- 9 Haziran 2008
- 1.016
- 448
- Konu Sahibi Efenin_Annesi
Bende öyleyim. Patiklerle geziyorum gece gündüz ..Valla benim oğlumda hiç üşümedi ayaklarım ama şuan sanırsın ayaklarım buzullarda yaşıyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende öyleyim. Patiklerle geziyorum gece gündüz ..Valla benim oğlumda hiç üşümedi ayaklarım ama şuan sanırsın ayaklarım buzullarda yaşıyor
yarin sabah 9.30 da cnmYarin kacta dr canim? Bende seninle heycanlandim
Yaaa çok tatlısınız Allah inşAllah bize de o günleri görmeyi nasip ederMerhaba kızlar bende eylül 2020 annesiyim geçen yıl bugün ovulasyon testim pozitif cıkmıstı eylülün sonu görünüyordu doğum tarihim ama 18inde bebeğimi kucagıma aldım inşAllah sizlerde sağlıcakla bu süreci atlatırsınız bizim bebişler 4 aylık oldu bile daha dün gibi beta takip ediyorduk cinsiyet konuşuyorduk bizde , duygulandım anasayfada görünce topiği yazayım dedim buraya
Haber ver canim insallah hayirli haberlerlen gelirsin canimyarin sabah 9.30 da cnm
İnşAllah canım zaman geçmiyor gibi geliyor ama geriye dönüp bakınca geçip gidiyor inanki bir bakmışsınız topikte herkes doğurmuşYaaa çok tatlısınız Allah inşAllah bize de o günleri görmeyi nasip eder
amin cnm ya biz nereye tasinmisiz boyle kafam dondüHaber ver canim insallah hayirli haberlerlen gelirsin canim
Hoşgeldinnnn doğum tarihlerimiz aynıııKızlar selaaam ben de geldim İlk bebeğime hamile kaldıktan sonra 7. haftasında düşmüştü, şimdi ise tekrar hamileyim çok şükür ama korkuyorum bir yandan Eylül anneleri topiğini kaç gündür bekliyordum, çok şükür açıldı
Ah ya resmen gün değil saat geçmiyor, bir sonraki randevuya saat sayıyorumİnşAllah canım zaman geçmiyor gibi geliyor ama geriye dönüp bakınca geçip gidiyor inanki bir bakmışsınız topikte herkes doğurmuş
Hayırlı olsun canım sağlıkla12 günde 204 canim cumartesi kalp atışına gidecegom
Hoşbuldukk İnşAllah sağlıkla sıhhatle doğururuz da, ben muhtemelen normal doğum yapamayacağım için aynı seyretmeyebilir bu tarihleHoşgeldinnnn doğum tarihlerimiz aynııı
Benim de öyle ilk doğum sezeryandı bu sıpada öyle olurrrHoşbuldukk İnşAllah sağlıkla sıhhatle doğururuz da, ben muhtemelen normal doğum yapamayacağım için aynı seyretmeyebilir bu tarihle
Amiiin inşAllahKIZLAR TOPIKLERI BİRLEŞTİRMİSLER SANIRIM HEPIMIZE ÖNCELIKLE HAYIRLI OLSUN DIYOR RABBIM SAG SAGLIM KUCAGIMIZA ALMAYIDA NASIP ETSIN ... AMIN
Ah benim ilk olucak inşAllah, çok heyecanlıyım bir türlü bastıramıyorum heyecanımı Nasıl zaman geçecek bilmiyorumBenim de öyle ilk doğum sezeryandı bu sıpada öyle olurrr
Yaaa ne güzelll rabbim sağlıklı büyütsünnnMerhaba kızlar bende eylül 2020 annesiyim geçen yıl bugün ovulasyon testim pozitif cıkmıstı eylülün sonu görünüyordu doğum tarihim ama 18inde bebeğimi kucagıma aldım inşAllah sizlerde sağlıcakla bu süreci atlatırsınız bizim bebişler 4 aylık oldu bile daha dün gibi beta takip ediyorduk cinsiyet konuşuyorduk bizde , duygulandım anasayfada görünce topiği yazayım dedim buraya
Evet canım ben okuya okuya geldim ondan sordum. Sonradan farkettim kusura bakma. Insallah önümüzdeki ay olur. Evet dusunduk bakalim cok geçmeden olsun dedik birkac sene sonra canim istemez falan diye. Zorluk olsa da 2 sene sonra rahat olur yine insallah. Kizim su an masallah uslu sakin. Hayirlisi olur umarım. 4 gun önce 2 yaşına girdi.2019 ocak annelerindeydim evet canımm ama erken doğurdum aralık da 2018 :) hayırlı olsuun ikinci geliyor demek senin? Ne güzel.. benimde günüm geçti dün kan testim 0 çıktı ama regl olmadım hala.. sanırsam stress yaptım ondandır
muku konular birlesmis kendimi hiç tanimadigim bir sehirdeymis gibi hiisettim bir an baktim noorom burda sen burdasn hemserimi bulmus gibi sevindimYaaa ne güzelll rabbim sağlıklı büyütsünnn
İnan bende çok heycanlıyımm çünkü aradan 17 yıl geçti geldik 42 yaşınaa resmen ilk defa hamile kalmışım gibiiAh benim ilk olucak inşAllah, çok heyecanlıyım bir türlü bastıramıyorum heyecanımı Nasıl zaman geçecek bilmiyorum