- 26 Temmuz 2020
- 18
- 14
- 24
- Konu Sahibi Efenin_Annesi
Hayirlisi olsun canim inshAllah en kisa zamanda yine hamile kalirsinKızlar kanda beta 0 çıktı maalesef grubu açtım ama ben dahil değilim onca silik teste rağmen hayırlısı hepinizi öpüyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hayirlisi olsun canim inshAllah en kisa zamanda yine hamile kalirsinKızlar kanda beta 0 çıktı maalesef grubu açtım ama ben dahil değilim onca silik teste rağmen hayırlısı hepinizi öpüyorum
Oluyor canim. Kasikta batma. Midede siskinlik, bulanti. Demkki bu haftalarda oluyo
Icimi rahatlatiniz, adet sancisinin hafifi beni kir kac saniye yokluyup gidiyorolmasi gerekiyormus zaten cnm bnm doktrum olmamasi tuhaf dedi
hep diyrum sana sakinn ollllIcimi rahatlatiniz, adet sancisinin hafifi beni kir kac saniye yokluyup gidiyor
hep diyrum sana sakinn ollll
Hosgeldin, allah hayirlisiyla kucagina almayi nasib etsinBen de varım 5 yıl arayla 2. hamileliğim.
Beni de eklerseniz sevinirim.
Hoş bulduk, amin cümlemize inşallahHosgeldin, allah hayirlisiyla kucagina almayi nasib etsin
Sağlıkla gelsin .. çok yorucu bir süreç olmuş sizinki başlamadan..Merhabalar ben de bekliyordum buranin acilmasini
Benim biraz sorunlu 8 kimyasal gebeligim var cok sukur bunda bhcg baya yukseldi insaallah devami gelir
Ilk bhcg 608 di 2 gun sonra 1400 oldu
Ama progesteronum cok dusukmus doktorum igne verdi 3 gune bir
Ayrica kan pihtilasmasi hastayim hergun clexan igne vuruyorum ve coraspirin
Evet gittim bugün keseye gördük canım 5+4de. 2 hafta sonraya randevu verdi. Bebek ve kalp atışı için. Sende görebildin mi keseyiCanım Dr gittin mi keseyi kalp atışını gördün mü herşey yolunda mı merak ettim
İnşallah bu sefer güzel ilerler Allah gönlünüze göre versinMerhabalar ben de bekliyordum buranin acilmasini
Benim biraz sorunlu 8 kimyasal gebeligim var cok sukur bunda bhcg baya yukseldi insaallah devami gelir
Ilk bhcg 608 di 2 gun sonra 1400 oldu
Ama progesteronum cok dusukmus doktorum igne verdi 3 gune bir
Ayrica kan pihtilasmasi hastayim hergun clexan igne vuruyorum ve coraspirin
hosgeldin cnm rabbim hayrli ugurlu etsin insallah sag saglim kucagmza almayida nasip etsin allhimBen de varım 5 yıl arayla 2. hamileliğim.
Beni de eklerseniz sevinirim.
abooo yaslandim 7 haftada diysun daha uykusuz geceler var dur helee babyEvet öyle canim, ama hersey cok yeni ve bende cok acemiyim ustune ustundee ben herseyi cok takinti yapan biriyim, sacimda beyazlar bile cikti hahaha
Canım benşm dr da transfer tarihinden 15 gün geri git öyle hesapla dedi. Normade son reglim 30 kasım ama dr un dediği gibi hesapladığımda aralığın 6 sı oluyooo nası hesap anlamadım vallaa1 aralik cnm
google yaz cnm transfer sonrasi gebelik hesaplama diye cikiyo hemen hesaplayip soyluyrCanım benşm dr da transfer tarihinden 15 gün geri git öyle hesapla dedi. Normade son reglim 30 kasım ama dr un dediği gibi hesapladığımda aralığın 6 sı oluyooo nası hesap anlamadım vallaa
Hoş bulduk canım, çok sağol Amin amiiin inşallahhosgeldin cnm rabbim hayrli ugurlu etsin insallah sag saglim kucagmza almayida nasip etsin allhim
Kiz ben dogana kadar tekelekli sandaliyelik olurum eger böyle digerseabooo yaslandim 7 haftada diysun daha uykusuz geceler var dur helee baby
allah korusun kiz öyle demeKiz ben dogana kadar tekelekli sandaliyelik olurum eger böyle digerse
allah yardimcimiz olsun canim, hayirlisiyla bir kalp atisini duyalim, keseyi bebislende görelimallah korusun kiz öyle deme
allahimin izni ile insallah cnmallah yardimcimiz olsun canim, hayirlisiyla bir kalp atisini duyalim, keseyi bebislende görelim