- 1 Mayıs 2020
- 231
- 139
Şükür kolay geçti, umarım hamile kalmaya etkisi olurBöyle yaparsan daha çok acır rahat olmaya çalış
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Şükür kolay geçti, umarım hamile kalmaya etkisi olurBöyle yaparsan daha çok acır rahat olmaya çalış
Cok uzuldum.Ne desek kelimeler yetersiz kaliyor.Rabbim acinizi hafifletsin en hayirli zaman da saglikli sihhatli evlatlar nasip eylesin. Kalbinize ve bedeninize sifalar diliyorumCanım kızlar ben bebeğim kalbi durduğu için kürtaj oldum. hayırlısı böyleymiş umarım sizler sağlıcakla bebişlerinizle kavuşursunuz inşallah
Yani her ihtimale larşı fik fike devam et kuzum sen bereketli günler bugünler öyle görünüyorKızlar bu gün bende öyle bir akıntı başladı diyorum ki acaba yeni mi çatladı yumurta. Öyle böyle değil sanki altıma yapmışım gibi yaş çamaşırım. Tam yumurta akı gibi kıvamı A ayb00 ArasaNillGerek Candy7777 B Beyond the sky My_Moonlight06 M Marryyj Denizz41 Kahhve
Kız daha yeni yumurtluyor olmayasın değerlendir bence kaçırmaKızlar bu gün bende öyle bir akıntı başladı diyorum ki acaba yeni mi çatladı yumurta. Öyle böyle değil sanki altıma yapmışım gibi yaş çamaşırım. Tam yumurta akı gibi kıvamı A ayb00 ArasaNillGerek Candy7777 B Beyond the sky My_Moonlight06 M Marryyj Denizz41 Kahhve
Oo fik fik tam gaz bizdeYani her ihtimale larşı fik fike devam et kuzum sen bereketli günler bugünler öyle görünüyor
Bence de öyle ama doktor çatladı demişti.Kız daha yeni yumurtluyor olmayasın değerlendir bence kaçırma
Belkide arkadan gelen yumurta vardır o çatlamıştırBence de öyle ama doktor çatladı demişti.
Olabilir tabi mutlaka degerlendir. Doktora gittiginde adet dongunu de sorabilirsin. Adet ve ara kanamalarin ayrimi hakkinda bilgi alirsan verimli gunleri degerlendirmen acisindan daha iyi olur.Kızlar bu gün bende öyle bir akıntı başladı diyorum ki acaba yeni mi çatladı yumurta. Öyle böyle değil sanki altıma yapmışım gibi yaş çamaşırım. Tam yumurta akı gibi kıvamı A ayb00 ArasaNillGerek Candy7777 B Beyond the sky My_Moonlight06 M Marryyj Denizz41 Kahhve
Aynen olabilir benim de aklıma o geldi.Belkide arkadan gelen yumurta vardır o çatlamıştır
Salı ya da Çarşamba gidecem işteOlabilir tabi mutlaka degerlendir. Doktora gittiginde adet dongunu de sorabilirsin. Adet ve ara kanamalarin ayrimi hakkinda bilgi alirsan verimli gunleri degerlendirmen acisindan daha iyi olur.
Ohh misss haydi işin rast gelsin bacımOo fik fik tam gaz bizde
Amin bacım sen nasılsınOhh misss haydi işin rast gelsin bacım
Korkmayın umarım bir şey olmaz benim arkadaşlarımda kanama sorunu yaşadılar progestan fitil ve ağızdan bazende iğne kullandılar çok şükür onların 4. Aydan sonra kesildi kanamaları ve sağlıkla dünyaya getirdilerArkadaşlar tüp bebek tedavisi ile ikizlere hamileyim 11. Haftalıkken yani geçen hafta kanamam oldu hemen acile gittim sonra sabahı doktorumada gittim bi kaç gün sonra başka doktorada gittim bebekler yaşıyor kanama alanı yok dediler ben günde 5 tane progestan fitil ve 3 günde bir promester iğne vuruyorum zaten ilaç kullanıyorsun yapacak bir şey yok deyip eve yolladılar düşük olacaksa olacak dediler 1 hafta koyu kırmızı koyu kahverengi kanama oluyordu pazartesi gece bu kanama sulu şekilde yoğun kırmızıya döndü doktora gittim bebekler yaşıyor kanama alanı yok ilaçlarına devam deyip eve yolladı ama kanamam durmuyor bebeklerimi kaybedeceğim diye çok korkuyorum
Çok teşekkür ederim amin inşallah benimde tez zamanda kanamam tamamen kesilir hamileliğim sağlıklı bir şekilde devam eder sağlıkla kucağıma alırımKorkmayın umarım bir şey olmaz benim arkadaşlarımda kanama sorunu yaşadılar progestan fitil ve ağızdan bazende iğne kullandılar çok şükür onların 4. Aydan sonra kesildi kanamaları ve sağlıkla dünyaya getirdiler
Hafif yürüyüş bile yapmaları yasaktı ama çoğu kez ayaklarını dikerek uzanıyorlardı uzun süre ayakta kalmamaya dikkat ettiler sizde bunlara dikkat edin bi kaç ay dişinizi sıkın sonra sizin de düzelir inşallahÇok teşekkür ederim amin inşallah benimde tez zamanda kanamam tamamen kesilir hamileliğim sağlıklı bir şekilde devam eder sağlıkla kucağıma alırım
Teşekkür ederim dikkat ediyorum uzanıyorum hep inşallah düzelirHafif yürüyüş bile yapmaları yasaktı ama çoğu kez ayaklarını dikerek uzanıyorlardı uzun süre ayakta kalmamaya dikkat ettiler sizde bunlara dikkat edin bi kaç ay dişinizi sıkın sonra sizin de düzelir inşallah
Ben yaşamıştım ama tekrarı olmadı üç ay sonra normal gebelik olduKizlar bos gebelik gecirip sonradan saglikli gebelik yasayn oldumu bir bos gebeligim var suan 5+3 hamileyim pazartesi randovum var acaba bu bos gebelik tekrar edermi