- 1 Aralık 2019
- 5.661
- 22.912
- 30
- Konu Sahibi Efenin_Annesi
ve a.s hosgeldinizSelam kızlar
Öncelikle herkese hayırlı olsun, inşallah sağlıklı bir şekilde kavuşuruz bebeklerimize
@Flzozlm
amin hayrlisiyla saglikla sihhatala kavusalim insallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ve a.s hosgeldinizSelam kızlar
Öncelikle herkese hayırlı olsun, inşallah sağlıklı bir şekilde kavuşuruz bebeklerimize
@Flzozlm
Merhabalar canım, hepimiz inşallah sağlıkla kolaylıkla bebişlerimizi kucaklarımıza alalım Ben şuan 7+3teyim
Kalp atışını duymak için oluşturuldu randevu evetCanim bende iki hafta sonra gidicemkalp atisi icinmi gidiyoruz baska yapilcak bisi warmi cok merak ediyorum ben ilk oluncadoktorada soledim ilk gebelik bilgim yok hryecanliyim merak ediyorum diye hersey icin erken zamani geldikce bilgilendiricem diyo ama ben herseyi onceden bilmek istiyorum
Aynn canim hem cok heyecan hemde ne yapacagini bilememe oluyo cokKalp atışını duymak için oluşturuldu randevu evet
Evet tahmin edebiliyorum ilk olunca daha farklı bir heyecan oluyordur insanda.
Doğum tarihlerimiz aynıve a.s hosgeldiniz
amin hayrlisiyla saglikla sihhatala kavusalim insallah
Hahaha iyi bari yardımcıların varrr benimde eşim ve oğluşum yardım ediyoo bugün oğlum evi sildi süpürdü akşamada eşim yemek yapar olduu bitttiiannemle esim yapiyor cnm saolsnlar 6 yasndada bi oglum var onla ilgileniyorlar simdilik birsey yapmiyrun ben buz dolabiyla iyi haşir neşirim
@Umutlu_anne Beni listeden çıkarabilirsiniz malesef kimyasal ile sonuçlandı. İnşallah birgün o müjdeyi de veririm.
@Ssevincli[/USER]
]@kofi[/USER]
]@karrtanesiii[/USER]
Arven34 [/USER]
@zzazu[/USER]
@hayrusz[/USER]
Efenin_Annesi [/USER]
@Ruse52 /USER]
@Semaknc[/USER]
@AaGg[/USER]
@Boncukboncuk33[/USER]
@afrartis[/USER] Pozitif sonuç alan tatlı anne adayları. Doktorumuzun söylediği gebelik haftanız, kese tarihimiz, kalp atışı tarihimiz ve sonu gelmeyecek tatlı telaşları birlikte yaşayalım. Sat 1 Aralık, 5+2 günlük olduk. Gelin Bu heycanı Beraber yAşayalım sabırla sağlıkla sıhatla kucagimıza allamayi Nasip etsin Rabbim Amin
@Yellewangel23[/USER]
tamm cnm insallah rabbimin kesesi genis insallah tekrardan o guzel haberi alacaksn@Umutlu_anne Beni listeden çıkarabilirsiniz malesef kimyasal ile sonuçlandı. İnşallah birgün o müjdeyi de veririm.
Senin Eylül anası olmanı seveyimSelam kızlar, nasipse bende Eylül annesi olacağım
Şuan 5+1 deyim. Dün keseyi gördük, haftaya da kalp atışı için gideceğim inşallah
benim ilki sezeryan ya agustosun sonu gibi olur allah nasip kismet ederse cnmDoğum tarihlerimiz aynı
Kese kalp atışı için gittiniz mi?
aynen allah razi olsun annemden esimden saolsun yapiyor bir basak burcu olarak kendimi tutamaz temzlemeye kalkardimHahaha iyi bari yardımcıların varrr benimde eşim ve oğluşum yardım ediyoo bugün oğlum evi sildi süpürdü akşamada eşim yemek yapar olduu bitttii
12.günüm cabımKaçıncı günün canım? sanki daha çok yeni tutunuyor gibi yarın dene yine netleşir bence
Yat dinlen hayatımm 9 ay sonraaa yatacak yer arıycazzaynen allah razi olsun annemden esimden saolsun yapiyor bir basak burcu olarak kendimi tutamaz temzlemeye kalkardim
amin cnm insallahh yarin gidiyorum bakalim doktora climara bant kullniyrum ben sen kullndn mi cnm hic bide hangi ilacalri kullniysam depoda hoqq sinir oluyrm varyaYat dinlen hayatımm 9 ay sonraaa yatacak yer arıycazz
Canım teyzoşSenin Eylül anası olmanı seveyim
Sağlıcakla gelsin inşallahbenim ilki sezeryan ya agustosun sonu gibi olur allah nasip kismet ederse cnm
kimin kizBence senin karninda ikizlerimiz var canim
Kan testi ne zaman vereceksin canim 12 gün vermiştim ben12.günüm cabım