- 15 Ekim 2019
- 464
- 683
- 45
-
- Konu Sahibi Efenin_Annesi
- #3.881
Yerimm onları yaaaa bende duyarımm ozaman bikaç güneeeevet muku ya balik oynamasi gibi cok garip ama 2. veya 3. dogumlarda bu haftalarda anneler hissedebiliyormus
Doktor kullanmaya devam et dedi. Ama dediğim gibi düzenli kullanmıyorumBenim 4.38 çıktı. 2 olunca da devam mı etmek gerekiyor. 2 olması gereken değer ya
Bizimki 9 da açılıyor. Mhrs den randevu alacak gibi kontrol etsen mi acaba?Kızlar yarın işten önce sağlık ocağına gideceğim ama pandemi nedeniyle geç açılıyor olabilir mi? Biliyor musunuz acaba? 8 de yazıyor internette.
Yerimm onları yaaaa bende duyarımm ozaman bikaç güneee
MerhabaKIZLAR KONU SAHIBI BEN OLMUŞUM SIMDI YASINIZI HAMILE KALDIGINIZ KG KACINCI BEBIS MUHTEMEL DOGUM TARIHINIZI YAZIN LISTEYE EKLEYECEGIM
Evet canım ben aç gittimKızlar ilk randevuda doktorun yazdığı rutin kan tahlillerini aç karnına mi yaptirmamiz gerekiyo?
Bende cuma gideceğimDuydum canım 6+4 de duyduk sen duydun mu
9 çıktı canım çok sağol ama randevu almaya kalktım zaman aralığı uygun değil dedi inşallah yarın alır beni.Bizimki 9 da açılıyor. Mhrs den randevu alacak gibi kontrol etsen mi acaba?
Mrb. Ben gittiğimde 6 bitmiş 7 ye girmişsiniz dedi. Kalp atışını dinletti. Yeni gittiyseniz sora gidün benceKızlar 6 haftada kalp atısı duydunuzmu 6+3 oldum gitsem duyarmıyım
Benımde öyle bu cumartesı kalp atısını duymaya gıtcem gene bırsey demezse saglım ocagındakı ebe ıstıyormus onda yaptırırım artıkBen kaç defa gittim doktora ama halen daha detaylı kan tahlili istemedi doktorlar
Sabrına sağlık arkadaşımAh aynen canim cok guzel bir duyguaminn.. ikinci gebeligimde ben de kendimi cok tuhaf hissetmistim. İlk ogluma haksizlik ediyormusum gibi, artık onunla yeterince ilgilenemeyecekmisim gibi geliyordu. Ama dogunca tum bu hisler yok oldu. Sen de kucağına alinca goreceksin ins,endiselenme ben randevu aldim 1 subat pazartesi gunu gidecegim bakalim kac haftalik olduguna dair hic bir fikrim yok. En cok merak ettigim konu bu suan