Ağustos-Eylül Gebelik Planlayanlar🍀🤰💗

Canım kızlar ben bebeğim kalbi durduğu için kürtaj oldum. hayırlısı böyleymiş🥺 umarım sizler sağlıcakla bebişlerinizle kavuşursunuz inşallah ❤️
Cok uzuldum.Ne desek kelimeler yetersiz kaliyor.Rabbim acinizi hafifletsin en hayirli zaman da saglikli sihhatli evlatlar nasip eylesin. Kalbinize ve bedeninize sifalar diliyorum❤️

Arkadaşlar tüp bebek tedavisi ile ikizlere hamileyim 11. Haftalıkken yani geçen hafta kanamam oldu hemen acile gittim sonra sabahı doktorumada gittim bi kaç gün sonra başka doktorada gittim bebekler yaşıyor kanama alanı yok dediler ben günde 5 tane progestan fitil ve 3 günde bir promester iğne vuruyorum zaten ilaç kullanıyorsun yapacak bir şey yok deyip eve yolladılar düşük olacaksa olacak dediler 1 hafta koyu kırmızı koyu kahverengi kanama oluyordu pazartesi gece bu kanama sulu şekilde yoğun kırmızıya döndü doktora gittim bebekler yaşıyor kanama alanı yok ilaçlarına devam deyip eve yolladı ama kanamam durmuyor bebeklerimi kaybedeceğim diye çok korkuyorum

Kızlar bu gün bende öyle bir akıntı başladı diyorum ki acaba yeni mi çatladı yumurta. Öyle böyle değil sanki altıma yapmışım gibi yaş çamaşırım. Tam yumurta akı gibi kıvamı A ayb00 ArasaNillGerek ArasaNillGerek Candy7777 Candy7777 B Beyond the sky My_Moonlight06 My_Moonlight06 M Marryyj Denizz41 Denizz41 Kahhve Kahhve
Olabilir tabi mutlaka degerlendir. Doktora gittiginde adet dongunu de sorabilirsin. Adet ve ara kanamalarin ayrimi hakkinda bilgi alirsan verimli gunleri degerlendirmen acisindan daha iyi olur.

Arkadaşlar tüp bebek tedavisi ile ikizlere hamileyim 11. Haftalıkken yani geçen hafta kanamam oldu hemen acile gittim sonra sabahı doktorumada gittim bi kaç gün sonra başka doktorada gittim bebekler yaşıyor kanama alanı yok dediler ben günde 5 tane progestan fitil ve 3 günde bir promester iğne vuruyorum zaten ilaç kullanıyorsun yapacak bir şey yok deyip eve yolladılar düşük olacaksa olacak dediler 1 hafta koyu kırmızı koyu kahverengi kanama oluyordu pazartesi gece bu kanama sulu şekilde yoğun kırmızıya döndü doktora gittim bebekler yaşıyor kanama alanı yok ilaçlarına devam deyip eve yolladı ama kanamam durmuyor bebeklerimi kaybedeceğim diye çok korkuyorum
Korkmayın umarım bir şey olmaz benim arkadaşlarımda kanama sorunu yaşadılar progestan fitil ve ağızdan bazende iğne kullandılar çok şükür onların 4. Aydan sonra kesildi kanamaları ve sağlıkla dünyaya getirdiler

Korkmayın umarım bir şey olmaz benim arkadaşlarımda kanama sorunu yaşadılar progestan fitil ve ağızdan bazende iğne kullandılar çok şükür onların 4. Aydan sonra kesildi kanamaları ve sağlıkla dünyaya getirdiler
Çok teşekkür ederim amin inşallah benimde tez zamanda kanamam tamamen kesilir hamileliğim sağlıklı bir şekilde devam eder sağlıkla kucağıma alırım

Çok teşekkür ederim amin inşallah benimde tez zamanda kanamam tamamen kesilir hamileliğim sağlıklı bir şekilde devam eder sağlıkla kucağıma alırım
Hafif yürüyüş bile yapmaları yasaktı ama çoğu kez ayaklarını dikerek uzanıyorlardı uzun süre ayakta kalmamaya dikkat ettiler sizde bunlara dikkat edin bi kaç ay dişinizi sıkın sonra sizin de düzelir inşallah

X