Selam kızlar, yaklaşık 2 aydır Fransa'dayim çok yoğun ve yorucu geçiyor, herkes gibi
Arada girip bakıyorum ne yaptiniz diye
@Banuu8 gece beslenmesini bende kesmeye karar verdim. Kızım 4 aylıkken Pınar Sibirsky 'den uyku eğitimi almıştım ve çok güzel düzene girmiştik. Sonra işin kolayına kaçıp uykuya geçişlerde meme verdim ve meme destekli uyumaya başladı. Tamamen benim hatam! Bu minnaklar gece acikmiyor tamamen alışkanlık ve emzik niyetine bizi kullanıyorlar. Bu arada meme destekli uyumaya alıştığı için emziği de bıraktı. Çarşamba günü tr ye dönüyorum ve pazartesi tekrar uyku eğitimi ve gece beslemesini bırakmaya başlayacağım. 3 gun ile 1 hafta arası sürecek. Evet ağlayacak ama alışacak. Sonra ikimizde rahat edeceğiz. Enerjim bitik, yorgunum
Belki maximum 1 hafta zorlanacagim ama sonrası harika olacak.
Pınar sibirsky nin YouTube videolarını izlemenizi tavsiye ederim.
Bu arada araba yolculuğu 3 saati geçtiğinde feryat figan kopuyor. Uykusu geldiğinde yola çıkıyoruz, 30 DK ya da 1 saat uyuyor. Sonra oyalamasi off çok zor
Haftaya uçak yolculuğum var şans dileyin. Gelirken acaip zorlandım, yaklaşık 4 saat sürüyor. Birde Samsun'a bağlantılı ucusum var, şimdiden stres bastı.