2024 Ağustos Ayı Transfer Olacakların Paylaşım Alanı 🧿

Sevindim..koşmakla birşey olmaz ama belli de olmaz..temiz hava ve değişiklik iyidir kafanı dağıtırsın biraz..bu arada bebişler de güzel güzel büyür inşallah 🤲🥰
Ay inşallah. Bu hafta biraz yememe içmeme özen göstereceğim. Haftalarına yetişseler,kalpleri de hızlı hızlı ataa daha ne isterim 🙏🏻

İlk tedavinde beta bu kadar yüksek mi başlamıştı peki? Kanaman olmuş muydu kalp sesini duymuş muydunuz çok geçmiş olsun Rabbim bir daha yaşatmasın

İlk tedavinde beta bu kadar yüksek mi başlamıştı peki? Kanaman olmuş muydu kalp sesini duymuş muydunuz çok geçmiş olsun Rabbim bir daha yaşatmasın
250 çıkmıştı sonra 500 1000 diye artmıştı 15 binlerde sorun oluştu düşük yaptım

Evet hepsini kullandım. Estrofem prednol duphaston coraspin progestan fitil ve progestan iğne. Estrofemi ve prednolü 10.hafta itibariyle bıraktık. Duphaston ve progestan iğneler 12.hafta son. Progestan fitil 16.hafta bırakacağım. Coraspin 34.haftaya kadar devam dedi hocamız
Merhaba doktorumuz aşılama önerdi duphaston basla regle 12 gun kala 12 gün kullan sonra regl olucan 1. Ve 3. Gün arasi gel dedi asilama için işlemlere baslıcaz ancak benim regl gecikmem yok sadece 3.5 cm çikolata kistim var onu baskılamak için veriyorum dedi tam anlamadım böyle kullanan oldu mu aşılamadan önce duphaston. Konu da duphaston kullananlar görünce danışmak istedim

X