Çok geçmiş olsun tez zamanda şifa bulsun inşallahAnneme kanser teşhisi kondu onun hastane işleri var biraz yoruldum o yaptı sanırım korkusu yetti bana
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok geçmiş olsun tez zamanda şifa bulsun inşallahAnneme kanser teşhisi kondu onun hastane işleri var biraz yoruldum o yaptı sanırım korkusu yetti bana
Çok geçmiş olsun inşallah en kısa zamanda sağlığına kavuşur anneciğinizAnneme kanser teşhisi kondu onun hastane işleri var biraz yoruldum o yaptı sanırım korkusu yetti bana
Amin inşallah Allah razı olsunÇok geçmiş olsun tez zamanda şifa bulsun inşallah
Amin inşallah Allah razı olsun teşekkür ederimÇok geçmiş olsun inşallah en kısa zamanda sağlığına kavuşur anneciğiniz
Sizinde annenize geçmiş olsun Rabbim tekrarını yaşatmasın inşallah Bizde bu günleri görürüz inşallahOncelikle cok gecmis olsun, annenizin moralini yuksek tutmaya calisin benim annemde 2 kere kanseri atlatti psikolojinizi anlayabiliyorum. Allah sifa versin insallah anneniz iyi olacak
Ya belki size çok saçma gelebilir daha 10+0 dayım ama bende bazen Bi şeyler hissediyorum sanki anlık 1-2 snArkadaşlar başta "yok değildir" dedim ama ben basbaya bebeğimin hareket ettiğini hissediyorum. Hissettiğim nokta göbek deliğinin sol üst çaprazı. O yüzden bağırsak hareketi olamaz. Doktor ultrasonda bakarken tam da o kısımdan bakıyordu. İki üç gündür hissediyordum ama daha çok erken diye düşünmüştüm. Az önce uzanırken çok net hissettim. Anlık bir kıpırtı. İkinci gebelik olduğu için bebek hareketinin nasıl olduğunu da biliyorum. Şuanda 14. Haftadayız. Hatta happymom uygulamasında da böyle diyor. Eki Görüntüle 3484690
Tesekkur ederim insallah moralinizi yuksek tutun ve inanin lutfen annenizde basaracakSizinde annenize geçmiş olsun Rabbim tekrarını yaşatmasın inşallah Bizde bu günleri görürüz inşallah
Nasıl ve hangi şehirde yaptırdınızgünaydın kızlar bakalım grupta ilk cinsiyeti kim öğrenecek benim randevum 7 ekimde hem fetal sonucu öğreneceğiz hemde ultrason ile cinsiyet bakılacak. Şimdiden bir heyecan zaman geçmiyor.
Hadi hayırlı olsun benimki ultrasonda sırt üstü yüzüyordu yuvarlanıyordu 2 dk durmadı ama hiç hissetmiyorum valla hadi bakalım gelecek haftalarda bize de yüklenir bu özellik inş 12+3Arkadaşlar başta "yok değildir" dedim ama ben basbaya bebeğimin hareket ettiğini hissediyorum. Hissettiğim nokta göbek deliğinin sol üst çaprazı. O yüzden bağırsak hareketi olamaz. Doktor ultrasonda bakarken tam da o kısımdan bakıyordu. İki üç gündür hissediyordum ama daha çok erken diye düşünmüştüm. Az önce uzanırken çok net hissettim. Anlık bir kıpırtı. İkinci gebelik olduğu için bebek hareketinin nasıl olduğunu da biliyorum. Şuanda 14. Haftadayız. Hatta happymom uygulamasında da böyle diyor. Eki Görüntüle 3484690
Bu yazıyı 2023 Aralık annelerinden kopyaladım :) ilk sayfadaki listenin başına yazmışlar. Bizde oraya yazarsak bulup ulaşması kolay olur Cizi22Merhaba değerli anne adayları,
bu tatlı süreci hep birlikte geçiriyoruz
Hastane çıkışı hazırlarken öncelikle yeterli boyutta bir valiz gerekiyor. Bunun dışında;
Anne için;
Bebek için;
- Lohusa takımı (2 takım yeterli olacaktır)
- Bol miktarda iç çamaşırı/atlet, terlik
- 1-2 çift çorap
- Lohusa pedi, depend
- Havlu
- Taburcu günü için rahat kıyafetler
- Göğüs pompası ve göğüs pedi
- Emzirme sütyeni
- Göğüs ucu kremi
- Şampuan ve saç kremi
- Diş fırçası ve diş macunu
- Vücut nemlendirici losyon ve dudak kremi (çekim için makyaj yapacaksanız makyaj malzemesi, bebeğe gelmemesi için çok uçuşan toz malzeme kullanılmaması tavsiye ediliyor)
- Tesettürlüyseniz pamuklu şal ya da eşarp
- Kirli kıyafetler için torba (poşette olur).
