelik düşünüyorsam o ay,kan görüyorum bi kaç gün sonrada gercekden adet oluyorum
Sende oluyor mu öle bişeyler
Rüya görüyorum ara sıra hep bilinçaltıyla ilgili oluyor rüyalar çok istendiği için 💜 çok düşünmemeye çalış ama kan mevzusunu yaşamıyorum bir kere yaşadım geçenlerde o şaşırttı beni ama çok düşünmüştüm o zaman

• Beğen
X