2021 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;


  • Ankete Katılan
    302
Emin ol canım bulantı olunca da sağlıklı beslenmiyorsun. Ve sürekli midenin bulandığını, evinden iğrendiğini, çamaşır deterjanı ve sabunun kokusundan bile öğürdüğünü düşünsene. İnanki olmasın bulantın. Keşke benimki de olmasaydı. Kiloyu rahat verirsin. Ama bu bulantı çok fena.
 
Ahahah sorma zaten litrelerce su içiyoruz daha ne kadar içecez bilmiyorum yani Meyve suyu ayran falanda içelim bari yoksa sudan soğucaz bu gidişle
 
Ikisi de ucu pis değnek için rahat edecekse diyetisyene bir git, kendine engel olabileceksen, aklıma baska bisey gelmedi ilk 3 ay vucutta sasiriyor sonra duzene girer insallah
Bir işe pek yarayacağını zannetmiyorum. Ne yemem gerektiğini baya biliyorum inşallah iştahım güzel şeyler ister ve sizin de biran önce geçer mide bulantılarınız.
 
Ben nub bilmiyorum ama erkeğe çok benziyoor canım hayırlısı olsun inşallah
 
Kilo değil aslında derdim zararlı gidalar, biraz takıntılıydım bu konuda.. boyuma göre zaten 58 kilo olmam lazım. İnşallah sizin mide bulantılarınız geçer benim de eski beslenme düzenim tekrar yoluna girer.
 
Nub biraz araştırdım oradaki çıkıntılı 30 dereceden fazla eğimliyse erkek diyorlar canım yanlış anlamasıysam yani bilen biri de düzeltebilir erkek gibi canım rabbim sağlıklı şekilde kucağına almayı nasip etsin.
 
Evet bende oyle okudum, his olarak erkek hissediyorum ben de zaten ama cevremdeki herkes kiz diyor bakalim
 
Merhaba benim de bugün doktor kontrolum vardı. Ultrasona göre 8+5. Ben de bebek görüntüsü görürüm diye bekliyorum ama böyle yuvarlak tombik bir şey göründü. Gelişimi gayet iyi dedi doktorum.
 
ben de içiyorum canım dediğin gibi hepsi düşük doz herhalde.
 
Mide bulantısı çok kötü hiç istemeyin ben de bulantılarımdan dolayı bir şey yiyemiyorum. Bebeğimi besleyemiyorum diye üzülüyorum. Su bile midemi bulandırıyor. Mutfağıma giremiyorum. Her yer pis kokuyormuş gibi geliyor. Telefon ekranına bakınca bile midem bulanıyor. Evde vakit geçmiyoe bu şekilde. 12. Haftama gireyim de kurtulayım diye gün sayıyorum. Kiloyu doğumdan sonra verirsiniz inşallah. Şu an yiyin için gebeliğin keyfini çıkarın.
 
Aman kofi sağlıklı olsunda şu kanama alanından bi kurtulum da 20 gündür yatıyorumama malesef alan kaybolmuyor
Kaybolur çiçeğim inşaallah. Kaçıncı haftaya çıkmışsın. Bişey olmaz Allah'ın izniyle. Ne zaman kontrolün? Görürsün belki cinsiyeti
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…