- 3 Kasım 2017
- 4.598
- 7.860
- 35
- Konu Sahibi elektroforez
- #12.841
evet ya baya büyükYaa maşallah kendini göstermiş iyice minik
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
evet ya baya büyükYaa maşallah kendini göstermiş iyice minik
Benim de hic anlasilmiyoe kimse anlamiyorKızlar göbüşler ne güzel ya biz de 15+0 ız ben de göbek yok yani imkansız birinin hamile olduğumu anlaması üzülüyorum çıksın istiyorum hemen.
onu fark etmemişim bak ordan fırtlamışOy maşallah fotodaki diğer detaya da bayıldım minnoş bir kız oyun oynuyor
Benimde ağrıyor parol içtim bendeeKızlar benim bugün biraz karnım ağrımaya başladı, çok korkuyorum.. Şekerli su içtim ama içim hiç rahat değil..
Yaa harika gerçekten ben de çok yürüdüm ama bir kilo gelmiş gene gerçi belki iki gelecekken yürüyüşle bir geldi onu da bilemiyorumBen de bu hafta dikkat ettim, 3 gun reformer, kalan gunler yuruyusle +0.5 kilo almisim
hehe çok tatlı büyüyor kuzucukBu da bizden 15+1
öyle canım senelerdir onları kullanıyoruz. otomatik olanları da vardır kesin bilmiyorum. ama hijyenik bişey olması gerektiğinden otomatiklerdd kullanım biraz zor olabilir bilemiyorumAyyy çok şaşırdımm şundaaasümükleri çekmek ahahahadaha otomatik olanı varmı ki,kendinden hüpletenigeçmiş olsun bu arada canım inşallah en kısa zamanda iyi olursunuz
tulum da pek hoş durmuş seninkisi hafta olarak daha biyükmüş annesiO zaman benden de güncelleme 17+5
çıkmış senin de canım belirgin baya maşallahAy valla bende anlamıyorum artık ama sürekli yeşil akıntı geliyor ondan anlıyorum tahlil veriyorum hep enfeksiyon çıkıyor
İlk gebeliğimde benim nerdeyse 6 aya kadar kimse anlamadı bende bayağı zayıf başlamıştım
Bizde şuan 15+6 yız
Ben de iştah bi de iş yaparsam ağrım oluyor onun harici bişey yok sadece bugün gene içimde bişey kaydı bi baktım sertlik sol taraftaKızlar nasılsınızz? Ben kendimi hiç hamiş gibi hissetmiyorum bu haftalarda benim gibi olan var mı? Randevuya da çok var kuşku doluyor insana Mide bulantısı yok, ağrı sızı yok. Biranda bitti resmen
Ya tulumu yıllar önce almıştım üç veya dört yıl taş gibiymiş hala kullanıyorum tüm yazı bununla çıkardım evet hatta doktor bir hafta da önden gidiyor dedi. Aslında 4 Mart gözüküyor benim doğum şubata da kayabilir belkitulum da pek hoş durmuş seninkisi hafta olarak daha biyükmüş annesi
desene piremses dönemi başladı canım endişe etme kesin 2. trimester rahatlığıdır bu. keşke benim de yorgunluğum uykusuzluğum bitsee.Kızlar nasılsınızz? Ben kendimi hiç hamiş gibi hissetmiyorum bu haftalarda benim gibi olan var mı? Randevuya da çok var kuşku doluyor insana Mide bulantısı yok, ağrı sızı yok. Biranda bitti resmen
bizim göbükler senle çok yakın canım büyüklük olarak
O bende de oluyor canım bazen tuttuğumun Farkında olmuyorum idrarımı yaparken kasıklarıma Ağrı giriyor yaparken o an çok tuttuğumu anlıyorum.Ya geldiğini de artık anlamıyorum. Sanırım tuttuğum için ağrıyor. Sürekli gitmeye de çalışıyorum aslında
Benim 12 hafta civarından beri öyle hatta doktora gideceğim gün o kadar heyecanlıydım ki acaba ne diyecek diye acayip tedirgindim ama gayet sağlıklı bu anların kıymetini bil son aylarda mide yanması hızlı kilo alımı uykusuzluk vs vs hepsi geri gelecekKızlar nasılsınızz? Ben kendimi hiç hamiş gibi hissetmiyorum bu haftalarda benim gibi olan var mı? Randevuya da çok var kuşku doluyor insana Mide bulantısı yok, ağrı sızı yok. Biranda bitti resmen
Bende hissetsem artıkBen de iştah bi de iş yaparsam ağrım oluyor onun harici bişey yok sadece bugün gene içimde bişey kaydı bi baktım sertlik sol tarafta
15. Haftamdayım bendeBenim 12 hafta civarından beri öyle hatta doktora gideceğim gün o kadar heyecanlıydım ki acaba ne diyecek diye acayip tedirgindim ama gayet sağlıklı bu anların kıymetini bil son aylarda mide yanması hızlı kilo alımı uykusuzluk vs vs hepsi geri gelecek
İki gündür uyku uyumama durumu bende de var uyusam uyuyabilirim ama uykum yok normalde 11 de uyur 8 de uyanırım. Dün gece 2 de uyudum yine 8 de uyandım ama uykusuzluk vurmuyor bana nedense. Şikayet diyemem onun içindesene piremses dönemi başladı canım endişe etme kesin 2. trimester rahatlığıdır bu. keşke benim de yorgunluğum uykusuzluğum bitsee.
Çok tutarsan ordaki kasların işlevini bozarsın canım çok tutma Bi de ister istemez sıklaşmaya başladı Bi şeyler içtikten sonra gelmesiYa geldiğini de artık anlamıyorum. Sanırım tuttuğum için ağrıyor. Sürekli gitmeye de çalışıyorum aslında
Ya geldiğini anlasam gidicem de yokÇok tutarsan ordaki kasların işlevini bozarsın canım çok tutma Bi de ister istemez sıklaşmaya başladı Bi şeyler içtikten sonra gelmesi