Doğumdan hemen sonra hem annenin hem de bebeğin giyeceği kıyafetleri ayrı bir torbaya koyup üzerine “hemşireye verilecek” ibaresi yazmanız kolaylık sağlayacaktır.
- Tulum
- Çıtçıtlı body,
- Eldiven, zıbın, yelek veya hırka
- Çorap
- Şapka (bunların hepsi hastane çıkışında mevcut, 2 adet hastane çıkışı yeterli olacaktır)
- Ağız mendili (5adet yeterli)
- Banyo havlusu (bazı anneler tarafından gerek görülmüyor)
- Mevsime uygun kalınlıkta battaniye (hem puset içine hem bebeğe olmak üzere iki adet yeterli)
- Biberon ve emzik (bazı anneler tarafından gerek görülmüyor)
- Alt değiştirme örtüsü
- Bebek bezi (10 adet yeterli olacaktır),
- Islak mendil, temizleme pamuğu
- Pişik kremi
- Bebek şampuanı (bazı anneler tarafından gerek görülmüyor)
- Puset, anakucağı.
Kullanabileceğiniz temiz içerikli örnek pişik önleyici krem markaları;
Badger, bubchen, earthmamaorganics, ecowell, evomere, incia, kokosobaby, mambinoorganicsskincare, minorisbaby, mumsynatural, naturalivebeuty, penaten, purmama, shooshatrulyorganic, yesilmarka pişik kremi.
Kullanabileceğiniz temiz içerikli örnek şampuan markaları;
Agarta, babyme, ecowell, earth mama, evomere, halallesofficial, hipp, logona, mambinoorganicsskincare, minidolin, minoris, naturalivebeuty, siveno, yeşil marka, thinkbaby, urtekram organik, biopedia, mk bebek şampuanı, dermakidda, moms green kids, baby Icon.
Kullanabileceğiniz temiz içerikli örnek bebek çamaşır deterjanları;
Babyme granül, momsgreen, dalan granül, dalin granül, duru granül, ugreenclean, incia, minoris, siveno, roa.
Doğrudur canım ikinci gebelikte erkenden hissediliyormuş zaten :) Ben de iple çekiyorum hissedeceğim günü <3Arkadaşlar başta "yok değildir" dedim ama ben basbaya bebeğimin hareket ettiğini hissediyorum. Hissettiğim nokta göbek deliğinin sol üst çaprazı. O yüzden bağırsak hareketi olamaz. Doktor ultrasonda bakarken tam da o kısımdan bakıyordu. İki üç gündür hissediyordum ama daha çok erken diye düşünmüştüm. Az önce uzanırken çok net hissettim. Anlık bir kıpırtı. İkinci gebelik olduğu için bebek hareketinin nasıl olduğunu da biliyorum. Şuanda 14. Haftadayız. Hatta happymom uygulamasında da böyle diyor. Eki Görüntüle 3484690
Çok geçmiş olsun, Rabbim şifasını versinAnneme kanser teşhisi kondu onun hastane işleri var biraz yoruldum o yaptı sanırım korkusu yetti bana
Ben kettle ve süt yapıcı humana çay da almıştım yanıma. Yine mama götürmüştüm. Sezaryen doğumdan çıkar çıkmaz hemen emzirecek enerjim yoktu. Çok işime yaradılar. Bir de lohusa takımının yanına lohusa geceliği almıştım, sezaryenden çıkınca hemen üstüme geçirmiştim geceliği, hem muayeneler için kolay olmuştu hem de ilk aşamada pijama giyecek kadar doğrulamadım yerimde.Merhaba değerli anne adayları,
bu tatlı süreci hep birlikte geçiriyoruz
Hastane çıkışı hazırlarken öncelikle yeterli boyutta bir valiz gerekiyor. Bunun dışında;
Anne için;
Bebek için;
- Lohusa takımı (2 takım yeterli olacaktır)
- Bol miktarda iç çamaşırı/atlet, terlik
- 1-2 çift çorap
- Lohusa pedi, depend
- Havlu
- Taburcu günü için rahat kıyafetler
- Göğüs pompası ve göğüs pedi
- Emzirme sütyeni
- Göğüs ucu kremi
- Şampuan ve saç kremi
- Diş fırçası ve diş macunu
- Vücut nemlendirici losyon ve dudak kremi (çekim için makyaj yapacaksanız makyaj malzemesi, bebeğe gelmemesi için çok uçuşan toz malzeme kullanılmaması tavsiye ediliyor)
- Tesettürlüyseniz pamuklu şal ya da eşarp
- Kirli kıyafetler için torba (poşette olur).
