- 15 Temmuz 2020
- 3.485
- 6.356
- 30
- Konu Sahibi Efenin_Annesi
8. Hafta da yazmışlardı. Bir sitede okudum. 8. Hafta düşündüm bende.7. Hafta çağırdı beni doktorum. Sabredebilirsem ben 7.haftada gideceğim ilk kez.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
8. Hafta da yazmışlardı. Bir sitede okudum. 8. Hafta düşündüm bende.7. Hafta çağırdı beni doktorum. Sabredebilirsem ben 7.haftada gideceğim ilk kez.
Pazartesi gününe çağırdı doktorum beni de bana kalsa bir haftayı daha beklerdim ama alttan muayene ile görülüyor bu haftalarda, ilk oğlumda 4 haftalık alttan muayene ile görmüştük8. Hafta da yazmışlardı. Bir sitede okudum. 8. Hafta düşündüm bende.
Alttan muayene mi.Pazartesi gününe çağırdı doktorum beni de bana kalsa bir haftayı daha beklerdim ama alttan muayene ile görülüyor bu haftalarda, ilk oğlumda 4 haftalık alttan muayene ile görmüştük
insallaah cnm bnm allahm hayrlisinj nasip etsin yarin belli olur belki
son adet tarihinne cnmÇok teşekkür ederim bırsey sorucam ben böyle kafama göre hesaplamamla tarıh koydum ama benım galıba daha yenı ılk kan verısımde Salı 85 ıkıncı kan verısımde bugundu 173 cıktı kç haftalık oluyoruz sızce bız bı fıkrınız varmı
Aminn Insallah cnmBen de 15 Ocak'ta gideceğim. Doktorum o zaman çağırdı. Kese ve kalp atışını duyar geliriz inşallah sağlıkla.
Bende şuan için söylemedim, eşim ve birkaç yakın arkadaşım hariç kimse bilmiyor 3 ay sonra falan söylemeyi düşünüyorum :) size de hayırlı olsun ne zaman muayene kısmetseHayırlı olsun. Benim kızım da 5 gün sonra 5 olacak.
Muayene öncesi söylemedik daha ..
Bakalım nasıl karşılayacak
Canim benimde ayaklarim isinmiyor ozellikle aksam kalorifer acik battaniye altinda esim elleriyle isitiyo neden acaba hakkaten, gaz sorunum yok ama ayni regliyken usudugu gibiKızlar aranızda ayaklarını ısıtmayan var mı ? Benim buz gibi ilk gebeliğimde böyle değildi. E ayaklarım üşüdüğü için haliyle üşüşüyorum ve gaz birde affedersiniz sürekli büyük tuvalete çıkıyorum özellikle şu iki gündür. Ve müthiş bir karın guruldaması
Herkeste farkli oluyo demek ki benimde bat 9 ocak bekliyorum yapmadim hala ama ozellikle sag kasigimda batmalar var bide otururken belde agrim var uzaninca azaliyorBende de gogus kasik agrisi vardi 2 gun kala test yaptim.baya belirgin 2.cizgi cikti
Gittim aldim bugun test ama yapmadim 9 ocak bat o kadar bekledim azcik daha bekliyeyim dedimYaa merak ettim test yaptın mıı
2019 ocak annelerindeydim evet canımm ama erken doğurdum aralık da 2018 :) hayırlı olsuun ikinci geliyor demek senin? Ne güzel.. benimde günüm geçti dün kan testim 0 çıktı ama regl olmadım hala.. sanırsam stress yaptım ondandırCanım ismini hatırladım sanki 2019 ocak annelerinde miydin? 4 ocakta 273 beta ile öğrendim ben de, bugün tekrar kan verdim yükselecek mi diye. Hepimiz için hayırlısı olsun.
İnan hiç bilmiyorum ama ısıtamıyorum ve kasık ağrısı da yapıyor ben kışın hiç çorap giymezdim ayaklarım yanardı şimdi elimden gelse ayağımı kaynar suya tutacağım o derece buz gibi inşallah geçer bu soğukluk yoksa mahvoldum benCanim benimde ayaklarim isinmiyor ozellikle aksam kalorifer acik battaniye altinda esim elleriyle isitiyo neden acaba hakkaten, gaz sorunum yok ama ayni regliyken usudugu gibi
ne zamn gittin kizKizlar, bugun bende kalp atisini duydum
Güzel haberlerini bekliyoruumGittim aldim bugun test ama yapmadim 9 ocak bat o kadar bekledim azcik daha bekliyeyim dedim
Dayanamadim özele gittim bak foto ekledimne zamn gittin kiz
iki kesemii var cnmmm ben mi yanlis goruyom yaaa iyi yapmissiin annesiii allahim devaminida saglikla sihhatle nasip etsin hepimize bnde heycandan uyuyamiyrm sabh gdcn bndeDayanamadim özele gittim bak foto ekledim
Evet canim iki kese allaha binkere sukur insallah sendende hayirli haberler aliriz yarin canimiki kesemii var cnmmm ben mi yanlis goruyom yaaa iyi yapmissiin annesiii allahim devaminida saglikla sihhatle nasip etsin hepimize bnde heycandan uyuyamiyrm sabh gdcn bnde