2021 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    302
Valla bende geçerimm heraldee dikkat ediyorum yediklerime ama arada da zıbıtıyorumm😂
valla rahat gecerim de ben seni bilmem🤣 aslinda yedigim seyler kahvalti meyve cerez 🤣 yagli kizartmali seyleri migdem kabul etmiyo ne akilli migdem var kiz ama 🤣🤣 belki 9 ay böyle gecerse 99.9 da giderim doguma😂😂 . AY Heycan olmaz mi bebisim ya kalbim gümbür gümbür o sıra beklerken bi giren ckmakta bilmiyor bide ayri sinir oluyorum hadi bakalim annesi bebisin o guzel sesini duy gel teycelerinede haber ver benimkiler kımıldiyo teyzosu

valla rahat gecerim de ben seni bilmem🤣 aslinda yedigim seyler kahvalti meyve cerez 🤣 yagli kizartmali seyleri migdem kabul etmiyo ne akilli migdem var kiz ama 🤣🤣 belki 9 ay böyle gecerse 99.9 da giderim doguma😂😂 . AY Heycan olmaz mi bebisim ya kalbim gümbür gümbür o sıra beklerken bi giren ckmakta bilmiyor bide ayri sinir oluyorum hadi bakalim annesi bebisin o guzel sesini duy gel teycelerinede haber ver benimkiler kımıldiyo teyzosu
Nasııı yaaa hissediyormusunn🥰

Herkese merhaba, hatırlarsanız 10 gün önce kanama şikayeti ile acile gitmiştim 1 gece yatış verilmişti. 10 gündür istirahatteydim ve progesteron kullanıyordum. Bu süreçte buraya pek uğrayamadım, yazdıklarınızı yeni gördüm kusuruma bakmayın. Bugün kontrole gittim herşey yolunda dedi doktor, kalp atışını da duydum. Haftasını yakalamış 7+2 yim ultrasonda da 7+2 çıktı. Şükürler olsun, hala inanamıyorum bebeğim benimle ve büyümüş bile. Sizlerle paylaşmak istedim. Hepinize sevgiler, öpücükler🥰💐💐
Çok sevindim, sağlıkla kucağınıza alın Inşallah 🙏

X