Doğumdan hemen sonra hem annenin hem de bebeğin giyeceği kıyafetleri ayrı bir torbaya koyup üzerine “hemşireye verilecek” ibaresi yazmanız kolaylık sağlayacaktır.
- Tulum
- Çıtçıtlı body,
- Eldiven, zıbın, yelek veya hırka
- Çorap
- Şapka (bunların hepsi hastane çıkışında mevcut, 2 adet hastane çıkışı yeterli olacaktır)
- Ağız mendili (5adet yeterli)
- Banyo havlusu (bazı anneler tarafından gerek görülmüyor)
- Mevsime uygun kalınlıkta battaniye (hem puset içine hem bebeğe olmak üzere iki adet yeterli)
- Biberon ve emzik (bazı anneler tarafından gerek görülmüyor)
- Alt değiştirme örtüsü
- Bebek bezi (10 adet yeterli olacaktır),
- Islak mendil, temizleme pamuğu
- Pişik kremi
- Bebek şampuanı (bazı anneler tarafından gerek görülmüyor)
- Puset, anakucağı.
Kullanabileceğiniz temiz içerikli örnek pişik önleyici krem markaları;
Badger, bubchen, earthmamaorganics, ecowell, evomere, incia, kokosobaby, mambinoorganicsskincare, minorisbaby, mumsynatural, naturalivebeuty, penaten, purmama, shooshatrulyorganic, yesilmarka pişik kremi.
Kullanabileceğiniz temiz içerikli örnek şampuan markaları;
Agarta, babyme, ecowell, earth mama, evomere, halallesofficial, hipp, logona, mambinoorganicsskincare, minidolin, minoris, naturalivebeuty, siveno, yeşil marka, thinkbaby, urtekram organik, biopedia, mk bebek şampuanı, dermakidda, moms green kids, baby Icon.
Kullanabileceğiniz temiz içerikli örnek bebek çamaşır deterjanları;
Babyme granül, momsgreen, dalan granül, dalin granül, duru granül, ugreenclean, incia, minoris, siveno, roa.
Evet benimde rahim ters tek sıkıntı ultrasonda ilk haftalar görünmüyordu vajinal bakılıyo 2.hamileliğim ama ilkinde ne zaman hissetmeye başladım hatırlamıyorum ama bu kadarda erken hissetmemişimdir diye düşünüyorumdoktor rahmimin arkaya dönük olduğunu söyledi. Bi problem teşkil etmiyormuş zaten ama belki hareketleri sizlerden geç hissedebilirim diye düşündüm. Benim gibi olan var mı acaba tecrübeli annelerden?
Bizim haftamız aynı. Benim de oldu birkaç gün önce iki gün üst üste. Doktora gittim. Bir şey yok çok şükür . Kendini fazla yorma diyor.Merhaba arkadaşlar 3 gündür geçmeyen kasık ağrım var. Çok şiddetli değil ama belirgin bir ağrı özellikle sağ tarafta. Geçmeyen kasık ağrısı olan var mı ?